bişey sorcam kızlar
hani ben tapınağın içine girince kızı alex hortlayıp babasına kızdı ya
oda karaduman mı bide o karaduman ne ben tam anlamadım
dizinin basından beri var kimdir nedir niye var
ay ne biliyim, zevksiz işte:dilcikar:
çakal yani, çakal. Ama gör bak 5.sezon son bölümde ters köşe oluyor Con tarafından.
bişey sorcam kızlar
hani ben tapınağın içine girince kızı alex hortlayıp babasına kızdı ya
oda karaduman mı bide o karaduman ne ben tam anlamadım
dizinin basından beri var kimdir nedir niye var
dil çıkarmadan trip işte :1closedeyes:sen şimdi böyle dedinya, leydi eminimki aha :1shok: olmuştur.
Zuhahahha:roflol:
Burda soruları sen soramazsın..lmaz:
Tapınağın içindeki Alex kılığındaki siyahlı yaşuğuhşlu tabiki. Conun her dediğini yapacaksın dediya, amaçları zaten cekıpı öldürmekti. Con da eski Con değil, karaduman. (kaçıncı bölümdüfisfisfis) cekıpla karaduman yanyanaydıya, senin açığını bulup birgün seni öldüreceğim dedi, Conun içine girip Cekıpı öldürdü.senağlama
Bu biliy kuzu, tamam sen geç lostzedelerin yanınaopuyorumnanaktan
Kalanları işkence odasına alalım, 4 numaralı kapıdan 8 nolu koltuklara saat 15:16 da 32 kez 46 defa üst üste
Soru: Son cümle içinde ki gerçek anlatılmak istenen nedir. Bunu da bilmezseniz atarım sizi kendinizi pembe dizi topiklerineşakkıdızemuszemus
millet san yüklensin sende beni mi buldunkaydirigubbakcemile3
yok ule ciddi-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
kafamçokkarıştı
kafamçokkarıştı
kafamçokkarıştı
bu ne biçim lost la
nolur şaka yaptım de benneyaptımki
sorunun devami hep zaman kaymalari oluyo ya, simdi bunun iki kere sünnet olma durumu olabilirmişakkıdıSoru 2: Desmond ne zaman sünnet olmuştur?
hatirlasam sölecem de tipi aklimda emme adini unuttum:kedi:Yettim anam yettim.vereliniortak
Şimdi kafa bulandırma zamanı
Lost yarışması yapıyom bilen parmak kaldırsın.
Soru 1: faraday'ın anasının adı nedir. Eskiler söylemeyin yakarım, maksat yenilere işkence
kizim senin herif haticeye degil neticeye bakiyo,Çarlot tabi yaa, aklıma tükiriyim:mymeka:
Peni güzelmi allah aşkına, benim herif bayılıyordabenneyaptımki
Soru 5: Adada patlama olduğunda anahtarı kim çevirdi ve ormanda onu ne halde gördük.
Soru 6: Desmondrun sünnetinde kate ona ne taktı :kedi:
Tapınağın içindeki Alex kılığındaki siyahlı yaşuğuhşlu tabiki. Conun her dediğini yapacaksın dediya, amaçları zaten cekıpı öldürmekti. Con da eski Con değil, karaduman. (kaçıncı bölümdüfisfisfis) cekıpla karaduman yanyanaydıya, senin açığını bulup birgün seni öldüreceğim dedi, Conun içine girip Cekıpı öldürdü.senağlama
bende dizide sadece sawyer olsun doya doya izliyim istiyorum anlıyormusunuzzzzzzz beni :roflol:
Kuşum sen zaten lostu sadece sapıklık arzunu bastırmak için izliyosun biliyoruzzemuszemuszemuszemus
bende dizide sadece sawyer olsun doya doya izliyim istiyorum anlıyormusunuzzzzzzz beni :roflol:
doğru ya ben ordan bişey anlamamıştım
sağol vereliniortak
çok dikkatli izliyosun valla
Kuşum sen zaten lostu sadece sapıklık arzunu bastırmak için izliyosun biliyoruzzemuszemuszemuszemus
valla çok merak ettim, sen neden izliyosun kaydirigubbakcemile3
anlıyoruzzzzz :roflol:
Kızlar var yaaaaaaaaaaaaa lostsuzluk sizin başınıza vurmuş..Zaman ilerledikçe bu dahada şiddetlenecek sanırsam..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?