Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yalan diyin bana noluuur:çok üzgünüm:

Jin, San, Sayid ölemez, ölebilemezsenağlama

Ay böyle bir sonu hiç beklemiyordum.

Biz onca sene bu altılı ölsün diye mi izledik yani.lmaz:

lost bitti o zaman haakannehir doğru mu okudumohaoldumsmile

üzülmeyin kuzular bu dizide kimler kimler ölmedi ki
sahi sağ kalan birileri var mı acep ondan haber virseniz
ben de dayanamadım foxdan izledim çok özlemişim ve baya unutmuşum:mymeka:

ya çok acıklıydı ya:a015::a015:

gerzek sawyer, planım varda planım var deyip herşeyi mok ediyo hep, hep onun hatası oldu:mymeka:

bs nin stratejisi belli işte kendi öldürmüyo birilerini ikna edip yaptırıyo, yakubuda benjoya öldürttü hala anlayamadımı yani kaz kafalı sawyer, o kadar mağra gezisi falanda yaptı, kablolara dokunmasaydı bişey olmayacaktı, mesela black rocktada jack burunun dibinde dinamit patlatmak istedi, patlamadı

bu arada benjo nerde nolduydu ona
bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
bence izleyip hemen buraya olanlari yazmayin izlemeyenleri dusunun lutfen

topiğe girmeyebilirsin daha iyi bi çözüm bencesempatiksalakcinni

ya çok acıklıydı ya:a015::a015:

gerzek sawyer, planım varda planım var deyip herşeyi mok ediyo hep, hep onun hatası oldu:mymeka:

sawyera bende çok sinir oldum jack bilmişlik taslarken ona da kıl olurdum ama meğer en iyi bilmişlikte onun bilmişliğiymiş meğer :gitme:
jackte bişeyi adam akıllı anlatmaz ki patlamaz diycene desene böyle böyle richardla dinamit patlattıkta olmadı diye:mymeka: olan sayide oldu kahramanım benimsenağlama
birden iyi oldu ve de giderkende yeni jacopun jack olucanı da söyledi ve de gitti:gitme:
jack sinir nası dedi sayid mayid yok artık diye:mymeka:bu kadar senin insanlığın nan jack alsanaalsanasmileduman ondan çıktı da sana mı kaçtıalsanaalsanasmile

Ay böyle bir sonu hiç beklemiyordum.

Biz onca sene bu altılı ölsün diye mi izledik yani.lmaz:

kate in canı çok acımıştır dimisempatiksalakcinnidelikafadulden

bu kara duman hakkat dedikleri kadar kötü mü yavvCADIARZU
bi de bulunmadığı ortamlarda olan şeyleri de görüyor bu sanırsamfisfisfis

valla benimde aklıma geldi blcak rock olayını anlatsaydı diye ama vakit yoktu ya
keşke ikna etmeye çalışcağına tutsaydı

eee artık julyeti öldürdün deyip durmaz, onun sayesinde 3 kişi öldü

ağladınmı kııı işyerinde, ben ağladım valla

gözüme bişey kaçtıda ondan
:a015:

ya bence mal mal gözünün içine bakıp duracağına anlatabilirdi
sawyer çok biliyor ya locku denizaltına almıcak artizlik yapacakalsanaalsanasmile
bence bu kara duman bulunmadığı yerlerde olanları gördüğü gibi geleceği de görüyorCADIARZU çok fena tırstım ben ondan akannehir
ya ben çok zor tuttum kendimi yaa keşke evde izleseydim diye de o yüzden yazdım ya zaten boğazım düğümlendi kaldı hele hurley hıçkırınca falan iyice koptum mafoldumben
ama onlardan birinin adı da yazıyor madem neden öldü neden jack ölemiyorda o ölüyormafoldumben

neden jack ölemiyorda o ölüyormafoldumben

o kim kı, sayidi mi diyon

adayları sadece bs öldüremiyo ve kendi kendilerini öldüremiyolar, yoksa birbirlerini öldürebilirler, yani o üçünü sawyer öldürmüş oldu, kabloları çekerek
jackte dinamitin ipini kendi ateşe verdi ya, ondan ölmedi
bence geleceği görmüyo ya, bence napacaklarını kestiriyo sadece

ay bende hurley hönkürünce çok kötü oldum

bu arada katelen jack gene yakınlaşıyo

ya benjo nerdebilmiyorumkismile

ay önümüzdeki bölüm nolcek acep, bs başladığım işi bitirmeye gidiyom dedi ya, artık ona kimsede inanmıcak bomba koyduğu için

ya bu jack niye o ilkokul çantasını taşıyıp duruyoki kaç bölümdür, taşımasa bunlar olmıcaktı bak
:hulya:

Son düzenleme:
bu arada sun kwon muş herhal canditade

çünkü jin kendikendini öldürmüş oldu

Hala izlemedim

Ay cidden öldüler mi yaa:gitme:

Oyyyy Lapidus'ımda öldü, oyyyymafoldumben

Kimsecikler kurtarmadı onu, oyyymafoldumben

şimdi önümüzdeki bölüm riçırt, benjo vs.. gösterirler herhalde, bu bölümden devam etmezler dimi ya:hulya:

sana soracak deilim heralde girip girmeyecegimi biraz saygili ol once izleyip gelip yetistirecegine onceki sayfalara bak ilk izleyenin gelip heyecani kacmasin diye yazmadigini goreceksin

Bu laf da ne meşhur oldu son günlerde, "sana soracak değilim".

Sormayın o zaman efendim. Ama tutupta izlemeden bu topiğe giriyorsunuz sonrada yorum yapmayın, izlemeyenleri de düşünün diyorsunuz. Neden çoğunluğun özgürlüğüne karışıyorsunuz, engellemeye çalışıyorsunuz. Bugün Lost günü, izlemeden bu topiğe girmeyin. Tadı kaçmasın diye hiç yorumda yapmayalım o zaman. Ne de olsa bugünkü bölümü 5-6 gün sonra izleyenlere de saygı gösterelim. Olurmu öyle şey.

ızleyin, sonra gelin yorum yapın. Spoiler gibi bir tuş olsa hadi kullanalım diycem ama yooook.

izleyen biri olsa karsilikli yorum yapilir bun bisey diyemem elbet ama kimse izlememis ciktimi cikmadimi internete burda paylasiliyor giriyoruz pat dye o oldu bu oldu yazilmis izleren baska kisi yok yane

İzleyin, sonra gelin yorum yapın. Spoiler gibi bir tuş olsa hadi kullanalım diycem ama yooook.

yayınlanmış bölüm hakkında yorum yapmak spoiler olmuyo ki mantıken, zaten yayınlanmış yani
bence dizinin yayınlanacağı gün, geç izleyecek olanlar ve olanları öğrenmek istemeyenler o topiğe girmemeli
zaten bu topik çarşamba günü yeni bölümü konuşmak için var, yani izleyenin yorum yapması gayet doğal
ona göre kuzum, ne anlatıyon ben izlemedim daha dediğini görmiyim bi daha
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…