Lorinem İle Zayıflama Günlüğü

aynen yaa kola içmemek lazımmm.. ben yaklaşık 1 aydır içmiyorum önceden yataktan kalkar su içerdimm ama sonra nasıl yapıldığını araştırınca midem kaldırmadı kolayı hiç içemiyorum artıkk. eğer içmeden duramıyosan bi oku derim tatlımm.. Farelerin sadece kemiklerini ayırıyolarmış büyük demir süzgeçlerdeee nekadar iğrenççç..

canım ya onu bende duydum ama hıc önemsemedım okuyayım bakalım bulayımda kurtulayım her acıdan zararlı bır ıcecek ya asiti ayrı kılosu ayrı

youtube de videosu var az biraz araştır zaten iğrenirsin. bende duymuşutum ama iğrenmemiştim taaki o kırmızı küçük böcükleri görene kadar..

youtube de videosu var az biraz araştır zaten iğrenirsin. bende duymuşutum ama iğrenmemiştim taaki o kırmızı küçük böcükleri görene kadar..

ızlım bırazdan ya bu reklam panelı neden her tıklamamızda acılıyorr yaaa sıtede gezınemıyoruz bu nedır.......bu arada su ıcmekten altıma yapcem :84::84:

:) :) şimdide karşınızda öğle menüüümmmm

1 tepeleme yemek kaşığı kadar pilav
avuç içinden az daha büyük tavuk
3 adetçikte küçük doğranmış küp küp patates + 1 kase yoğurt. EKMEKSİİİZZ :)

çok halsizim elim ayağım titriyoo bu hastalğın ilk gününü iş yerinde geçirmekten nefret ediyorum

hmm güzel menu kalorı dengeli =) bendeee

az önce patlıcan yemegı yedım az yaglı yapmıstım sadece tanelerınden yıdım 4 yemek kasıgı 2 yemek kasıgıda yogurt yidim bolcada su ıctım =)

bırazdanda bıdaha yesıl cayımı ıcecegımm..

sancın ıcın majezık onerıyorum sana bıre bırrrr!!!

karşıki masada bır tabakta uc tane kurabıye bana bakıyor ama yemıyecegım cunku ben ıradesı saglam biriyim demi =)

gulkolıkk nerelerde kaybolduuu

karşıki masada bır tabakta uc tane kurabıye bana bakıyor ama yemıyecegım cunku ben ıradesı saglam biriyim demi =)

gulkolıkk nerelerde kaybolduuu

geldimmmmm çıtır kızlarrrrr bacılarrrr:)))) işteyim ya giremedim kusura bakmayın

öğle yemeğinde yoğurt yedim sadeceee amaaaa yemekhaneye bi çıktım ki patates kızarması ((
acıcık yedim başkada hiç bişi yemedim ..

Sizin menüler harika harikasınız kızlar :)))

senınde supermıs ama gıdalı seyler yemeye bak sebze agırlıklı super olabılır =) ay anacım ya aksam 7den sonra bısey yemıcın aslında o zaman verırızzz

senınde supermıs ama gıdalı seyler yemeye bak sebze agırlıklı super olabılır =) ay anacım ya aksam 7den sonra bısey yemıcın aslında o zaman verırızzz

ahh keşke sebze olsada yesek ama malesef hep katı ve yağlı yemekler var şirkette döner falan vardı yemedim tuttum kendimi :))

ben eve 7 gibi varıyorum yemeği hazırlamam 8 oluyo yiyoruz birde hamlık çöküyor 10 a kadar yemekler masa duruyor evlilikle iş hayatı aynı anda zor beaaa

bnde cok istiyorum bugün morelim yerlerde sıfırın altında dokunsalar ağlıcak gibiyim cok kötüyüm

o kötü işte benım ofis ortamı oldugu ıcın ıstedıgımı ıstedıgım sekılde kendım pişirebiliyorum o yuzden az yaglı salcalı genellıkle sebze vs yapmaya calısıyorum ozellıklede şu sıralar daha da dıkkat ediyorum

cnm ne güzel yaa azimlisin

artık azimli olmam lazım tatlım yaa 19 yaşında oldum 74 kilo. hala 4 kg verdiğime inanımıyorum zaten. ben 65 kiloyken bile bana şişko diyolardı şimdi halimi düşün bideee

artık azimli olmam lazım tatlım yaa 19 yaşında oldum 74 kilo. hala 4 kg verdiğime inanımıyorum zaten. ben 65 kiloyken bile bana şişko diyolardı şimdi halimi düşün bideee

yagmur gız sen 4 kılomu verdın nasıl verdın az anlatıver heleeeee ne kdr surede verdın ne yaptın ne ettın

yagmur gız sen 4 kılomu verdın nasıl verdın az anlatıver heleeeee ne kdr surede verdın ne yaptın ne ettın

anoommm canım bnm banada 5 kilo wersen süper olcak diolar ama hiç takmıom yaa bn 10 kilo wermek istyrum ama napcamı bilmiorum günlük yeşil çay mı içiosun sen ben hiç sewmiom onu yaa

kız aynı benm gibisin hadi bakalm

yaa bana da o listeden lazım lorinem nerden bulcm ki o listeyi bn paylaştnmı sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…