Öncelikle zayıflama yolunda ilerleyen bütün arkadaşlara selamlar hepinizi bacim bilip bogrume basasım varr ....
Bu zamana kadar kendi çapimda çok diyet zayıflama kürü vs vs yaptım ama hiçbir zamn sonunu getirmedim ta ki 44 beden olup yanlarımdan fışlayan yaglarımla yuzlesınceye kdr....Giydigim hiçbirşeyi üzerime yakıştıramıyorum yüzümün güzelliğini gölgeleyen beni ve özgüvenimi eksi sıfıra düşüren yağlarımdan artık kurtulmak ıstıyorum..Kendimii şişirilmiş bi balon gibi hissediyorum...Ve farkettigim birşey var 2 3 kilo verdigimde o kadar mutlu özgüvenli oluyorum ki kendimi seviyorum giyinmeyi süslenmeyi herşeyii herşeyii....
Şimdi demem o ki yarın sabahtan itibaren yeni bir yaşam yeni bir yaşayış yoluna giriyorum zayıflama yoluna baş koyuyorum ölmek var ama dönmek yokkkk....
Bana katılmak isteyen arkadaşlarım bu konu başlıgı altında hergün yedıklerını an be an yazarlarsa sevınırım bırbırımızden güç kuvvet bulalım....günlük diyet çizelgesi eklemeye calısacagım birazdan...
hadi bakalım hayırlısı hepimizzz icinnn
canım diyet listesi değil boş çizelge paylaşacagım günlük saat saat yediklerini oraya yazacaksın günlük ne kadar yediğini göreceksın bıleceksın.....bır ara yapmıstım cok faydalı oluyor ama dılersen kendı uygulayacagım dıyetide paylasırım aslında saglıklı beslenme dıyelım cunku dıyete baglı kalamıyorum uzun surede vermek ıstıyorum 1 ayda 10 kılo vermeyı hıc basaramadım başaramıyacagımda en ıyısı uzun zamanda beslenme alıskanlıgımı degıstırmek saglıklı besınler tuketmek ve başarmak...en kalıcı yöntemı bu....kalori olarak beslenmeye calısacagım ayarlıyacagım onları....istersen aksama dogru bir liste olusturur paylasırım senınle...
bacım zayıflamamız şart obezıte sınırındayız en azından ben öyleyım ınan cok sıkıldım artık cokk :84::84:
tatlım hoşgeldin hayırlı olsun bende bu yoldaym 5 gündr şimdilik çok iyi giidiorm benm topic de beklerim desteklerimizi esirgemeylm birbirimzden olurmu:)bundan sonra sık sık buradayım
beni de listeye ekle...diyetteyim 84.700 kilo ile başladım 10 kilo vermek istiyorum
tamam şekerim ben eski üyeyim ama hiç çizelge hazırlamadım anlatılıyor ama ben uğraşamıyorum nedense içimden gelmedi şimdiye dek...bir bakalım madem diyete başlıcaz katettiğimiz yolu görelim moral olur gaz veriri en azından çizelgedeki hedefle aşılan kiloyu gördükçee..kolay gelsin sana ttalımm... işyerinde ben siteyi bile açamıyordum öyle yoğundum..işten çıktım fink atıyorum kk da
anam yaaa calısmaktan vakıt olmuıyor ki cidden bı yazabılsem neler yazacagımda =) cızelgeyı beceremedım benyardım ıstıom bacılar yetişin nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?