Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay saol canım ayrıntılı cevabın için kaydirigubbakcemile3 Şeniz

7 günnneyvahedigeldismilevayy anasınıohaoldumsmile

ya bide bu rapid son zamanlarda kıllık yapıyo hemen indiremicez yaa:mymeka:netload zaten ayrı gıcık %95e geliyo sonra zaman aşımı diyip iptal ediyo indirme işlemi allaam sen sabır ver :a015:

Ne diyosun mafoldumbenohaoldumsmile

eee netcez pekieyvahedigeldismile

Storage, hotfile, depositfiles, uploading ve enterupload var benim kullandığım ama en hızlısı megaupload bu aralar Şeniz Link vermek serbest olsa size bir kaç site yollardım bilmiyorumkismile

“LOST” 6. Sezon 5 Şubat’ta Dizimax’te Başlıyor

6. ve son sezonunun başlamasına bir hafta kala yine bir “LOST” haberi, bu kez Digiturk cephesinden. “LOST“u Digiturk’un Dizimax kanalı üzerinden takip eden izleyiciler son sezon için çok beklemeyecek. Dizimax izleyicileri, dizinin Amerika’daki yayından iki gün sonra yani 5 Şubat Cuma akşamı ilk bölümü izleyebilecekler. Ve yeni bölümler her Cuma akşamı saat 21:00′da Dizimax ekranlarında olacak.

Kaynak

dids çok tşkler süper diyorum, diyecek başka şey bulamıyorum.. az kaldı süper bir olay kavuşuyoruz artık..

dids çok tşkler süper diyorum, diyecek başka şey bulamıyorum.. az kaldı süper bir olay kavuşuyoruz artık..

Rica ederim canım :kedi: 7 gün kaldı sempatiksalakcinni Bu hata her güne bir özet bölüm izlicem, son günde 5 sezonun son 2 bölümünü izlicem, çok heyecanlıyım çookkk kaydirigubbakcemile3

selam baaayanlar, bu konuya ilk kez yazıyorum.
bilmiyorum izleyeniniz var mı bi süredir dizimaxde 5. sezon bölümleri oynuyordu bugünde son bölümü yayınlanıyor. ben ilk 4 sezonu netten izlemiştim, 5. sezonuda ordan takip ettim, şimdi sabırsızlıkla 6. sezonu bekliyorum.
benim bazı fikirlerim var, onları paylaşmak istiyorum sizinle, sizin ne düşündüğünüzü merak ediyorum.
başlıyorum;
1- Ben'in günah çıkarmak için tapınağa indiğinde karşılaştığı siyah duman Clair'di.
tahminimce şimdi hepiniz ne saçmalıyor bu deli diyeceksiniz :))
Claire babası Christian'ın peşinden gidip ortadan kayboldu, bunu biliyoruz, ve Claire'in yeni sezonda yine ortaya çıkacağını da biliyoruz. Final bölümünde John ve Ben yürürlerken Ben "ölen kızım, senin dediğin her şeyi yapmamı söyledi" dediğinde John çok şaşırdı, yani bence Alex kılına giren siyah duman o değil, Claire olduğunu düşünüyorum acaba siz ne dersiniz?

2- madem bu 'siyah duman' ve Jacop zıt iki kutup ve Ben ile The Others Jacop için çalışıyorlar, Ben neden 'Siyah Duman'a hesap veriyor kızını öldürdüğü için.

3- finalde Jacop'ı iyi, diğer adamı kötü göstermeye çalıştılar ama bence gerçekler çok farklı.

4- 1977'ye dönersek eğer; Miles orda bir şey söyledi, ya o zamanki kazanın sebebi hidrojen bombasıysa dedi ve bence Miles haklı, çünkü o zamanda yaşananların gelecekte bi karşılı var.
mesela 2007' de Ben ve John siyah dumanla yüzleşmek için tapınağa geldiklerinde; "beni iyileştirmek için buraya getirmişlerdi" dedi Ben, ki Sayid 1977'de onu vurdu ve Kate le Sawyer onu Richar'a götürdüklerinde Richard'a onu iyileştirmek için tapınağa götürmüştü. inşallah bu son yazdıklarımda hata yapmamışımdır :))) yazarken bana bile karışık geliyo bazen :=)

5. whats done is done... olan olmuştur ve bence bu olanlar değişmeyecek. Olan garibim Juliet'e oldu.

bu konudaki tüm yorumları okuyamadım, belki bu sorular daha önce de tartışılmıştır, eğer öleyse kusura bakmayın, ama bi yerde bende haklı sayılırım el insaf 2750 mesajı nasl okuyim ben dimi ama :)))

neyse canlar öpüyorum hepinnizi

sabır dilemekten başka bişey yapamıcaz sanırım :)özelikle de bana ekstra sabır lazım sanırım:gitme:

Storage, hotfile, depositfiles, uploading ve enterupload var benim kullandığım ama en hızlısı megaupload bu aralar Şeniz Link vermek serbest olsa size bir kaç site yollardım bilmiyorumkismile

didscim onlarda var ama benim indirdiğim site sadece rapid ve netload veriyor mesela
başka site keşfetmek lazım sanırım

kizlar ben de torrentle indiriyorum, ama evet iyice yavasladi artik.
rapid cok ugrastiriyo, hotfile`dan da bu ara 1 kadin 1 erkek indiriyorum ama cok kez eksik iniyo, calismiyo, haydaa bastan basla bir daha....
cidden sabir hepimize...

Dün akşamda 3 bölüm birden izledim. Süperdi. Valla sanki ilk defa izliyormuşum gibiydi heeyvahedigeldismile, 5.sezon 7.bölüm bitti.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, 2 bölüm birden izliycez hakettik valla, o kadar bekledikkaydirigubbakcemile

Cmr sende bu sezon katıldın demek aramızavereliniortak

Fekat tapınakta Ben'le konuşan Alex kılığındaki kişinin Claire olduğunu düşünmüyorum. Claire kayıp ama bu sezon muhakkak açıklayacaklardır neden yok olduğunu.

Culyet ölmeyecektir kesin. Faraday öldü ama hani vat hapınt hapınttı kardeşim. Hani geçmiş değiştirilemezdi. Gerçi diğerlerinin geçmişi bizimkilerin şimdiki zamanı. İnsanın katili anası olurmu allasen yaa. Şimdi Faraday öldüğüne göre gelecek değişmiş oldu. Dolayısıyla faradayın vat hapınt hapınt tezide çürütülmüş oldu.

Akşamki bölümde Çarlotun ölümünü izledim aman yarebbim kız ne kötü olmuş öyle hortlak gibi, ıyyy bet suratlı şey:dilcikar:

Gelmişken bir uğrayım dedim noluyor len burda:umursamaz:

ya aynı anda izleyip yorum yazabilsek keşke, aşkı memnu gibikaydirigubbakcemile3

ama bu defada çok detay kaçırırız demi:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…