Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kizlar ben de ilk 4 bölümünü fox ta izledim. manyak bir film ya.
hep izlemek istiyorum ama bir türlü nasip olmamisti.
merakla bekliyor insan bir sonraki bölümü.
ben de dayanamadim netten izlemeye devam ediyorum. su an 3. sezondayim.

Keşke ben de geçen yıl hiç izlememiş olsaydım da bu yıl fox'ta tanışmış olsaydım Lost'la..En azından aylarca beklemezdim...Ama zamanı değiştiremeyiz olan olmuştur...-tatlicadiarzu-

selam kizlar lost manyakligi beni de sardi 4 sezonu 1 haftada izledim.5 sezonun sadece 9 bolumu bulabildim ama onuda izleyemiyorum esimin is bilgisayari buna izin vermedi eve net alir almaz izliycem size bir web sayfasi vericem lostun 4 sezonunude izleyebilirsiniz burdan ancak tamamen ingilizce.tabi trukiyeden aciliyormus sayfa ondanda emin deilim ayrica pek cok diziyide bulabilirsiniz.
Hulu - Watch your favorites. Anytime. For free.

5 sezonunda 9 bulumune kadar varmis.aralikta dvdsi cikicak 5 sezonun nasil bekliycem bilmem bildigim kadari 6 sezounda ocakta gosterilmeye baslanacak.

5 sezonunda 9 bulumune kadar varmis.aralikta dvdsi cikicak 5 sezonun nasil bekliycem bilmem bildigim kadari 6 sezounda ocakta gosterilmeye baslanacak.

Biz Lost'u yaladık yuttuk valla.

Hey gidi hey neydi o Perşembe günleri netten yeni bölüm linkini bulma çabaları. Sonra altyazıyı bekleme. Özledim o günleri yav:gitme: Sonra 1 hafta burda hiçbişe anlamamanın verdiği hırsla o niye öyle oldu, bu niye böyle yorumlarımafoldumben
1.sezondan 5.sezon son bölüme kadar mevcut bende. eee o kadar uğraştım internetten indircem diye, saklamazmıyım hiç. Ara ara nostalji yapıp izliyorum şimdi. Foxtekini hiç sevmiyorum Türkçe çünkü, alışmışız orjinale Türkçesi hoşuma gitmiyor.

Bence de lostu türkçe izlemektense hiç izlemeyin. Hatta hiç bi filmi dublajlı izlemeyin, ne duyguyu alabiliyosun, ne karakteri yorumlayabiliyosun. Hatta abuk subuk çevirilerle muhatab oluyosun. Aman diyim :hulya:

Bence de orjinal olarak daha iyi lost:lepi:

Nerde kaldığını bile unuttum..Son bölümü tekrar izlemem gerekecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…