Şampuan ve Saç Kremleri Loreal elsev.

Nun_vakti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
207
0
66
Manisa
Bir süredir Pantene kullanıyorum. Bu ay sampuanımı degistirmek istiyorum ve Elsev alacaktım. Fakat Elsev hakkında yapılan yorumlar hosuma gitmedi acıkcası. Sac döküyormus falan. Benim saclarım normal miktarda dökülüyor. Eger bu sampuanı kullanırsam asırı derecede dökülme yapar mı ? Uzun süredir kullanan birisi acıklarsa sevinirim.

ben suan elseve kullanmıorum ama bi süre kullandm sacları gayet güzel yapıpor şikayetm olmadı hc sadece saclarm cok yaglı ona çözüm olmadı ama dökmüo yıpratmıo gayet güzel cnm

Canım merhaba :) bende elseve kullandım bi süre harıkaydı tek kelımeyle tabı sacımın rengnı falan degstrınce bakım programımda degıstı halıyle ama bn öneririm kesınlıkle memnun kalırsın benımde normal olcude dökülür sacım fazlalastrma yapmamıstı evet dedıklerı gıbı az köpürüyo ama duydugum kadarıyla asıl az köpüren sampuanlar yararlıymıs :)

bende neredeyse her çeşidini kullandım diyebilirim.. ve gayette memnundum sende denemeden bilemezsin denemekte fayda var

Mrblar acil yardim istiyorum saclarim cokk cokk kuru ve dokuluyo elsevenin bal sutlusunu kullanmistim dun bulamadim yesilini aldim nederinz denemelimiyim yoksa pantene prof diyolar onumu almaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…