Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sson iki bölümüizlemedim hala tutuyomkendimi indirdimöle bekliyo oc de
şindik heyecanlı falan yaptılarsa uykum neyin kaçar benim nolçek diye neme lazım 6. sezon başlasınöle izlicem

Prison Break izlemeni tavsiye derim:)
Sonra supernaturelde güzel.
İlk dediğim losttan daha bile güzel :)

ek olarak hereos ve dr.housede yanında iyi gider
ve halan izlemekte olduğum c.s.ı ki kendisi onuncu sezona girdi akannehir

Fragmanını görünce bile heycanlandımakannehir

Offff daha ne çok varmafoldumben

Düş ve paresssss tavsiyeleriniz icin saolun kislarr solediklerinisden prison break ,heroes ve dr.house izledim dierlerinede bakim lostum baslayana kadar vakit gecsin =D

Hiçbir şey Lost'un yerini tutmaz bacım!!!
Ama prison break'i şiddetle tavsiye ederim!!!:jeyyar:

Yine fragmandan da görüyoruz ki, iş iyi kötü savaşına döndü!Sezonu pembe dizi gibi bitirmezlerse iyidir!Çok üzgünüm çoook

ek olarak hereos ve dr.housede yanında iyi gider
ve halan izlemekte olduğum c.s.ı ki kendisi onuncu sezona girdi akannehir

Tatlım bu anlattıklarınıda izlemek istiyorum aslında bakalım onları ne zaman arşivime katıcam:)

arşivlik çalışıyosan çok çalışman lazım arkadaşım :hulya:

Parescim erkek arkadaşım internet cafe işleten arkadaşından alıyor dizileri onun için pek sorun olmuyor toplamak..Ama benim ki uyuşuk olduğundan hemen toplayamıyorum o da ayrı bi konu... :)

Parescim erkek arkadaşım internet cafe işleten arkadaşından alıyor dizileri onun için pek sorun olmuyor toplamak..Ama benim ki uyuşuk olduğundan hemen toplayamıyorum o da ayrı bi konu... :)

oh valla ne güzel biz tek tek tek tek .... indirelimÇok üzgünüm çoook
set halinde satılıyo nette ama çok pahalı yaf bide valla hiçbidiziyi (c.s.ı hariç:asigim:) ikinci kez dönüp izliyeceğimi sanmıyorum ilkinde bile çoğu zaman sıkılıyorum kaydirigubbakcemile3
arşiv olayı bana ters ama yapanda napçak onları hiç bilmiyom karışmam ben :hulya:
kız senin uyuşuk gene getiriyomuş benim herif benden istiyo varmı iyibi film deyü :umursamaz:

parescim biz dvd olarak alıyoruz cnm erkek arkadaşmla...arşiv dedin diye yazim dedim kaydirigubbakcemile3
ayrı dolap yaptırdı odasında raflı,ona diziyoruz filmleri akannehir
netten izlemenin pek keyfi olmuyo ama bnce cnm..görüntü kalitesi düşük oluyo :sinifsinif:

bu arada tavsiye olarak gossip girl ve Dr.house çok güzel...prison break zaten izlemeyn kalmamştr...
lostun yeri ayrı :asigim:

oyüzden indiriyorum canım bende yoksa izlenmiyo netten sona siliyorum ama biriktirip napçam diye:hulya:
anam çocuk raf yaptırmışsa elleşme doldursun kaydirigubbakcemile3 madem keyif alıyosunuz banane dimi :1ninca: valla ben umutsuz ev kaınlarını bile izledim ama sarmadı niyeyse
the 24 ün ilk 3 sezonunu izledim ama bıktım bi adam bi ülkeyi kaç kere kurtarır bi ömürde nan kaydirigubbakcemile3 sonacıma süpermenvari bi dizi vardı smalville yanlış yazmıyosam oda başlarda güzeldi sona bıktım lanada lana demesinden komedi sevmem ama annenizle nasıl tanıştımı çok gülerek izliyorum
spernaturalin yeride ayrı bende saçma ama güzel içine çekiyo gerçekten olabilir gibi geliyo sonacığıma dexterin ilk sözon harikaydı ama öle devam etmedi çok üzüldüm
bu arada dikkatimi çekti herkes preson breake ölüyo ben ikinci sezondan sonra hiç sevmedim sölim hatta final sonunu bile sordum bi arkadaşa izleme gereği bile duymadım
çok saçmaladılar gibi geldi bana benim adım earl de komedi sevenlere bi seçenek ama ben sevmedim ne çok izlemişim akannehir

çarşanba günü fox ta başlıyo hanımlar ilk iki bölüm peş peşe haberiniz varmıCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…