kız aynı benm gibisinhadi bakalm
he valla ruh eşi doyolar ya işte biz de beden ve huy eşiyiz sanırsamm
şu çizelgeyi bir oluşturayım bakalım nasıl olacak
ewet kızde ondanız iştediyet yapıomusun canım
başaldım porsiyonları azalttım akşam yemeğini çok azalttım 78 killoyum hedefim 60 a inmek çok yolum var çöook
canlarım benm annem olmadığı için bünyem alışık değildi öyle çeşit çeşit yemekler yemeye 1 öğünde olsa.. sonra staj yaparken orada öğlenleri çeşit çeşit yemekler çıkıyordu. e tabi nefs bulmuşken yemek istiyo. tutamıyodum kendimi yiyodum ve o şekilde 8 kg aldım. sonra staj bitti kilolar baki kaldı. bende işe başlayınca çok yemiycem dedim. 4te 3ünü azalttım yedklerimin kola falan içmedim çikolata pek yemedim ve bi baktım 4kg gitmiş hala inanamıyorum. şimdi yeşil çay içiyorum günde 3 fincan bilmiyorum artık nasıl olcakkk kilo verince dahada azalttım yediklerimi daha baskül alamadım alayım söylicem :)
canlarım benm annem olmadığı için bünyem alışık değildi öyle çeşit çeşit yemekler yemeye 1 öğünde olsa.. sonra staj yaparken orada öğlenleri çeşit çeşit yemekler çıkıyordu. e tabi nefs bulmuşken yemek istiyo. tutamıyodum kendimi yiyodum ve o şekilde 8 kg aldım. sonra staj bitti kilolar baki kaldı. bende işe başlayınca çok yemiycem dedim. 4te 3ünü azalttım yedklerimin kola falan içmedim çikolata pek yemedim ve bi baktım 4kg gitmiş hala inanamıyorum. şimdi yeşil çay içiyorum günde 3 fincan bilmiyorum artık nasıl olcakkk kilo verince dahada azalttım yediklerimi daha baskül alamadım alayım söylicem :)
tatlım hoşgeldin hayırlı olsun bende bu yoldaym 5 gündr şimdilik çok iyi giidiorm benm topic de beklerim desteklerimizi esirgemeylm birbirimzden olurmu:)bundan sonra sık sık buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?