Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başını unuttum lan benneyaptımki
con kimdi
hani uçakta eroin bulunduğu yerde miydi o :1ninca:
ikincisi karaduman demek
nası anladınız karaduman olduğunu

anlamadım nan

Senden utanıyorum Leydimafoldumben, sen hiç izleme bacım, salla gitsin, netcen Lost'u. İzlesende anlamıyon, izlemesendeakannehir

Pembe diziler bölümüne atalım de şimdi bu onlarıda anlamaz, boş yere kalabalık etmesin şimdi oralarda. Sonra dönüş yolunu neyin bulamaz, İstanbul ne tarafta abiii diye de sorarsa yandık-tatlicadiarzu-

finalde conun cesedini görmedim ben :1ninca:
nasıl izledim lan ben
du baştan izlim :gitme:

akannehir yakın gözlüğünü tak da izle lan, kaçırırsın filan o sahneyi.:mymeka:

Zuhahhaha, ayrıcana adırsların oklarına gelesin, zaman atlamasında kaybolasın, Kıristiyan Şepırt'ın ayaklarını yıkayasın, lanetli sayılardan biri olasın, Fransız kadınla dantel öresinsengözlerimebaksanab

sonunu anlamadım sadece :dilcikar:
bitiyo diye üzülmekten kafam basmadı zaten :gitme: -tatlicadiarzu-

dağaldım nan:roflol::roflol::roflol:Şepırtta fi tarihinden beri o ayaklarını o ayakkabıdan çıkartmıyo nan yıka yıka bitmez:roflol::roflol:

kizlar ya bende yakindan takip ediyorum lost dizisini su bir ayda internetten 4 sezon izledimm hastalik yaptii 5.sezona gectim gecmesinede izleyecek yer bulamadim hepsinin linkleri cokmus sizin bildiginiz bir yer varsa bana ozelden atabilirmi acabaa birzahmet simdiden tesekkurlerimi sunarim size

Kuzenlerim sağolsun dizi yabancı kanalda yayınlanır yayınlanmaz indiriolar bende izliorum kaydirigubbakcemile3 5.sezonu bile bitireli yıl oluo :teytey: 6. sezon biran önce başlamassa unutcam artık nerde kaldıgımı :roflol:

Ocak ayında diye okudum ben.....ömrüm lostu beklemekle geçti yani,

sıkıldım ve soğumdum diziden:1ninca:​

Aynen!
Ama bir de o kadar beklemeyle 6. sezon kıytırık bir şey çıkarsa daha da izlemem Lost'u!!!Çok üzgünüm çoook
Benim için lost biter!!(zaten bitiyor nan!!!:mymeka:)
Ama güçlü kaynaklar ocak'ın sonunda başlayacağını belirtiyor!yerimsenibenUmarım o kaynaklar dizi ocakta başlayacak kadar güçlüdür!

işte tek korkum bu diziyle ilgili " ya kıytırık bir sezon gelirse"

hele de sezon finalini nasıl bir mantığa yaslayacaklar çok merak ediyorum.....

5 sezona harcadığım zamana acıdığım için bu son sezonu izliycem yoksa

house, heros, dexter mis gibi takır takır yayınlanıyor ve eylülde yeni sezonlar başlıyor...​

Spoilerlarımla geri döndüm :smiley-cool: Bilmeyenler için; spoiler olduğundan yazılar beyazdır. Okumak isterseniz seçip okuyunuz :jeyyar:

------------------------------------

Comic-Con Lost panelini internetten de olsa canlı izleme fırsatı olan var mıydı bilmiyorum ancak garip şeyler oldu diyebilirim.
Bir çok süpriz vardı aslında. İlk olarak Oceanic Airlines ile ilgili birreklam yayınladı. Bu videodan öğrendiklerimiz ise enteresan. Firma 1979 yılında kurulmuş ve "Thirty years with a perfect safety record." yani 30 yıldır sorunsuz hizmet veriyor olması. Yani hiç uçağı düşmemiş.
İkinci video, Hurley'nin oynadığı "Mr. Cluck's Chicken" reklamı. Burada Reyes'i Mr. Clucks'ın sahibi olarak görüyoruz. Lotoyu kazandığından beri şansını kötü gittiğini fakat şimdi farklı olduğunu söylüyor. "dreamed of a recipe for perfect chicken while on a trip to Australia" "Avustralya'ya yaptığı seyahatten bahsediyor"
Üçüncü video ise Kate ile ilgili. Amerikada azılı suçluların arandığı "America's Most Wanted" serisinin reklamı ve aranan suçlu da Kate Austen. Bunda da enteresan olana üvey babasını öldürmekten değil de Ryan Milner isminde bir tesisatçıyı öldürmekten aranıyor olması.
Bu 3 videodan anladığım uçak düşmüyor.
Kısaca diğer süprizlerden de bahsedeyim. Yeni sezonda Nikki ve Palo'yu görücez. Nestor Carbonell (Richard Alpert) kalıcı oyunculardan biri olacak. Senaristler de ""The time travel season is over. Flashforward season is over. You're going to see something different,". 6. sezonun ilk 5 sezondan çok çok farklı olacağını belirtiyor. Ayrıca Jeremy Davies (Faraday)ve Elizabeth Mitchell (Juliet) yeniden geri dönecek. En büyük süpriz ise Dominic Monaghan (Charlie)'nin panele katılması oldu. 6. sezonda onu da dizide görücez.

-----------------------------------------

Charlie - Am I Alive? benneyaptımki

http://img30.imageshack.us/img30/8837/domalivem.jpg

------------------------------------------

6. Sezon posteri

http://img29.imageshack.us/img29/2586/lost2x.jpg

Alıntıdır

John Hawkes, LOST ‘un 6. Sezonu ‘na katılıyor !

Usta oyuncu, dizimizde “Lennon” adlı bir karakteri canlandıracak.

Karakteristik özellikleri olarak ; Lennon, sinirli ve pasaklı biri olacak.

İş kariyeri olarak ; Bir yabancı şirketin sözcüsü ve şirketin başkanı için tercümanlık yapacak.

Lost - 6. Sezon ‘a Bir Yeni Karakter Daha !

Son Samuray ve Bitirim İkili 3 ‘ten tanıdığımız Hiroyuki Shimosawa LOST ‘un 6. Sezonu ‘na katılıyor.

Peki, Hiroyuki Shimosawa, hangi karakteri canlandıracak ? Bu herkesi delirten bir soru.

Ama “önemli” bir rol olacağı tamamen kesin.

Adanın bu sihirli olaylarına bakılırsa, adanın somutlaşmış bir hali olarak karşımıza çıkacak.

Hafızasını kaybetmiş olan John ‘a, onun kaderinin adanın koruyucusu olmak olduğunu hatırlatacak ve ona rehberlik yapacak.

( Arkadaşlar, bilgiler kesin değildir, sadece yapılan sağlam tahminlerdir.) *

Nessima'dan alıntıdır.

Bu sezon gene kafam çorba gibi olacak demek ki!!!laelaelaelaelae
Ama bitiyor çok şükür bu kafa karışıklığı bu sene!Bir an önce başlasa da seyretsek!
Amam en çok Richhard'ın :asigim: daimi kadroya girmesine sevindim!:sm_cool:

Ocak ayında diye okudum ben.....ömrüm lostu beklemekle geçti yani,

sıkıldım ve soğumdum diziden:1ninca:​

Teşekkürler.. a.s.

açıkçası bende 5.sezonda çok sıkıldım ama yinede merakla bekliyorum son sezonu ..

nasıl bitireceklerini , sonunu nereye bağlayacaklarını çok merak ediyorum...

umarım 1.ve 2. sezondaki gibi seyir zevki yüksek bir sezon olur... :lepi:

6sezon baslasin artikk cok ozledim lostuuu:gitme: bide son sezon ya lostsuz needeceuk kislar:gitme:
bi lost delisi olaraktan baska dizileride kolay kolay beyenemez oldum yafsengözlerimebaksanab
Lost forever:lepi:

6sezon baslasin artikk cok ozledim lostuuu:gitme: bide son sezon ya lostsuz needeceuk kislar:gitme:
bi lost delisi olaraktan baska dizileride kolay kolay beyenemez oldum yafsengözlerimebaksanab
Lost forever:lepi:

Prison Break izlemeni tavsiye derim:)
Sonra supernaturelde güzel.
İlk dediğim losttan daha bile güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…