Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ceykıp yaşıyo mubilmiyorumkismile

Kanımca yaşıyor. Sayidin bedeninde hemideohaoldumsmile, bilemiyorum yane.

Karadumanda Conun bedeninde.

Şimdi Cekyıp Sayidin bedenindeyse neden iki tane Sayide ait beden yok. Nede olsa Conun iki bedeni var. Tezimi çürüttüm kanımca.bilmiyorumkismile

yaaaa ceykıp sayidin bedeninemi girdi..
üffff kafam çok karıştı yaaa

yaaaa ceykıp sayidin bedeninemi girdi..
üffff kafam çok karıştı yaaa

ay aman ne bilim ben yaeyvahedigeldismile

Yoksa başka bir açıklaması olabilirmiki. Tapınaktan dolayımı dirildiki. Ama tpınaktaki adamlar öldü dediler Sayid için. En sonunda Sayid o adeleli ficuduynan dirildi :asigim: Kanımca içine şey kaçtı Ceykıp-tatlicadiarzu-

nan beyazla yazsanıza :mymeka: 1.5 partcık kaldı ölecem heyecandaannnnnn eyvahedigeldismile

Neyyyyyy:1shok:

Belki sonra ikinci bedenide çıkar 2 sayid fena olmaz yaneboshayallersmile

annaaaammm o da mi dirildi, offf, iyice karistirdilar bence artik ya, surukleyici yapalim diye herseyi birbirine kattilar. amaaaannn...

şu yeni çıkan koreli sensey ne ayak ya, daha önce varmıydı o, ilk görüyorum vallabilmiyorumkismile

şu yeni çıkan koreli sensey ne ayak ya, daha önce varmıydı o, ilk görüyorum vallabilmiyorumkismile

Yok valla yoktu daha önce. Yani ben hiç hatırlamıyorum onu.

Ceykıp öldüğünden dolayı tapınaktaki suda kirlendi. Dolayısıyla iyileştirme gücü yok oldu suyun. Ve Sayid öldü.

Ve iki zaman yaşanmaya başlandı Lostta. Sene 2004 e geri dönüldü.Bizim Lost tayfası bir şekilde yine Uçakta tanıştı fekat dezmınt nereye kayboldu onu çözemedim, göstermediler de zaten. Bide adadaki 2007 senesi var tabi. Bombayı culyet patlattı ama sadece 1977 yılından kurtuldular. Dharmacı emmimler de yok oldubenneyaptımki Razinskiyi merak ediyorum. ne şekilde geberdi acaba.

Kuğu istasyonunu dharmacılar yine inşa etmişler.Ve dezmıntın o istasyonu ilk patlattığı zamana döndüler.

Şimdi aslolan nedir. sene 2007 adadaki zaman mı, yoksa sene 2004 bizimkilerin L.A'a uçarkenmi zaman mı??? Çıkın işin içinden hade bakim.:smiley-cool:

peki neden miles juliyetin mezarına yapıştığından julyetten "işe yaradı" duyumunu aldım kuzum, valla en çok oraya takıldım ben, demekki asıl zaman LA dabilmiyorumkismile

kuzum cekıp yaşamıyor yavv hurleylen konuştu ya hurley de ölülerlen konuşuyor ya ondan yani

ay bide yeni yeni toplulukların çıkmasına uyuzum, ya bu adanın yüz ölçümü ne, kaç grup others yaşar bu ada da, bide taksit taksit çıkıyolar piyasaya ya:hulya:

sayidle lock karşı karşıya hadi bakalım:hulya:

peki neden miles juliyetin mezarına yapıştığından julyetten "işe yaradı" duyumunu aldım kuzum, valla en çok oraya takıldım ben, demekki asıl zaman LA dabilmiyorumkismile

bu na bişey dimedin kuzum, işe yarayan ne, 10 saniye önce işe yaramadı diyodu ölmeden,
sonrada işe yaradı dedi, işe yarayan ne, bence bu julyetinde kafası karışık ya
:umursamaz:
öldüğü için kafası karışmış olabilirsempatiksalakcinni

amacıda oydu, zaten sayidin öleceğini biliyodu, sayidin edeleli bedenine kaçmak istedi:hulya:

Belkide, kim bilir.:sm_confused:

Şimdi Sayid ceykıpmı , değilmi. düşün dur anasını satiyimalsanaalsanasmile

kara duman, evime gitmek istiyorum sadece dedi, evi de tapınak sanırım, napcakki o tapınakta, kedi mi kesme ayini mi yapcakbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…