Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sowyır ve keytmi:mymeka:
nedense jake acıyorum bilmiom o ne hissediyo
yaaaaa bende izliycem kafamın karışsada izlemek isityommafoldumben

ya kızlar bugun lostun 1. bölümünü izledim, sadece engilişce, jin gibi no engiliş dememek içinkaydirigubbakcemile3
neyse bazı hatalar var sanki, jackin kolunda bi ton dövme varmış, kolunun iç tarafında yıldız dövmeleri falan ama artık yok, bayağıda kıllıymış göğsü göbeği falan ama artık kıllarda yok
:roflol:

E adam yaşlanıyor şekerim, bilirsin yaşlanınca kıllarda dökülür.

Evet dövmeler vardı ama şimdi yokmu hiç dikkat etmedim:hulya:

Adamın dövmesine kadar inceliyorsun demekaklinialirimsmile

Adamın dövmesine kadar inceliyorsun demekaklinialirimsmile

:asigim:kaydirigubbakcemile3 yok canım ya bence bunun ilk bölüm parası yoktu, şimdi para gani tabii kendini lazerlere vurdukaydirigubbakcemile3
çokta yaşlı değil yaw 14 temmuz 1966 lıymış kendisi, bay yengeç
kaydirigubbakcemile3 ama harbiden jackte yengeç burcu özellikleri var hesempatiksalakcinni
22 yaşındaki erkek kardeşimden fit duruyo valla bu aradakaydirigubbakcemile3
sawyerde çok tatlıymış, hepsi evrim geçirmiş valla, hepsinin estetik ameliaylarını çözdüm.
bugun 2. bölümü izledim, sun sanki, geçen giydiği şeyi giyiyodu, ve jin yine gözüyle, düğmeni ilikle diye talimat veriyodu, jin tam kalastronik bi türk erkeği gibiymiş ilk bölümler
kaydirigubbakcemile3

Nostaljimi yapıyon Chess:hulya:
Ne öyle ilk bölümlerden başlamışsın tekrarsempatiksalakcinni

Bu hafta kimi izliycez şekerler. Bilen varmı.şakkıdı

englişcemi geliştirmeye çalışıyorum şekerim ya, eski bölümleri alt yazısız izliyorum.:hulya:

bu hafta widmorun neden desmontu keş yaptığını bi odaya tıktığını öğrencez galiba, gerçi hemen geçen haftanın ardından öğrenmemiz normalmi bilmiyorum, genelde daha çok beklememiz lazımdıkaydirigubbakcemile3
bide sanırım jinle sun kavuşuyo, sonunda, zaten bunlarının birbirini bulmaması içimi baymıştı, türk filmlerine döndüydü valla aşklarısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Yaa Desmond'cıma ne yapmışlarr senağlama Penny'cim neredee senağlama Beraberdiler en son senağlama

penny flashforward oldu didscim biliyosunsempatiksalakcinniterketti desmondu

desmond adaylar için önemli değil bizim için önemlisempatiksalakcinni
ambarın patlaması sonrası olan desmond sahnesi unutulur muakannehiraklinialirimsmileboshayallersmile

evet nihayet sunla jin kavuşuyor ve heralde uyuz jack kavuşturuyor en son ona güvenmişti ya sun alsanaalsanasmile
ben sawyerla kate in yapıştığını görmedimakannehirohaoldumsmile
amaan bi an önce lockun dediği ikna etme olayı olsa da sonra claire kate in icabına baksa :lepi: lock dedi ya ikna ettikten sonra bana lazım değil ne halt edersen et diye:dance:

evet chess o dövmeyi bende hatırladım yıldızlı dövme hatta o bölümlerde bai ling mi ne halt o da vardı
hatta jackin dövmesinin bi sırrı olduğu fln söylenmişti millet anlam çıkarmaya çalışıyodu

bu hafta iskoç müziğinden belli olduğu üzre desmondu izlicezboshayallersmile

İzleyen yokmu hala kızlar:hulya:

Chess nerde kaldın şekerim.Sen şimdiye izlemiş hatta bize özet bile geçmiştinolumunekankayizsmile

kuzu ben şimdi izledim harika bi bölümdü yaa :asigim: tüylerim diken dikendi dizi boyunca:asigim:
çok özlediğimiz biri de vardı dizide :icecream:

İzleyen yokmu hala kızlar:hulya:

Chess nerde kaldın şekerim.Sen şimdiye izlemiş hatta bize özet bile geçmiştinolumunekankayizsmile

koymuyolar şekerim artık erkenden ya:sm_confused:
meltem benden önce izlicek artık iyi mi:a015:

chess indirsene hem rahat rahat izlersin hemde arşivlersin
çok romantik bi bölümdü ve ayrıca sanırım haftaya asıl istediğimiz lostu izliyor olucaz bu bölüm yavaştan verdiler kafa karışıklıklarını malum(!) kişidenboshayallersmile
ayrıca sawyer yoktu bile kate de yoktu yapışma olmadı sositososito hem sunlan jinde kavuşmuyo olmayanları söyliyim olanlar kalsın:lepi:

kuzu ben şimdi izledim harika bi bölümdü yaa :asigim: tüylerim diken dikendi dizi boyunca:asigim:
çok özlediğimiz biri de vardı dizide :icecream:

Mr. Ekomu yoğusa:1shok:

Kız diye diye adamı dirilttinya helal olsun sanavereliniortak

Yav ben müsait değilimki izliyim, biriniz anlatıverin sevabına:gitme:

Nasıl yani yaaa, sinek pikte gördüydük ama, Jinle San sarılıyorlarmı birbirlerinebilmiyorumkismile

keyt uyuzuynan Sovyırda yapışıyorlardı birbirlerine

Mr. Ekomu yoğusa:1shok:

Kız diye diye adamı dirilttinya helal olsun sanavereliniortak

Yav ben müsait değilimki izliyim, biriniz anlatıverin sevabına:gitme:

ne yazık ki mr eko değil mafoldumben
bu bölümde aslında uzun zamandır görmediğimiz 3 kişi var bayanssulusmile ama ben özelikle birini çok özlemiştim hatta dirilsin artık demiştim dirilmesi nasip olmadı ama paralel evren sağolsun:hulya:
o malum zatın geri dönmesiylen lostun tüm kafa karışıklığı da dönmüş olacak sanırsamsempatiksalakcinni zira gene hiç kimsenin dediğinden bişi anlamadığı bi girişle başladısempatiksalakcinni

Nasıl yani yaaa, sinek pikte gördüydük ama, Jinle San sarılıyorlarmı birbirlerinebilmiyorumkismile

keyt uyuzuynan Sovyırda yapışıyorlardı birbirlerine

jin görülüyo ama figüran ne kadar görülürse o da o kadar görünüyo diyim
ama çok şükür kate yok alsanaalsanasmilesawyer ve sunda hiç görünmedi ada halkı hiç görünmedi diyim daha doğrusu sadece widmore desmond ve diğer 3 kişiaklinialirimsmile
sayid çok feci derecede kışkırtıcıydı gene heeaklinialirimsmilebi kerecik sonda gözüktü ama yetti sonracıma desmondın emara girerkenki bol frikikli sahneleri de çok hoştu :hulya:

Meltem resmen gözlerinle yemişsin adamları hesempatiksalakcinniboshayallersmile

Ben hala izleyemedim.

şimdi dizide yanlış yönlendirme var ya, bende gerçek aşkımı görmek için ölmeye falan mı çalışsam acep, ama ya gerçekten ölürsembilmiyorumkismile
valla süper bölümdü, zaten penny ve desmond şahane çift:asigim:
bu sezonun en güzel bölümüydü bence:asigim:
biraz flash-forward la iç içe geçmiş amasempatiksalakcinni
bu arada bu sezon ilk defa flashforward gösterdiler, gerçi flashforward da değildi, o penny nin botu değil olayı paralel evrende kalmadımı ya, artık bi ileri bi geri manyak oluruzsempatiksalakcinni
valla ben daniel in ölmesine üzülmüştüm ya, gördüğüme sevindimvereliniortak

Son düzenleme:
ama neden desmond kafayı yemiş gibi uyumlu widmore gel diyo gidiyo, sayid gel diyo gidiyo, etki tepki yokbilmiyorumkismile

elektromanyetik dalgaları yiyince, herşey olacağına varır, taktiri ilahi moduna mı geçti nebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…