niye öyle diyon ya, aşkolsunşakkıdı
Azcık zaman atlaması olduysa, onların şimdiki zamanı aslında tarihte geçmiş zamansa, "what happened, happened" sa, Conun bedenindeki aslında başka biriyse, bizimkiler Dharmacı olduysa, geçmişte yaşananlar aslında hiç değiştirilemezse, bu teze karşılık Faraday ölmüşse, Widmor aslında adanın yerlilerindense ve Faraday'ın babasıysa,Riçırt hiç yaşlanmıyorsa, ne var yani nolmuş. şakkıdı
Bunu mu anlamadın allasenlaelaelaelaelae
Kalanları işkence odasına alalım, 4 numaralı kapıdan 8 nolu koltuklara saat 15:16 da 23 kez 42 defa üst üste
Soru: Son cümle içinde ki gerçek anlatılmak istenen nedir. Bunu da bilmezseniz atarım sizi kendinizi pembe dizi topiklerineşakkıdızemuszemus
Lostta heryerde gösterdiler bu rakamları burda ben şaaptım anlamadınız hepiniz pembe dizi topiklerine yallahhh :dilcikar:
çok alıştık valla hayatımızın bi parcası oldu
hele sawyeri bi daha nerde görcez
ben onu 3 gün görmesem özlüyom netten resimlerini seyredip hayallere dalıyom yumuşak yumuşak:1rolleyes:
Lostta heryerde gösterdiler bu rakamları burda ben şaaptım anlamadınız hepiniz pembe dizi topiklerine yallahhh :dilcikar:
he sonsenağlama:çok üzgünüm:
çok alıştık valla hayatımızın bi parcası oldu
hele sawyeri bi daha nerde görcez
ben onu 3 gün görmesem özlüyom netten resimlerini seyredip hayallere dalıyom yumuşak yumuşak:1rolleyes:
yok boşver haberi olupta napcak katil mi olsun adamsositososito
hem ben hissediyorum oda keyt horospisina karşı boş değil
ağzını arıyom ama yok mok falan diyo
hiç sevmiyom o horospi keyti taş gibi karı ondan gıcık oluyom
benimki keyti sevse sevinicem
olospi o sevmedim diyo allam yaa
kızlar nolur şunu bi izleyin :roflol:
Video - lost finaline hitler tepkisi :) - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk ve tek interaktif video paylaşım sitesi
bende kocama o kadın çok olospi bi kadın deme ama diyom
oda evet diyoda ben inanmıyom
kızlar nolur şunu bi izleyin :roflol:
Video - lost finaline hitler tepkisi :) - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk ve tek interaktif video paylaşım sitesi
aday tekrar döndüklerinde uçakta 2 yabancı vardı
sayid in yanındaki polis bi kadın vardı
bide esmer bi adam onlar widmorun ajanı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?