canım saçlarımızın rengi ben boyamadan önce hemen hemen aynıymış. ultra açıcı loreal küllü kumral boyadım geçen hafta. ilk boyadığımda resimdekinin 1 ton açığı oldu ama zamanla aktı haftaya 2. kere boyayacağım. kızıllık ve bakırlığı alıyor ama zemin açık olunca illaki akıyor. 2. 3. boyamadan sonra oturur diye düşünüyorum.
melodicimmm küllü tonlar sac rengini matlastırıyor :1no2: koydugun resimdeki renkten istiyorsan sade kumrala boaysan olmazmı cnm
ilk boyadığım zaman hiç foto çekmemişimşimdi aktı yanıltmasın ama kutunun üzerindeki rengin aynısını elde ediyorsun bence çok başarılı bir boya. eğer bakırlıktan sıkıldıysan kesinlikle tavsiye ederim. 2 hafta sonra tekrar boyayacağım o zaman eklerim boyamamış olursan..
iremcim bende saçımı küllü kumrala boyıcam..Konu açtım zaten sizlerden fikir almak için.
sen ultra açıcı loreal küllü kumralla saçını boyamışsın.Sence açıcı boya ile açtıktan sonra ertesi gün küllü kumrala mı boyayayım yoksa direk ultra acıcı küllü kumrala mı boyayayım.Benim saçımda bakırlık filan yok.Fotolarımı eklemiştim.Yardımcı olursan sevinirim.
Ve aşağıdaki rengi elde eder miyim??
Imageshack - 90296040tz5
REsimdeki saç rengi çok güzelmşi, senin istediğin canım.. Ben de saçımı boyamak istiyorum.. loreal exelence almayı düşünüyorum.. Ama casting serisindeki renkleri daha çok beğeniyorum. ne y apsam bilmiyorum.. O seri de beyazları kapatmıyor diyorlar..
iremcim bende saçımı küllü kumrala boyıcam..Konu açtım zaten sizlerden fikir almak için.
sen ultra açıcı loreal küllü kumralla saçını boyamışsın.Sence açıcı boya ile açtıktan sonra ertesi gün küllü kumrala mı boyayayım yoksa direk ultra acıcı küllü kumrala mı boyayayım.Benim saçımda bakırlık filan yok.Fotolarımı eklemiştim.Yardımcı olursan sevinirim.
Ve aşağıdaki rengi elde eder miyim??
Imageshack - 90296040tz5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?