aynen öyle biz diyette deguluk gızlar saglıklı ve duzenlı beslenmeyı alıskanlık edınıyoruzzz ve bır zaman sonra kendılıgınden gıden kılolarımızlaa herkesı sasırtmayı hedeflıyoruzzzzz...ayrıcana saglıklı beslenme olaraktan 3 beyazı cıkaralım hayatımızdan un şeker tuz .....artı kola kola kolaaaaaaaaaaaaaaaa =( nası canım çekir bilemezsınız ama ıcmıyorum ıcmıyecegımmm =) çukulata var bıde onuda yemıyecegım
Başarıcam ve başarıcazzz kızlar evrene pozitif enerjı yolluyalım güzel dusunelım guzel olsun çekim yasasını devreye sokalım haydın gizlarrrr kiloları atmayaaaa
aynen yaa kola içmemek lazımmm.. ben yaklaşık 1 aydır içmiyorum önceden yataktan kalkar su içerdimmama sonra nasıl yapıldığını araştırınca midem kaldırmadı kolayı hiç içemiyorum artıkk. eğer içmeden duramıyosan bi oku derim tatlımm.. Farelerin sadece kemiklerini ayırıyolarmış büyük demir süzgeçlerdeee nekadar iğrenççç..
youtube de videosu var az biraz araştır zaten iğrenirsin. bende duymuşutum ama iğrenmemiştim taaki o kırmızı küçük böcükleri görene kadar..
:) :) şimdide karşınızda öğle menüüümmmm
1 tepeleme yemek kaşığı kadar pilav
avuç içinden az daha büyük tavuk
3 adetçikte küçük doğranmış küp küp patates + 1 kase yoğurt. EKMEKSİİİZZ :)
çok halsizim elim ayağım titriyoo bu hastalğın ilk gününü iş yerinde geçirmekten nefret ediyorum
karşıki masada bır tabakta uc tane kurabıye bana bakıyor ama yemıyecegım cunku ben ıradesı saglam biriyim demi =)
gulkolıkk nerelerde kaybolduuu
geldimmmmm çıtır kızlarrrrr bacılarrrr:)))) işteyim ya giremedim kusura bakmayın
öğle yemeğinde yoğurt yedim sadeceee amaaaa yemekhaneye bi çıktım ki patates kızarması((
acıcık yedim başkada hiç bişi yemedim ..
Sizin menüler harika harikasınız kızlar :)))
senınde supermıs ama gıdalı seyler yemeye bak sebze agırlıklı super olabılır =) ay anacım ya aksam 7den sonra bısey yemıcın aslında o zaman verırızzz
hadi yine iyisin seninki sana çok güzelsin diyo. benmki beni tombşim tombalağım falan diye seviyo oysaki öyle kocaman bi göbeğim yokkkbenm basemlerm aşırı çok sadece okadar ama hedefim şuanlık 60 başarırsan 55 olmalıyımm.
ahh keşke sebze olsada yesek ama malesef hep katı ve yağlı yemekler var şirkette döner falan vardı yemedim tuttum kendimi :))
ben eve 7 gibi varıyorum yemeği hazırlamam 8 oluyo yiyoruz birde hamlık çöküyor 10 a kadar yemekler masa duruyorevlilikle iş hayatı aynı anda zor beaaa
ay ne güzel canım maşallah sana :) hafta sonu da tutarsak kendimizi tamamdır :)
ben dün saat 6 6:30 sularında miniminnacık bi parça ekmek 2de haşlanmış yumurta yedim akşam yemeği olarak. sonrada aralarda tutamadım kendimi 2 3, 2 3 kadar taze fındık yedim.. onları ortadan kaldırmam lazım5tane bademimide hergün yiyorum. sizde yeyin kızlarrr faydası oluyo. bende kahvaltımı yapıyım ona göre söylicem neler yeyip içtiğimi.. cumartesi günüde elektronik baskülümü alıyorum. bakalım geçen pazardan bu pazartesiye kilo verebilmişmiyim
artık azimli olmam lazım tatlım yaa 19 yaşında oldum 74 kilo. hala 4 kg verdiğime inanımıyorum zaten. ben 65 kiloyken bile bana şişko diyolardı şimdi halimi düşün bideee
yagmur gız sen 4 kılomu verdın nasıl verdın az anlatıver heleeeee ne kdr surede verdın ne yaptın ne ettın
merhaba aynı duyguları paylaşıyorumm ve şekerim 44 beden bir hatun olarak diyet yapmayı hiç beceremedimm ve aylardır kıyafet almıyorumm..yemek yemeyi seviyorum hareket etmeyi de çok severdimm ama artık sokağa çıkmak bile istemiyorumm....uzun lafın kısası yeni bir başlangıç için birinin beni dürtüp iteklemesi şart diyet listeni bekliyorum beraber incelelim bakalım kaçbedene kadar ineceğiz
canım diyet listesi değil boş çizelge paylaşacagım günlük saat saat yediklerini oraya yazacaksın günlük ne kadar yediğini göreceksın bıleceksın.....bır ara yapmıstım cok faydalı oluyor ama dılersen kendı uygulayacagım dıyetide paylasırım aslında saglıklı beslenme dıyelım cunku dıyete baglı kalamıyorum uzun surede vermek ıstıyorum 1 ayda 10 kılo vermeyı hıc basaramadım başaramıyacagımda en ıyısı uzun zamanda beslenme alıskanlıgımı degıstırmek saglıklı besınler tuketmek ve başarmak...en kalıcı yöntemı bu....kalori olarak beslenmeye calısacagım ayarlıyacagım onları....istersen aksama dogru bir liste olusturur paylasırım senınle...
bacım zayıflamamız şart obezıte sınırındayız en azından ben öyleyım ınan cok sıkıldım artık cokk :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?