Lorinem İle Zayıflama Günlüğü

ihimm ihimm çok mutlu oldum ki ben kızlar ve spor olarak işe gelirken sabahları yurumeyı dusunuyorum en azından 1 ay bu sekılde yapacagım havalar soguyana dek hadı bakam hayırlısı olsun hakkımızdaaa 3-4 ay sonra ınsalllah 8-10 kg vermıs olarak yazısıyor oluruzzz

oşgeldinzi çıtır kızlarrr bu lafı çoook sevdimm
inşaallah çıtırlık yolunda ilerleyeceğiz yarın başlıyoruz inşaallah sabahtan ne yedik kaç kiloyla başladıkk

:))) HOŞBULDUMMMMM ASLINDA BEN DİYETE BUGÜN BAŞLADIM AMA YARIN PAYLAŞIMLARA KATILACAĞIMMMM :) ÇITIR OLCEZ TABİ NE EKSİĞİMİZ VAR HATTA FAZLAMIZ VAR HİHİH:))

Şimdi canlarım bana kilo aldıran tek şey ekmek kola çikolata tek dedim ama baya oldu sanırım abur cubur cips vs vs bunlar ve duzensız beslenme kılo almama en buyuk etkenler....

1.Kural = sabahları kesinlikle aç karna 2 su bardagı ılık su
2.Kural = kesınlıkle poğaça börek vs aparatif urunlere elveda etmek ve onların yerıne sabah kahvaltısında peynır domates salatalık ve tercıhen yumurta haslama yada az yagda yapılmış... yanında yeşil çay yada sıyah cayda olabılır ama kesınlıklee şekersizz olmalı bu şart ve bir dilim çavdar ekmegi yada kepekli ekmek hoş ona kan şekerini düşürüyor dıyorlar ama bılemıyorum ..
3.Kural = kesinlikle her ögünden sonra ve önce 1 bardak ılık su tüketmek...hazmı kolaylastırır ve sındırımı hızlandırır
4.Kural = asitli içecekler özelliklede KOLA'dan uzak durmak kısa surelıgıne değil uzun surelıgıne hayatımızdan cıkarmayı hedeflemelıyız....Kola vazgecılmezım ama vazgececeğim sloganıyla başlayalım...bunun yerıne gunde bır adet sade olmak kosuluyla soda içebiliriz canlarım..
5.Kural = çikolata-pasta börek-cips-bisküvi tarzı gıdalardan kısa surelıgıne uzak durmak =) bunlardan vazgeceıyorum neyliyim kader utansın en azında 1 aylık sürede agzımıza surmucezzz bu bir anlaşmadır bakınız uymamız gerekıyor....He güne gidersiniz yada arkadaş ortamında bir bisküvi uzatılır vs o olabılır ama herkes kendını bılecek canlarım ona gore ayarlama yapacagız ve ne yedıysenız tam yazacaksınız bende dahıl =
)

6.Kural = mutlu, zayıf, narin,hoş,alımlı,seksi görüntümüzle herkesi büyülemek en buyuk hedefımız ve kuralımız simdiden öpüyorum sizleri....

Günde en az 2 fıncan yeşil çay tuketelım...ve bol su en az 2 lt =) ay yapacaz ınsallah .................

Son düzenleme:

ay evet ya ne eksıgımız var kaş desen kaş göz desen göz endam desen endammm biraz fazlamız var onlarıda verecez afet-i devran olacaguz =)

lorinem
gulkolik kullanıcısından alıntı
oşgeldinzi çıtır kızlarrr bu lafı çoook sevdimm
inşaallah çıtırlık yolunda ilerleyeceğiz yarın başlıyoruz inşaallah sabahtan ne yedik kaç kiloyla başladıkk

:))) HOŞBULDUMMMMM ASLINDA BEN DİYETE BUGÜN BAŞLADIM AMA YARIN PAYLAŞIMLARA KATILACAĞIMMMM :) ÇITIR OLCEZ TABİ NE EKSİĞİMİZ VAR HATTA FAZLAMIZ VAR HİHİH:))

ay evet ya ne eksıgımız var kaş desen kaş göz desen göz endam desen endammm biraz fazlamız var onlarıda verecez afet-i devran olacaguz =)

KIZLAR EGZERSİZ DE YAPALIM MÜSAİT ZAMANLAR DA :))

gul kesınlıkle sana katılıyorum.....aksamları tempolu bır sekılde 15-20 dakıka yuruyus sonrasında egzersız de yapalım ben spora gıdıyordum bır ara cok klas bıryerdı haftanın 3 günü steep 3 günü adını unuttum ama sırf bel sırt göbek kalçayı eritmek için yapılan hareketlı dersımız vardı bende ona baslamayı dusunuyorum...

ama suanda kötü bırsey yapıyorum ve bırseyler yıyorum elveda dıyecegım seylerden ısımlerını soylemıyeyım sımdık =)

yaa kızlar ben şu plastik bardaklarla günde 15-16 bardak su içiyorum ama kaç lt eder kiiii? + ılık su içemiyorumm böğğ normal içebiliyorum ardındanda kahvaltıdan önce yeşil çayy.. sizce ılık su mu içmeliyim

yagmurcum plastık bardak yerıne 500ml lik şişede gunde 4 şişe su iç daha ıyı hemde ltresını bılmıs olursun =) bu arada ılık derken soguk su olmasın normal suydu ılıkdan kastım........yeşil çay öglene kdr tüketilmeliymiş öyle duydum ac karnada faidelidir eminim...

aaa bunu yeni duydumm bende öğlene kadar 2 fincan içiyorum. 3.yüde akşam içerim diye planlıyodum şimdi. ama yeşil çay 2. günde bile faydasını göstermeye başladı içimde bişeyler oluyo

aaa bunu yeni duydumm bende öğlene kadar 2 fincan içiyorum. 3.yüde akşam içerim diye planlıyodum şimdi. ama yeşil çay 2. günde bile faydasını göstermeye başladı içimde bişeyler oluyo

demleme mi içiyorsun yoksa sallama mı bacım ?

gul kesınlıkle sana katılıyorum.....aksamları tempolu bır sekılde 15-20 dakıka yuruyus sonrasında egzersız de yapalım ben spora gıdıyordum bır ara cok klas bıryerdı haftanın 3 günü steep 3 günü adını unuttum ama sırf bel sırt göbek kalçayı eritmek için yapılan hareketlı dersımız vardı bende ona baslamayı dusunuyorum...

ama suanda kötü bırsey yapıyorum ve bırseyler yıyorum elveda dıyecegım seylerden ısımlerını soylemıyeyım sımdık =)

LORİNEM İTİRAM ETT ÇİKOLATA MI YİYORSUNNN ? :) :) :) AMA YARINDAN ÖNCE KÜÇÜK BİR ÖDÜL NE ZARARI OLABİLİR Kİ DİYYMMMİİİİ :):):)

doğadan sade sallama tatlıcım :) tadıda içilmicek gibi değil yani şekersiz içiyorum o yüzden az biraz 5dk kadar midem bulanıyo okadar sonra geçiyo :)

gulkolik nefsine sahip çık kızzzz az az diye diye oluyo bu kilolar zaten :)

ühü ühüüüüü yedim vallayı nabayım anam babam bıdaha yıyemıcez halıyle vedalaşak didim =)

kaşla göz arası yapıştırdınız üstüme çikolatayı valla yemiyom çekmecem de tadelle var ye beni diye duyyorum sesini ama çıkkk çıkkk yemicemmm :))

onu ufak bir cocuga ikram et gullll yogusam yiyecen bak bıkac gune en tehlıkelı yerde duruyor suanda cukulataaaaaD:

at onu çöpe atttttt :) kötü bişey yapıyorum bişeyler yiyorum yazmış ya onun için dedim nefsine sahp çık diye :) sahp çıkın bacılarım bak bende bozcam şmdi niyetimi :)

at onu çöpe atttttt :) kötü bişey yapıyorum bişeyler yiyorum yazmış ya onun için dedim nefsine sahp çık diye :) sahp çıkın bacılarım bak bende bozcam şmdi niyetimi :)

tamam bacılar hersey kontrolum altında az zaman kaldı sızın aranıza katılmama yaklasık 12 saat var =)))) bırde bırsey sorucim sız 5den sonra bırseyler yıonuzmu gızlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…