Lorinem İle Zayıflama Günlüğü

hepimize kolay gelsin irademiz kuvvetlensin :)
bende uzun bir yoldayım su an 84 kg yum.. yazın bu site sayesinde okudukca motive olup iştahımı dizginleyebilmiştim. 5 kg kadar da verdim ama 2 ayda hepsini geri aldım. şu abur cubur sevgisi beni mafediyor ama yarından itibaren tekrar baslıycam malum önümüz bayram ve ben yine anneanne bluzleri giymek istemiyorum. gerci az bi zaman var ama ne versem kar....

canlarım benm annem olmadığı için bünyem alışık değildi öyle çeşit çeşit yemekler yemeye 1 öğünde olsa.. sonra staj yaparken orada öğlenleri çeşit çeşit yemekler çıkıyordu. e tabi nefs bulmuşken yemek istiyo. tutamıyodum kendimi yiyodum ve o şekilde 8 kg aldım. sonra staj bitti kilolar baki kaldı. bende işe başlayınca çok yemiycem dedim. 4te 3ünü azalttım yedklerimin kola falan içmedim çikolata pek yemedim ve bi baktım 4kg gitmiş hala inanamıyorum. şimdi yeşil çay içiyorum günde 3 fincan bilmiyorum artık nasıl olcakkk kilo verince dahada azalttım yediklerimi daha baskül alamadım alayım söylicem :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/564007-hilalin-diyet-gunlugu.html günlüğüme beklerim cANIM :)))

ben de beşi biryerde içiyorumm...midem bulansa da tekrar başladım içmeye inşaallah tüp tedavime kadar 18 kiloya ulaşmaya başaracağım ben hala şu etiketi yapamadım geçen gece o kadar uğraştımm olmadı yanlış format giriyosunuz diyor başka bişey demiyor siteden

kahvaltı yapmadım kız kardeşimi bekliyorum uyansın hafif birşeyler atıştırıp alışverişe bakırköye gideceğiz...yarın da mulakkatım var oturmak yok full hareket diyorum

Kizlar uzun suredir yokumm...tatildeydim pazaartesi insallah sifirdan baslamak umiditlee sizinle olacaagim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…