oşgeldinzi çıtır kızlarrr bu lafı çoook sevdimm
inşaallah çıtırlık yolunda ilerleyeceğiz yarın başlıyoruz inşaallah sabahtan ne yedik kaç kiloyla başladıkk
:))) HOŞBULDUMMMMM ASLINDA BEN DİYETE BUGÜN BAŞLADIM AMA YARIN PAYLAŞIMLARA KATILACAĞIMMMM :) ÇITIR OLCEZ TABİ NE EKSİĞİMİZ VAR HATTA FAZLAMIZ VAR HİHİH:))
lorinem
gulkolik kullanıcısından alıntı
oşgeldinzi çıtır kızlarrr bu lafı çoook sevdimm
inşaallah çıtırlık yolunda ilerleyeceğiz yarın başlıyoruz inşaallah sabahtan ne yedik kaç kiloyla başladıkk
:))) HOŞBULDUMMMMM ASLINDA BEN DİYETE BUGÜN BAŞLADIM AMA YARIN PAYLAŞIMLARA KATILACAĞIMMMM :) ÇITIR OLCEZ TABİ NE EKSİĞİMİZ VAR HATTA FAZLAMIZ VAR HİHİH:))
ay evet ya ne eksıgımız var kaş desen kaş göz desen göz endam desen endammm biraz fazlamız var onlarıda verecez afet-i devran olacaguz =)
KIZLAR EGZERSİZ DE YAPALIM MÜSAİT ZAMANLAR DA :))
yaa kızlar ben şu plastik bardaklarla günde 15-16 bardak su içiyorum ama kaç lt eder kiiii? + ılık su içemiyorumm böğğ normal içebiliyorum ardındanda kahvaltıdan önce yeşil çayy.. sizce ılık su mu içmeliyim
aaa bunu yeni duydumm bende öğlene kadar 2 fincan içiyorum. 3.yüde akşam içerim diye planlıyodum şimdi. ama yeşil çay 2. günde bile faydasını göstermeye başladı içimde bişeyler oluyo
gul kesınlıkle sana katılıyorum.....aksamları tempolu bır sekılde 15-20 dakıka yuruyus sonrasında egzersız de yapalım ben spora gıdıyordum bır ara cok klas bıryerdı haftanın 3 günü steep 3 günü adını unuttum ama sırf bel sırt göbek kalçayı eritmek için yapılan hareketlı dersımız vardı bende ona baslamayı dusunuyorum...
ama suanda kötü bırsey yapıyorum ve bırseyler yıyorum elveda dıyecegım seylerden ısımlerını soylemıyeyım sımdık =)
LORİNEM İTİRAM ETT ÇİKOLATA MI YİYORSUNNN ? :) :) :) AMA YARINDAN ÖNCE KÜÇÜK BİR ÖDÜL NE ZARARI OLABİLİR Kİ DİYYMMMİİİİ :):):)
gulkolik nefsine sahip çık kızzzz az az diye diye oluyo bu kilolar zaten :)
at onu çöpe atttttt :) kötü bişey yapıyorum bişeyler yiyorum yazmış ya onun için dedim nefsine sahp çık diye :) sahp çıkın bacılarım bak bende bozcam şmdi niyetimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?