hımmm oki o zaman.
Teşekkürler melodi. O zaman bunu alcaz demek oluyor
Aslında ben sarı istiyorum yavaş yavaş açayım dedim.En iyiside küllü kumral olur diye düşündüm .Bilmiyorum iyi bi karar mı ama..Hiç bişeye kara veremiyorum açıkcası korkuyorum ondan..
O yüzden herkese böyle ince ayrıntısına kadar soruyorum anlıcanız..
Şimdi saçlarım koyu bu boya o eklediğim foto kadar açar mı?
Kızmayın bana valla saçım cansız ya olmassa tekrar boyamak zorunda kalıcam iyice berbat olcak ...
canım öğrendime göre casting serisi amaonyaksız bi boya, sağlıklı ama istediğin renk tonunu çok iyi yakalayamayabilir, daha çok parlaklık verir diye düşünüyorum..preference rejital serisi de jel boyaymış, o da çok avantajlı değil deniyor, yine istediğin rengi yakalama konusunda en iyi serinin excellence serisi olduğu söyleniyor..
Bak bakem olur mu sence??
Eğer olmazsa ne renk yapayım ne yakışır bana??:sinifsinif:
bakırımsı saclarda nasıl sonuc verır pekı bu boya?
canım saçının rengi koyu baya, yani eğer boyaysa açtırma işlemi yapmadan bundan daha açık bi renk elde edemzsin..sarı renk anca açar boyaysa..ama kendi saçınsa (ki boya oldunu sölemiştin) açtırmadan küllü kumral tutar..ten rengin buğday sanırım..bence sana açık kahve tonlarından kumral açık kumral ton aralığındaki renkler gider..yani ten rengine uyumlu saç renkleri daha çok yakışır..küllü kumral da yakışır ama dediğim gibi saçını aç mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?