• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Ultra Açıcılı Dore Kahve(6.3)

• Konu Sahibi Konu Sahibi emdev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off:(geçmiş olsun akannehir
kutunun arkasındaki yazı hiç dikkatini çekti mi :sinifsinif:
saçı boyalı olanlar kullanmasın diye bir yazı var.yani bu boyayı saçı hiç işlem görmemişler kullanabiliyormuş:(
ben 2 kutu satın almıştım,üstelik kozmetikçideki satıcı tavsiye etmişti.palette altın karamel arıyordum.kadın dediki, onunla boyucağına bununla boya her tarafı aynı derecede açılır dedi.:olmaz:
yarın 2 kutuyuda değiştirip koyu tonlarda bi boya alıcam :tomato:

zaten bigün saclarım elimde kalacak ancak o zaman akıllanıcam ben.hangi akla hizmet boyadım ki sacımı en iyisi doğal hali.insanın beyazları da çoğalıyor boyadıkça.artık kendi saçıma dönmek istiyorum canım elimden geldiğince boyamamaya çalısıcam.off saçlarımı da uzatmak istiyorum ama mecbur uzadıkça kestiricem siyahtan kurtulmak için mafoldumben

arkadslar o ultra acıcı 6.3 ü ben boyasız saıma uyguladım.ve cok memnunum harıka bı renk elde ettım ben zaten acık bı renk ıstıodum.ne cok acık oldu tam karaı yanı haff bi turunclukta kattı ama cok deısık duruo.karamelimsi oldu yani ve yıkadıkca otrdu renk.suanda cok memnunum ben.ve sacımı koyu kahveden ılk boyamama gore baya bı actı :) ılk boyamamda hem saclarım acıldı hemde ıstedıgım rengı elde ettım :)

bende bugün aldım ama cesaret edemiyorum saçını boyayan birisi resmini ekleyebilir mi ? Bir fikir verir en azından

kızlar bende bu renge bayıldım kendı sac rengım kumral hiç boya yok ama sac tellerım cok ince arkadşm yanar sacın onda acıcı var dedisenağlama yakarmı gercekten sacımı:(:enbuyukkk:

selam kızlar..

benim saçım turuncuydu..öyle cart turuncu deil tabi :) neyse sürekli akıp akıp duruyo tabi..neyse sonra kutunun üzerindeki renge baktım hııı dedim bayaaa güsel bi kahverengiymiş doğal gibi.. aldım boyadım bu çıktı :)) iyi ki de bu çıktı :)) bi arkadaşın da dediği gibi açık ama doğal azcık turuncuya çalıyo ama harika bi renk oldu.. herkes ama herkes mağazadaki insanlar + kuaföre gittiğimde oraya gelmiş olan bayanlar bile saçımın rengini soruyor :) bu renkle çok mutluyum yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum + hiç yıpranma felan yok.. + bide ben artık bu boyayı bulamamaya başladım.. istanbuldaki bir sürü kozmetikçiye bakıyorum ama bu boya yok.. tek biyerde buluyorum büyük bir markette reklam olmasın die isim vermiyorum orda da biterse yandım :s

KIZLAR SAKIN GÜVENıP BOYAMAYIN KESıNLıKLE ACMADI SACIMI Kı SıYAH BıRAZ AKMIŞ OLMASINA RAĞMEN.DıPTEN 1-2 PARMAK KENDı SAÇIM ÇIKMISTI ONLAR ACILDI VE ıĞRENÇ Bı GÖRÜNTÜ OLDU ŞıMDı mafoldumben YARIN TEKRAR SıYAHA BOYUCAM MECBUR RENK CÜMBÜŞÜ GıBı OLDU KAFAM SıYAHTAN BASKA BıŞı PAKLAMAZ.AMA ıNŞALLAH BıR ŞEY OLMAZ SAÇIMA ÜST ÜSTE 2 GÜN BOYAYINCA mafoldumben YAZIK OLDU HEM SAÇIMA HEM PARAMA
cnm bu boyayı diplerinde çok az tutacaksın aynı serinin doğal kahvesini siyah boyalı saçıma uyguladım ve saçım artık kahverengi.. ama ben diplerde 5, uçlarda ise tam 45 dk tuttum.. dipleri çok hızlı açıyor ve çok hoş da bi renk veriyor.. sonuçta kutudaki uygulama tarifi boyalı saç için deil ordaki süreleri uygulamayın...

off:(geçmiş olsun akannehir
kutunun arkasındaki yazı hiç dikkatini çekti mi :sinifsinif:
saçı boyalı olanlar kullanmasın diye bir yazı var.yani bu boyayı saçı hiç işlem görmemişler kullanabiliyormuş:(
ben 2 kutu satın almıştım,üstelik kozmetikçideki satıcı tavsiye etmişti.palette altın karamel arıyordum.kadın dediki, onunla boyucağına bununla boya her tarafı aynı derecede açılır dedi.:olmaz:
yarın 2 kutuyuda değiştirip koyu tonlarda bi boya alıcam :tomato:
ben doğal kahvesini boyalı saça kullandım..

selam kızlar..

benim saçım turuncuydu..öyle cart turuncu deil tabi :) neyse sürekli akıp akıp duruyo tabi..neyse sonra kutunun üzerindeki renge baktım hııı dedim bayaaa güsel bi kahverengiymiş doğal gibi.. aldım boyadım bu çıktı :)) iyi ki de bu çıktı :)) bi arkadaşın da dediği gibi açık ama doğal azcık turuncuya çalıyo ama harika bi renk oldu.. herkes ama herkes mağazadaki insanlar + kuaföre gittiğimde oraya gelmiş olan bayanlar bile saçımın rengini soruyor :) bu renkle çok mutluyum yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum + hiç yıpranma felan yok.. + bide ben artık bu boyayı bulamamaya başladım.. istanbuldaki bir sürü kozmetikçiye bakıyorum ama bu boya yok.. tek biyerde buluyorum büyük bir markette reklam olmasın die isim vermiyorum orda da biterse yandım :s
evt diplerde harika renk veriyo benim denediğim doal kahve de ama üst üste fazla olmaz mı

Olala sadece senin boyalı saçlarını açmış heralde bu boya.kimse memnun kalmamış :S
haftaiçi bende boyatıcam bu renge çokk umutluyumm :)

bende o renge boyamıştım 1 hfta oldu omadı saçım saRIYDI ilk gün çok tatlı bi kavhve oldu yıkandıktan sonra aktı sanırım dediğiniz gibi sarı olduğundan dolayı büyk ihtimal öle oldu

şunu siyah saç üzerine süren yok mu ya:85:

siyah boya üzerine boşuna deneme arkadasım

açmaz diyorsun yani ://

arkadaşlar sanırım sacın yapısına ve geçmişine göre değişiyor ben boyalı sacımı açtık turunculuk olyor ama üzzerine boya sürülünce renk oturuyır ve süper oluyor
yıpranma konusundada şöle örnek vereiyim annemin saına geçen yıl röfle yaptırdık sarı beğenmedi ç.kahvesine boyadı. sonra perma yaptırdı kıvırcık saç koyu renkte hoş olmadı bende gecen hafta açıcı aldım bi güzel açtım ne yanma ne kopma oldu gayet güzel üzerinede istediği rengi uyguladık her yıkamada da açılmaya devam ediyor

:38:
şunu siyah saç üzerine süren yok mu ya:85:

ya kızlar benm saclarım da karamel boyalı. ama dipleri geldi koyu kestane doğal sac rengim. diplere bundan mı sürsem napsam bilemedim bi yardımcı olabilecek varmı??:(

benim saçım 7,1 kullu kaweye boyalı bu boyayla boyasam açılırmı 1 ton ?sizce:26:

Kızlar boyalı saça uygulamayın özellikle boyasız saça uygulanması gerekiyor bunun
ben geçen yıl DORESİNİ kullandım saçlarım siyah harika bir renk oldu..
2 yıkamadan sonra hele tam oturdu renk
bugün alcam yine bulabilirsem doresini bulamıyorum her yerde
fiyatı 14-15 civarı..
ben kutudan çıkan şampuanı 2 kez kullandım parlaklık yumuşallık için kullanın yazıyordu
ama benim saçlarımı çok kuruttu o yüzden kullanmıyorum :)

kullananlar foto koyabilir mi acaba? ben de merak ediyorum. :34:

Bende arıyorum bu ultra açıcı tonları marketlerde ya da parfümerilerde bulamadım Erzurumdayım yok buralarda. Benim saçımda koyu kahverengi boyalı 3 numara boyuyordum eskiden ama 1 senedir açık kahva ya da kakao falan boyuyorum saçlarım çok uzundu şimdi kestirdim omuzlarıma ancak geliyor alt kısımlarda var yine biraz koyu kahverengi saç rengimi değiştirmek istiyorum ama boyayı bulamıyorum. 6.3 dore kahve arıyorum bilen gören duyan varsa ücretini göndersem bana kargolasa çok sevinirim.

Back
X