Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay heyecanlandım başına baktım biraz eşim dedi seyretme akşam beraber seyrederiz kapattım hemenbilmiyorumkismile

chess en beyazlısından bi kritik yapsana yaa..
benim kafam allak bullak oldu...

valla canım bunlar manyak eder adamı, en merak ettiğim konu, miles juliyetin mezarına yapıştığında julyetin neden işe yaradı dediği, yaramadı işte, işe yarayan ne bilemedim ki, sen bildinmi canımbilmiyorumkismile

ay onun inmesiyle uğraşma bence canım diziporta helal olsun valla 11 de altyazılı görüntüsü net olarak verdiler
merak etme canım harbiden içerik içeren şeyleri beyaz dışında yazmam
olumunekankayizsmile

ıniyor işte yavaştan, ay zaten misafir gitmeden izleyemki deliricem :sinifsinif:

diziport canım, ayy kızlar bu sezon daha çok kafamız karışcak, sır üstne sır soru üstüne sorukafamçokkarıştı

Hadi ya ben zaten zor çıkıyorum işin içindenkafamçokkarıştı

valla bende anlamadım hatta anlamadıgım okadar çok şe varki...
ben orada acaba jult amiede onuu sölcefalan sandım bizim dizilere gitti aklaım birden..
acaba ne işe yaradi..
sayıd nası geri dirildi kim öldü kim dirildi..
siyah duman o kabak kafa johnun içine nası girdi..
tavukmu yumurtadan çııktı yumurtamı tavuktan çıktı...
biri beni durdursun yahuuuuu...

yaa beni kesmedi sanki nası bi beklenti içine girdiysem tatmin olmadım ben bu 80 dakikalık bölümden
kate ölsün artık ya ona gıcığımdan diziye aklımı veremedim dur jack dur jack :mymeka:gıcık
neyse hurley 200 kilodan 250 kiloya çıkmış lockta iyice karta kaçmış yaşlanmış şimdilik bu kadarını söylemekle yetineyim

ben de izledim ama bişey anlamadım yine. kafamdaki soru işaretleri arttı.
neyse kafama takılanları yarın sorayım. bir çok kişi izlememiş.
bu arada çok özlemişim hepsini. biraz yaşlanmışlar ama...

vay anasını beeyvahedigeldismile
ne bölümdü beeyvahedigeldismile
Adamlar yapıyor be kardeşimolumunekankayizsmile
Bizimkiler gibi aşk meşkle uğraşmıyorlar:hulya:

Herkes izledimi la ona göre şeetcemsempatiksalakcinni

Durun ya anlatmayın dayanamayıp bakıyorum akşama izliycem benbilmiyorumkismile

kuzum senin yorumlarını okumaya bayılıyorum ama ben izlemedim daha şeetme.gerçi farketmez yazarsan da izledikten sonra okurum

Kardelen hala bakıyon alttan alttan, gelme demedikmi kardeşim.aklinialirimsmile

Ceykıp yaşıyo mubilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…