- Konu Sahibi Christian_Louboutin
-
kirke cim ürünün adı "loreal majimeches krem açıcı" adı buydu hatırladığım kadarıylaa.s.
ben şimdi bi kutu daha alıcam saç diplerime yapmamıştım komple tekrar uygulıcam:dance:
Adurucum o renkleri tutturmakta sorun yok tutmasına tutarda saç uçları yanıyo( farkındaysan onların saçı kısa kesim .O renkte ve uzun olanların yüzde 80 ide kaynak veya çıtçıt la uzun gösteriyor geri kalan yüzde 20 de zaten doğalında kendi saç tonları sarı veya çok açık kumral insanlar onun için saçlarına çok fazla açıcı kullanılmıyor. Saçım siyah demişsin platin sarısıda yapsan Saba Tümer ve Derya Baykal gibi olmaz çünkü onların kendileri zaten sarışına yakın insanlar saç tipleri açık renge yatkın. Bence esmerde biriysen bronz kahve balyaj tonları daha da çok yakışır :))
Ammada yazmışım yaff :))
Ben peroksiti bilmiom toz değildi sadece kremsi bişi yahu bu tüy sarartıcı gibi kıvamlı
zaten peroksit saçı yakmaz mı.
geçen kış kolaestonun röfle setini aldım komple uyguladım iğrenç oldu oda öle tozlu karıştırılan bişiydi Çingene sarısı gibi mat bişi oldu. bide yine diplerine değdirmemiştim kendi saçımla arasında kızılımsı bi renk oluştu berbattı(
boncuk 83 cüm çok tehlikeli ve iddialı bi renge boyamışsın saçını :)) canım içinde kızılar olan saçı küllüye döndürmek çok zor kesinlikle profosyonel bi kuaföre git derim önce saçı tamamen açıp (baya açıyolar ama orielle tüm renk akana kadar ) daha sonra küllü istediğin renge boyuyolar ki bu işlemler baya yıpratıyo saçı( eşimin kızkardeşi bu işlemlerden geçti ve saçlar harab oldu ki çok iyi bir saç tasarımcısında yaptırdığımız halde.
kırmızı 321 cim sende dip saçlarına gönül rahatlığıyla uygula derim :)
arkadaşım diğer topiklerde evde dip boyamayı okurmusun benimde tavsiyem varchristian benim saçımdada röfle var ve belime kadar uzun artık bıktım dip boyaya gitmekten her ay 110 milyon veriyorum e bide o kadar açtırana kadar giden paraları düşün=))etilerde kirada otururdumkaydirigubbakcemile3
soracağım şey diplerimi açık renk yaptırıorm,dipler için kullanabilirmiyim diye sorucaktım fotolarınıda göremedim açıkçası tam olarak çıkan renk nedir??
cevabın için şimdiden teşekkürler
boncuk 83 cüm çok tehlikeli ve iddialı bi renge boyamışsın saçını :)) canım içinde kızılar olan saçı küllüye döndürmek çok zor kesinlikle profosyonel bi kuaföre git derim önce saçı tamamen açıp (baya açıyolar ama orielle tüm renk akana kadar ) daha sonra küllü istediğin renge boyuyolar ki bu işlemler baya yıpratıyo saçı( eşimin kızkardeşi bu işlemlerden geçti ve saçlar harab oldu ki çok iyi bir saç tasarımcısında yaptırdığımız halde.
kırmızı 321 cim sende dip saçlarına gönül rahatlığıyla uygula derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?