Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hiii çok geçmiş olsum Kuzum ya :çok üzgünüm: Boşver Lost'u siz iyisiniz dimi?

Biz iyiyizde gitti pilazma:gitme:, işin yoksa onca borcun içindeyken al bidahaalsanaalsanasmile

ya lostu perşembe indirmiyomuyduk geçen yıl şimdi 2 şubat salı oluyor o zaman biz çarşamba indircez yani hee:uhm:
lostun hemen arkasından yaprak dökümü nası gidicek acaba uyur kalırmıyım:icecream:

son 14 diyerekten geri sayıma katkıda bulunurken bi yandan da içimden sövdüğümü belirtmeden geçemiciimbilmiyorumkismile

Valla arkadaşım seni tebrik ediyorum, 5 bilinmeyenli denklemi çözmüşsünvereliniortak

delimi ne ayolalsanaalsanasmile, bu sene çarşambaları indircez kısmetse, bas bas bağırıyoz kaç aydır.

BU arada gözümden kaçtı sanma, uğramıyon ne zamandır bu konuyaalsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3vallahi çok zor olmadı çözmekkaydirigubbakcemile3
ya tüm okumadıklarımı okudum sanıyodumeyvahedigeldismilegörmedim çarşambaları indircez yazdığınızı ki hiçbilmiyorumkismiledemek okumadıklarımda kalmış arada

ya ama perşembenin bi anlamı vardı perşembe lost günüydü :gitme:çarşamba yaprak dökümü günü olmaz ki böyle düzenim değiştiakannehir

ee evet mahsus uğramıyom uğrayınca geri sayımı gördükçe senaristlerin kulaklarını bol bol çınlatıyom kendimde sinirden harap oluyom :bbo:
unuttular 25-26 bölümlük sezonları bi havalar bi artizlik:mymeka:

15 güncük kaldı boshayallersmile
sagull dids valla sende olmasan safakalari karisdircamŞeniz
Biz iyiyizde gitti pilazma:gitme:, işin yoksa onca borcun içindeyken al bidahaalsanaalsanasmile

ya mal canin yongasidir da,
cana gelecegine mala gelsin, sen sagsin esin, cocuklarin sag,
Allandan bulsun o serrefsizlerde alsanaalsanasmile
yakalanirlarsa :Saruboceq: iki tokat neyin de benim icin fur onlaraalsanaalsanasmile

lost kanal d de çıkcakmış, lost-u memnu olarak:roflol::roflol::roflol:

[youtube]DDndvY98Y6s[/youtube]

Son düzenleme:

“LOST”ta Daha Fazla Ölüm!

“LOST“un yayınlanmasına sadece 12 gün kala, diziyle ilgili kanalın içinden bazı ‘kaynak’lar izledikleri veya edindikleri bilgileri paylaşmaya devam ediyor. Bunlardan biri de, “LOST“ta her sezon tanık olduğumuz ölümler – ancak bu defa daha fazla!

Diziye yakın bir kaynaktan gelen mesaj şöyle:

İlk 9 bölümü farklı montajlar halinde izledim ve diyebilirim ki bu sezon oldukça fazla ölüm var, hatta adada en sonunda sadece Vincent, Kara Duman ve Annie (Ben’in küçüklük arkadaşı) kalırsa hiç şaşmam. Siyah Duman tam bir baş belası ve bir sürü insanı yok ediyor. Gemiciyi hiç sevmiyor! Ayrıca Sayid de ayrı bir hergele. 9. bölüm her yönüyle çok iyi bir bölüm ve ağlamama yol açtı.

DarkUFO sitesine gönderilmiş olan bu mesaja göre, bu sezon birçok ölüme tanık olacağız – üstelik bunlar, dizide adet haline gelen sezon ortası veya finalinde değil, kaynağın bildirdiğine göre ilk 9 bölümde karşımıza çıkacak. Kaynağın belirttiği “gemici”nin Richard Alpert olması tahmin ediliyor, Black Rock gemisinde yer aldığı için. Sayid’in de bu sezon oldukça saldırgan ve tehlikeli olacağı önceki spoiler’larda belirtilmişti, demek ki onun da adada pek çok leşi olacak.

Bu arada belirtelim; 9. bölüm “Ab Aeterno” (Başlangıçtan Beri) adını taşıyor ve Richard Alpert merkezli bir bölüm olacak, yani Richard’ın geçmişini öğreneceğiz… ve sanırım ölümlü bir biçimde.

Kaynak

Lost Season 6 New Promo

[dailymotion]video/xbyaij_lost-season-6-promo-22012010_shortfilms[/dailymotion]

LOST Season 6 The Final Season ABC Promo #12

[dailymotion]video/xbu9wv_lost-season-6-the-final-season-abc_creation[/dailymotion]

Italian Lost season 6 promo
(Sadece YouTube'da var malesef)

[youtube]eoPxbe37mew[/youtube]

Ulaaa, daha fazla ölüm var da ne demek.akannehir

Sayid ölüm makinesimi olcek yani, o adeleli Sayid hemideohaoldumsmile

Son 8 gün:lepi:

Dün akşam 6.sezon öncesi 5 .sezonu izleyelim diye oturduk başına 2 bölüm anca izleyebildim, mayışmış kalmışım sonra.

Unutmuşum hemde çoook unutmuşum. 6.sezonu kanımca hiç anlamıycam

Dün akşam 6.sezon öncesi 5 .sezonu izleyelim diye oturduk başına 2 bölüm anca izleyebildim, mayışmış kalmışım sonra.

Unutmuşum hemde çoook unutmuşum. 6.sezonu kanımca hiç anlamıycam

sen bir de bana sor sırnaşık şeysırnaşık şey

Bugün mayışarak izlediklerimizi bir zamanlar nasıl da heyecanla izlerdik!!!boshayallersmileÇok şükür haftaya izleyeceğiz!!:sm_cool:
Ama Sayid ve ölümler diye bir şey geçiyorsa ortaya testere gibi bir şey çıkar!!!:1shok:

bi hafta mı kaldı şimdi, hangi gün saat kaçtaydı ya unutmuşum valla, ciddi soruyorum:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…