kızlar ya tnt de verıyordu sımdı ne zaman baslayacak bılen warmı acaba?
kızlar ya tnt de verıyordu sımdı ne zaman baslayacak bılen warmı acaba?
Lost Season 6.01 LA X Official Sneak Peek
ay ellerim titriyor yazarken :roflol::roflol: Birinci bölümün ilk 4 dakikası kızlar sırnaşık şey Malesef sadece Youtube'da var, tünellerden girenler için link; Official Sneak Peek
“LOST” 6. Sezon Hawaii Özel Gösterimi
“LOST” dizisinin özel prömiyeri Hawaii’de yapıldı. İşte o gösterimden notlar.
emrecankaya‘ya spoiler’ları notlaştırıp yolladığı için teşekkürler:
1. kara duman, sahte john ‘un emriyle bram’i öldürecek.
2. bram,ölmeden önce jacob’un tapınağında yerde bir mermi bulacak. bu mermi, john’u vurmak için silahından çıkan mermidir.
3.bram,tapınağa girdiğinde sahte john, jacob’ın sandalyesinde oturmaktadır.bram,john’a jacob’ı sorar,jacob’ın öldüğünü söyler john.
4.sonra john,aniden yere düşer ve kaybolur.o anda kara duman gelir,bram’i ele geçirir ve öldürür.
5.kara duman ayrıldıktan sonra john döner.ben çok korkmuştur.
6.sawyer,jack ve kate’in yardımıyla juliet’i delikten çıkarır;fakat juliet son öpücükten sonra ölür.
7.sayid’in kanaması feci bir hal alır.
8.hugo,jacob ile konuşur.
9.uçakta bernard,tuvaletten döner.
10.desmond hume,jack’in yakınında bir yerde oturmaktadır.hugo,ormanda dolaşırken jacob’a rastlar.
11.oceanic 815 los angeles’e iner ve charlie, uyuşturucu kullanmaktan tutuklanır.
12.jack,ayağa kalkar ve john’a gülümser.
13. kamera, okyanusa odaklandığında görürüz ki, dört parmaklı ayak heykeli suyun altındadır ve ada da suyun altındadır! jack’in bu görüntüyü görüp görmediğini henüz bilmiyoruz..
14.jack, uyuşturucu kullanan ve bayılan charlie’nin yaşamını kurtarıyor.jack’i cindy çağırıyor.
15.kate, ambar kapağının çukurunda ağlayan juliet’in sesini duyar.
16.boone ile john uçakta konuşurken shannon orada değildir..ilginç.
17.sayid de uçaktadır ve tuvaletin kapısına vurmaktadır!
18.kate,uçakta şerifle birliktedir. james,kate’in yanından geçer ve tek sözcük söyler.
19.james,juliet’i kurtaramaz ve juliet ölür.ölmeden önce son kez öper onu.
20.richard-görüntülerde de gördüğünüz gibi, gerçek john’u gösterir benjamin’e.
Buna göre, Erce Yazıcı‘nın da hazırladığı uçakta olanların listesi:
Jack
Rose
Bernard
Charlie
Kate
Desmond
Sawyer
Boone
John
Hugo
Kaynak
Bir yerde 1. sezonu tekrar izleyin diye açıklama yaptıklarını duydum yapımcıların benneyaptımki Ben sanırım heralde galiba herşeyi unuttum ya senağlama
Bir yerde 1. sezonu tekrar izleyin diye açıklama yaptıklarını duydum yapımcıların benneyaptımki Ben sanırım heralde galiba herşeyi unuttum ya senağlama
bram kimdikine yavv ibraam gibibilmiyorumkismileahaanda çözdüm bunlar türk hatta bizim trakyanın köylerindensempatiksalakcinni
öyle biri varmıydı ben tümden komple mi unuttum anlayamadım
son spoilerın da julietin öldüğü kısma kadar okudum sonra bakmamalıydım bakmamalıydım deyip bıraktım okumayı heyecanı kaçtı şimdiakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?