aa hiç haberim yoktu 1.sezon 1.bölümden mi??bildiğmz fox.ta aaaaaaaa
6. sezona 137 gün var :çok üzgünüm:
evt cnm bnde baktım şimdi tşk edrm ztn tnt de vardı e ii oldu izleememştm bi türlü ama hergünmü olcak acaba hftada 1 gün olurda prison break gbi yazık olur
daha cok var bee
Hani 122 gün vardı!
Beni kandırdılar mı yani!!!!:çok üzgünüm:
Ben 1. sezondan itibaren 40 kere seyrettim artık ezberledim!6. sezon başlasa da günleri saymayı bıraksak artık!
Şimdi baktım, 1. sezondan başlıyomuş, saat 20:00'de
TNT' de tuttu demekki şimdide burda yayınlanacak... izlemeyenlere tavsiyem izlesinler... gerçi lost topiğinde lost izlemeyen bulmak zordulaelaelaelaelaer
Iste o ben oluyorum.Hic izlemedim bu diziyi yada diger saydiklarinizi.Hep duyuyorum ama adini.Bu kadar niye sevildigine bir türlü anlam veremiyorum.
Biri bana anlatsa da aydinlansam Allahaskina.Ne bunun konusu.Nasil bir dizi bu.Neyi anlatiyor.Nasil bir kategoride??????????????:uhm::uhm::uhm:
Iste o ben oluyorum.Hic izlemedim bu diziyi yada diger saydiklarinizi.Hep duyuyorum ama adini.Bu kadar niye sevildigine bir türlü anlam veremiyorum.
Biri bana anlatsa da aydinlansam Allahaskina.Ne bunun konusu.Nasil bir dizi bu.Neyi anlatiyor.Nasil bir kategoride??????????????:uhm::uhm::uhm:
İstersen googla yaz dizi ile ilgili bi çok konu bulabilirsin. Ama benim tavsiyem ilk bölümü izle zaten sonra devamı gelir kaydirigubbakcemile3 anlatılabilecek kadar basit bi dizi deil. taaa kaçıncı sezonda ama dizide hala aydınlanmayan noktalar var CADIARZU annem bile bu dizinin müptelası :roflol: hazır FOX baştan başlıo kaçırma derim yerimseniben
Sevgili Azeri kızı çok zor sorular sormuşsun önce onu söyliyim :bbo:...
Herkseni lostu sevme nedeni farklıdır ama ben ilk sezondan sonra merak, gizemi çözme isteği, ne olduğu anlamak ve diğer dizilere göre o zaman bana çok farklı gelen anlatım tarzı sebebiyle sevip izledim..zaten sonrada bırakamadım çünkü neyin neden olduğunu hala tam çözmüş değilim ...Bu dizi macera, bilim-kurgu ama bir yandan drama yani öyle geniş kapsamlı bir dizi...Bence yayınlanınca 3-4 bölüm izlemeyi dene ve kendin karar ver izlerken keyif alıyor musun, heyecanla diğer bölümleri de izlemek istiyor musun diye...umarım beğenirsin...yerimseniben
eğer bi gün ben anlarsam bilahare sanada anlatırım şekerimkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
Bu diziyi sevmek için herkesin nedeni farklıdır!
Kimi kocaman bir bulmaca olduğu için sever!(Mesela ben!):uhm:Çöz çöz dur!Aylardır neler olacak diye gözüme uyku girmiyor!laelaelaelaelae
Kimi dizinin bilim-kurgu ve fantastik öğeleri sever!CADIARZU
Kimi de kurguyu anlatılan olayları vs. sever...
Bence bir defa seyretmeye başla, sen de onlardan biri olabilirsin!:jeyyar:
yerimseniben
Fox tekrarlarını veriyo ya dizinin köşeye saat koymuşlar geri sayım yapıyolarakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?