Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hehe okudum, 5 sezondan ne anladimki 6. sezonda herseyi cözecem:icecream:
he bide herkesin yönü bakarken con amcam niye micini dönmüs :dilcikar:
muhalif kadir bu adam yav.

6. Sezona dair bilgiler içerdiğinden bazı yerlerde yazılar beyazdır. Okumak isteyenler seçip okusunlar..​

Damon Lindelof : Juliet’in Kaderi

Spoiler içeren fotoğraf

Aşağıda okuyacağınız yazı Lost‘un 6. Sezonuna ait Spoiler içermektedir.

5. Sezonun finalinde bildiğiniz gibi Juliet hidrojen bombasını eline aldığı bir taş parçası ile tetiklemeye çalışıyordu.Bomba patladı ve sonucunda juliet parçalara ayrıldı (mı?).
Bu akılları kurcalayan soruyu Entertainment Weekly ,Lost‘un yazarlarından Damon Lindelof’a yöneltmişler.

” Evet tahmin ettiğiniz gibi Juliet parçalara ayrıldı. Onu öldürmemiz kesinlikle çok vahşiceydi,Carlton ve ben sizlere finalde bir ölüm sahnesi vermek istemiştik.Ama onun için çok gözyaşı dökmenize gerek yok,haziran ayında söylediğimiz gibi onu açıklayamayacağım kadar bölümde rol alıcak.

Alıntıdır

6. Sezonu’nun Başlama Tarihi Kesinleşti !
:sm_cool:

Uzun süredir 6. Sezonumuz ‘un başlama tarihi tartışmalara neden olmuştu. Sonrasında IMDb‘nin 31 Ocak demesiyle ortalık sakinleşti. Ama görünüşe göre ABC, IMDb ile aynı fikirde değil.

ABC ‘nin Lost için hazırladığı yayın çizelgesi internete sızdı. Çizelgede sizin de göreceğiniz gibi, 6. Sezonumuz 20 Ocak Çarşamba günü başlayacak.

Ve küçük bir not, büyük bir ihtimalle, diğer dizilerle raiting çakışması olmaması için, saat 10‘da yayınlanacak.

Alıntıdır

:sm_cool::lepi::teytey:kaydirigubbakcemile5

ya pufff, valla biz her bölümü hop oturup hop kalkarak izliyip saaaatlerce üstüne konuşuyoduk eşimle, 5. sezonun son bölümü izleyince kaç gün kendime gelemediydim, şimdi uzun ara verince çıkmıştı aklımdan ne güzel, ben bu sezonu izlerken kesin erken doğururum kafamçokkarıştı

Allah ta seni güldürsün :roflol::roflol::roflol:

Bebişini hayırlısıyla al kucağına işallah :asigim:

dun you tube losta bakiyordum 6 sezondan bir parca buldum sanirim baslangici boyle olucak.
jack pis bir otel odasinda uyaniyor.ne oldugunu hatirlamadan yatagin yaninda da bir ceset goruyor ama kadinmi erkekmi anlaymadim 911 ariyordu.bulmaya caliscam o bolumu ve eklerim biliyorum turkiyede yasak you tube ama belki acan olur.

Ben de açılmadılar:sinifsinif:

Lost Season 6 Episode List

Season 6, Episode 1: LA X

Season 6, Episode 2: LA X: Part 2

Season 6, Episode 3: What Kate Does

Season 6, Episode 4: The Substitute

Season 6, Episode 5: Lighthouse

Season 6, Episode 6: Sundown

Season 6, Episode 7: Dr. Linus

Not: Şimdiye kadar ilk 7 bölümün ismi açıklandı, devamı geldikçe ekleme yapıcam..

Dr. Linus ne beeee!benneyaptımki
Yoksam uçak düşmez de havaalnına inerse Ben doktor mu olcakmış!!!laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…