Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anneee noluo kafam allak bullak oldu iimi...
chess valla harikasın hemen 2.bölümüde izliorum...

Ay şimdi 6.sezn 1 bölümün 1. Partı izledim ....sonra işim vardı kapadım...

şimdi neden kalbim küt küt atyıor anlayamadım....

chess 2.bölüm nerde canım ya.....
o sitede 1 ve 2 dio ama 1.bölüm diye izlediklerim çıktı karşıma

chess 2.bölüm nerde canım ya.....
o sitede 1 ve 2 dio ama 1.bölüm diye izlediklerim çıktı karşıma

canım 1 ve 2. bölüm diyo ya, orda 3 part var, 2. bölüm 3. partın ortalarından devam ediyo canım, 3. partın ortasından ekleme yapmışlar yani:hulya:

canım 1 ve 2. bölüm diyo ya, orda 3 part var, 2. bölüm 3. partın ortalarından devam ediyo canım, 3. partın ortasından ekleme yapmışlar yani:hulya:

anladım canım tabi adamların dizileri bizimki gib 1.5 saat sürmüoki....
ozaman 4.partıda verirlerimi bgn??

anneee noluo kafam allak bullak oldu iimi...
chess valla harikasın hemen 2.bölümüde izliorum...

ay saol şekerim valla diziportun sahibi gibi hissetim kendimikaydirigubbakcemile3

4. ve 5. partıda şimdi ekliyorlarmış canım, sen şimdilik 2. bölüme 3. partın ortasından devam edeceksin:hulya:

indiriyorum ama meraktanda ölüyorum gece izlemek istiyorum dayanabilirsem bakalim ayy 80 dk süper..alt yazi filan hemen cikti baska dizinin alt yazisini 3 gündür bekliyorum yok ee lost olunca baska oluyor

Ben bi arkadaşa bakıp çıkıcamsempatiksalakcinni

diziport canım, ayy kızlar bu sezon daha çok kafamız karışcak, sır üstne sır soru üstüne sorukafamçokkarıştı

ay sawyer kateyle asansördeyken ne tatlı gülüyodu, çapkın ya:asigim:

ay sawyer kateyle asansördeyken ne tatlı gülüyodu, çapkın ya:asigim:

bırak şu sapığı yaaa ,aklı fikri tek bir yerde ,adamakıllı bir işini gördün mü ,erkek dediğin jack gibi olur beeeee ya da sayid de fena değil heee ..

gerçi ben ,benjaminin çok ayrı bir karizması olduğunu düşünenlerdenim ,adamın bakışları dehşet yawww , o bakışlarla insanları ikna etmede üzerine yok ,ders mi alsam ondan ne kaydirigubbakcemile3

Daha inmedi zaten evde misafir var yaaaaaaaaa :kafasını duvarlara vuran smayli: yorumlarınızı beyazla yazın izleyenler, durup duruken spoiler yemiyim, ay o kadar gün bekle gün gelsin misafirle beraber çıldırıciiimmmmm alsanaalsanasmile

ay çok pis bitti be, ölen harbiden ölsün bu dizide artık ya, ölen canlanıyo şiştim valla burdakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

ay onun inmesiyle uğraşma bence canım diziporta helal olsun valla 11 de altyazılı görüntüsü net olarak verdiler
merak etme canım harbiden içerik içeren şeyleri beyaz dışında yazmam
olumunekankayizsmile

ay onun inmesiyle uğraşma bence canım diziporta helal olsun valla 11 de altyazılı görüntüsü net olarak verdiler
merak etme canım harbiden içerik içeren şeyleri beyaz dışında yazmam
olumunekankayizsmile

valla bencede o siteye helal olsun..
alttaki yorumları okuyorumda adminde çok şeker bişi..
ne güzel ilgilenio üyeleriyle...

chess en beyazlısından bi kritik yapsana yaa..
benim kafam allak bullak oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…