Benjo'nun sümüklü (küçük) halini merak ediyormusunuz yeni lostzedeler. Biz gördük işte.
Sayid vuruyor onu. Sonra fransız kadın vardıya hani onun niye delirdiğini, arkadaşlarını niye öldürdüğünü, Faradayı kimin öldürdüğünü(Faraday'da kim diyenleriniz olabülür, olsun beni bozmaz) bizimkilerin nasıl Dharmacı olduğunu, sene 1974 e nasıl gittiklerini, hepisini gördük.
Muhahhahah:roflol::roflol::roflol::roflol:, anam altıma etsezsem iyidir hee:roflol::roflol:
valla çok merak ettim, sen neden izliyosun kaydirigubbakcemile3
senin amacın sanki adanın sırrını cözmek daha bitane teorini göremedik surda :roflol:
cok doru dedin tebrikler arkadasım bu nev kuşumun gercek yüzünü görmüssün alkisalkisalkis
faraday kim -tatlicadiarzu- :roflol:
la su fardayin babasi kimdi be,
falla faradayin anasini benim herife isticem
göstersin dünya kac bucakmis:roflol:
elois de kim -tatlicadiarzu-buldum buldum elois :lepi:
Faraday yokmuydu be 3.sezonda. benneyaptımki
4.sezondamı giriyor diziye.fisfisfis
Mayls'ı, Çarlot'u, Keymi'yi filanda bilmezsin sen şimdi:ecrin_bebek:
elois de kim -tatlicadiarzu-
3 sezonda yoktu canım baştan izlemelisin -tatlicadiarzu-
bilmem onları daha gelmedim çünkü :dilcikar:
Elois Faraday'ın anası. Sen şimdi faraday kim diycen, salla gitsin.
Elois aynı zamanda bizim 6 lıyı adaya geri döndürecek yegane kişi. (sen şimdi ne diyosun yaa, diycen , onuda salla gitsin)
Şu ambarda numaraları yazdıkları anlar ne güzeldi..Diğerleriyle mücadeleleri falan çok güzeldi..5. sezon benim için tam bi tarhana çorbası..
Şu ambarda numaraları yazdıkları anlar ne güzeldi..Diğerleriyle mücadeleleri falan çok güzeldi..5. sezon benim için tam bi tarhana çorbası..
benim içinde en guzeli 5. sezondu.. sadece john un bedenine karadumanın girsine çok uzuldum
yeri gelmişken jacopu biliyoruzda karadumanın adını bilmen varmı
ule kuzu ben gece gosterdiyom dicem-tatlicadiarzu-´sen göstermiyorsan elois ne etsin.
Faraday'ın babası Widmor be, ne çabuk unuttun.
Widmorun genç halide güzeldi be, yağuşuhlu adam.:smiley-cool:
elois de kim -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?