lonelygirll Burun Estetiğ ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi lonelygirll
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk resmi esttetikli sandım önceki burnun çok hoşmuşş yaa :))))))) vallahi bak estetikli de güzel o ayrı ama nefes problemin mi vardı bilemem ama benim öle bi burnum olsaydı estetiği hiç düşünmezdim :)

gecmis olsun bende baktim fotoraflarina yandan güzel duruyor yanliz öndende bi foto görsek...asil önemli olan önden görünüsü...

Cok gÜzel ewt ya ankarada olsam ben kesın zÜhtÜ demıre olurdum yaptıgı burunları cok begenıyorum valla

Çok güzel olmuş canım bende önden nasıl göründüğünü merak ettim. Benim yandan tam istediğim burun şekli,güle güle kullan.....

canım burnun süper olmuş...inş. zühtü bey yakında benimde dr.um olucak ne kadara mal olduğunu özelden msj atarmısın...güzel burnunun önden resmini de koysan cok merak ettik opuyorumnanaktan

canım çok güzel olmuş,ben de ocak ayında ameliyat olacam.inşallah benimki de iyi olur...

çok güzel canım ..yüzünü göremedim tabi ama eminim yakışmıştır :)

gerçekten güzel olmuş güle güle kullan..bende ameliya olmak istiyorm ankaradaım ve gerçekten ne yapcaımı hiç bilmiyorm sen ne kadar zaman önce gittin ben haziranda olmak istiyorm fiyat kısmı nası oldu ? gerçekten yardıma ihtiyacım var :S en çok zühtü demirin adını duyuyorum ankarada.

ayyyyy bayildim yeni burnunaaa cok hos olmusss güle güle kullan canim ayyy bende ameliyat olcam insallah yakinda:dance:

Ayyy süperr çok beğendimmm darısı başımaa :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende estetik ameliyat geçirdim sizlerle fotolarmı paylaşayım dedim:))
fikirlerinizide yazın arkadaşlar lütfenkaydirigubbakcemile5

canım çok güzel olmus tam benim istediğim gibi bi burun ya harika önden görüntüsü nasıl acaba?gülegüle kullan
a.s.

Back
X