ya niye beyazla yazıyonuz anlamadım ben:uhm:
İnanamıyorum, Sovyırla Keyt nasılda yapışıyorlar birbirlerine, adiler.:mymeka:
Sanla Jin nasıl kavuşuyorlar.
Sayid o denizaltıyı mahvetmezse bende kuzu değilim, adamın içinde canavar var resmen.kaydirigubbakcemile3
haydi Sayid haydi Sayid haydiiii, tam zamanı tam zamanı şimdi:hulya::hooray:
Yeni bölümleri izlemeyenlere haksızlık olmaması için. Okumak istiyorsanız seçerek okuyabilirsiniz a.s.
ya kızlar bugun lostun 1. bölümünü izledim, sadece engilişce, jin gibi no engiliş dememek içinkaydirigubbakcemile3
neyse bazı hatalar var sanki, jackin kolunda bi ton dövme varmış, kolunun iç tarafında yıldız dövmeleri falan ama artık yok, bayağıda kıllıymış göğsü göbeği falan ama artık kıllarda yok:roflol:
Adamın dövmesine kadar inceliyorsun demekaklinialirimsmile
:asigim:kaydirigubbakcemile3 yok canım ya bence bunun ilk bölüm parası yoktu, şimdi para gani tabii kendini lazerlere vurdukaydirigubbakcemile3
çokta yaşlı değil yaw 14 temmuz 1966 lıymış kendisi, bay yengeç
kaydirigubbakcemile3 ama harbiden jackte yengeç burcu özellikleri var hesempatiksalakcinni
22 yaşındaki erkek kardeşimden fit duruyo valla bu aradakaydirigubbakcemile3
sawyerde çok tatlıymış, hepsi evrim geçirmiş valla, hepsinin estetik ameliaylarını çözdüm.
bugun 2. bölümü izledim, sun sanki, geçen giydiği şeyi giyiyodu, ve jin yine gözüyle, düğmeni ilikle diye talimat veriyodu, jin tam kalastronik bi türk erkeği gibiymiş ilk bölümlerkaydirigubbakcemile3
Nostaljimi yapıyon Chess:hulya:
Ne öyle ilk bölümlerden başlamışsın tekrarsempatiksalakcinni
Bu hafta kimi izliycez şekerler. Bilen varmı.şakkıdı
Yaa Desmond'cıma ne yapmışlarr senağlama Penny'cim neredee senağlama Beraberdiler en son senağlama
desmond un gazozuna ilaç atmışlar, keş olmuş dezz ya:gitme:
adaylar için neden desmond önemli ki, neden saklamışlar onu bunca zamanbilmiyorumkismile
bi de bu widmore kimin tarafında ya, yakupun tarafında mı yoksa bağımsız mı takılıyobilmiyorumkismile
İnanamıyorum, Sovyırla Keyt nasılda yapışıyorlar birbirlerine, adiler.:mymeka:
Sanla Jin nasıl kavuşuyorlar.
Sayid o denizaltıyı mahvetmezse bende kuzu değilim, adamın içinde canavar var resmen.kaydirigubbakcemile3
haydi Sayid haydi Sayid haydiiii, tam zamanı tam zamanı şimdi:hulya::hooray:
ya kızlar bugun lostun 1. bölümünü izledim, sadece engilişce, jin gibi no engiliş dememek içinkaydirigubbakcemile3
neyse bazı hatalar var sanki, jackin kolunda bi ton dövme varmış, kolunun iç tarafında yıldız dövmeleri falan ama artık yok, bayağıda kıllıymış göğsü göbeği falan ama artık kıllarda yok:roflol:
Nostaljimi yapıyon Chess:hulya:
Ne öyle ilk bölümlerden başlamışsın tekrarsempatiksalakcinni
Bu hafta kimi izliycez şekerler. Bilen varmı.şakkıdı
İzleyen yokmu hala kızlar:hulya:
Chess nerde kaldın şekerim.Sen şimdiye izlemiş hatta bize özet bile geçmiştinolumunekankayizsmile
kuzu ben şimdi izledim harika bi bölümdü yaa :asigim: tüylerim diken dikendi dizi boyunca:asigim:
çok özlediğimiz biri de vardı dizide :icecream:
kuzu ben şimdi izledim harika bi bölümdü yaa :asigim: tüylerim diken dikendi dizi boyunca:asigim:
çok özlediğimiz biri de vardı dizide :icecream:
chess indirsene hem rahat rahat izlersin hemde arşivlersin
çok romantik bi bölümdü ve ayrıca sanırım haftaya asıl istediğimiz lostu izliyor olucaz bu bölüm yavaştan verdiler kafa karışıklıklarını malum(!) kişidenboshayallersmile
ayrıca sawyer yoktu bile kate de yoktu yapışma olmadı sositososito hem sunlan jinde kavuşmuyo olmayanları söyliyim olanlar kalsın:lepi:
Mr. Ekomu yoğusa:1shok:
Kız diye diye adamı dirilttinya helal olsun sanavereliniortak
Yav ben müsait değilimki izliyim, biriniz anlatıverin sevabına:gitme:
Nasıl yani yaaa, sinek pikte gördüydük ama, Jinle San sarılıyorlarmı birbirlerinebilmiyorumkismile
keyt uyuzuynan Sovyırda yapışıyorlardı birbirlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?