- Konu Sahibi london2012
-
hayırlı olsun topiğin
bende belırlı bı lısteye bağlı kalmadan kafama göre vermeye çelışıyorum.. inş başarırız
merhaba :)
diyet listelerine uymak mümkün değil zaten... en iyisi kendi beslenme düzenini oluşturmak bence de... destekliyorum... başarılar dilerimm..
Yani en iyisi bence. O listeler adami mahvediyor. Ben 48 kiloydum sonra 55 kg, sonra 61, bir baktim hopp 75 olmusum:) Gecen sene cok stresliydim ben ondan aldim.
Uysanda verdikten sonra geri aldiktan sonra ortada kaliyorsun. Dun tartiyi alamadim, laptopun ram isi vardi onu hallettim ama tartiyi alicam mutlaka sart.
Kizlar kilolariniz kac? Ikinize de kolay gelsin.
Dun aksam yine makarna, bir bardak meyve suyu, sonra bir ekmek ve 15 zeytin yedim.
Bugun yine suyla basladim. Mumkun oldugunca cay icmemek en iyisi.
ben 61 kiloyum :)
Merhaba,
öncelikle günlüğün hayırlı olsun
inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
dediğin gibi belli kalıp listelere uymak zorunda değilsin kendi beslenme planını oluşturabilirsin
sana tavsiyem, sabahları meyve suyu içmemen kahvaltıda, hele ki hazırsa hiç tavsiye etmem, sebebi, çabuk acıktırabilir
bir de sormak istediklerin olursa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışrıım elimden geldiğince...
tekrardan hayırlı olsun
Sevgiler...
Uyku sorunum yine basladi iste zayiflamanin en sevmedigim tarafi bu. Sekizde kalkacagima 6 da kalktim. Bes saat uyudum. Offf bilmiyorum ne yapsam bu konuda.
selam!
zamanla alışır vücut..tuvalete çıkma olayını düzenlemek gerekiyor. zayıflamanın yüzde ellisi bence o..yani en azından bende öyle etki ediyor =)
benim de 100 günde 9 kilo planım var..şuana kadar 6 kilo verdim.
sık sık yazarsan uğrar destekçin olurum..ama öyle hemen pes edeceksen bileyim? =)))
Birakmayi dusunmuyorum ama bu sorun her zaman var bende. Uyku problemi yani. Bilmem ki neden. 4-5 saatte kafam zombi olur kalkarim. Sonra da yatamam. Offf........
acıktığın için mi uyanıyorsun?
Vucudumun aldigi kaloriyi almadigim icin uyaniyorum. Yani bir nevi aclik ama fiziksel degil. Heralde bir tek bende var bu.
akşamları yatmadan light süt ve içine tarçın koymanı öneririm..
iyi geliyor
cnm açlık krizine girmen çok doğal yediklerin hem seni acıktıracak şeyler hem de kilo vermende zorluk çıkartacak şeyler, üstelik ara da yapmamışsın aralar önemli aklında bulunsunBugun yediklerim:
sabah: ekmek,zeytin, peynir,sekerli cay
ogle:karpuz,peynir, ekmek, sicak cikolata
aksam: karpuz, peynir,zeytin, ekmek dusunuyorum.
Arada 7 bardak su.
Daha tartilmadim. Tartildigim an yazicam.
cnm açlık krizine girmen çok doğal yediklerin hem seni acıktıracak şeyler hem de kilo vermende zorluk çıkartacak şeyler, üstelik ara da yapmamışsın aralar önemli aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?