ya ben şafak kaç deye sormaya geldım di kuzunun mesajı görünce unutup gıttım şafak kac ya
gecmıs lo kuzu kafa:teselli:
ule ya senıde götürselerdı ne edecedın. telefısyonla atlamıssınız gene:tomato::tomato:lo sen aldıgın eve tasındın mı orda mı soydular sızıCADIARZU
bu adi şerrefsizlerrklava:
Hiii çok geçmiş olsum Kuzum ya :çok üzgünüm: Boşver Lost'u siz iyisiniz dimi?
ya lostu perşembe indirmiyomuyduk geçen yıl şimdi 2 şubat salı oluyor o zaman biz çarşamba indircez yani hee:uhm:
lostun hemen arkasından yaprak dökümü nası gidicek acaba uyur kalırmıyım:icecream:
son 14 diyerekten geri sayıma katkıda bulunurken bi yandan da içimden sövdüğümü belirtmeden geçemiciimbilmiyorumkismile
Valla arkadaşım seni tebrik ediyorum, 5 bilinmeyenli denklemi çözmüşsünvereliniortak
delimi ne ayolalsanaalsanasmile, bu sene çarşambaları indircez kısmetse, bas bas bağırıyoz kaç aydır.
BU arada gözümden kaçtı sanma, uğramıyon ne zamandır bu konuyaalsanaalsanasmile
Biz iyiyizde gitti pilazma:gitme:, işin yoksa onca borcun içindeyken al bidahaalsanaalsanasmile
sagull dids valla sende olmasan safakalari karisdircamŞeniz15 güncük kaldı boshayallersmile
Biz iyiyizde gitti pilazma:gitme:, işin yoksa onca borcun içindeyken al bidahaalsanaalsanasmile
12 gün mü kaldı??kaydirigubbakcemile2
Ulaaa, daha fazla ölüm var da ne demek.akannehir
Sayid ölüm makinesimi olcek yani, o adeleli Sayid hemideohaoldumsmile
Son 8 gün:lepi:
Dün akşam 6.sezon öncesi 5 .sezonu izleyelim diye oturduk başına 2 bölüm anca izleyebildim, mayışmış kalmışım sonra.
Unutmuşum hemde çoook unutmuşum. 6.sezonu kanımca hiç anlamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?