bence izleyip hemen buraya olanlari yazmayin izlemeyenleri dusunun lutfen
bence izleyip hemen buraya olanlari yazmayin izlemeyenleri dusunun lutfen
ya çok acıklıydı ya:a015::a015:
gerzek sawyer, planım varda planım var deyip herşeyi mok ediyo hep, hep onun hatası oldu:mymeka:
Ay böyle bir sonu hiç beklemiyordum.
Biz onca sene bu altılı ölsün diye mi izledik yani.lmaz:
bs nin stratejisi belli işte kendi öldürmüyo birilerini ikna edip yaptırıyo, yakubuda benjoya öldürttü hala anlayamadımı yani kaz kafalı sawyer, o kadar mağra gezisi falanda yaptı, kablolara dokunmasaydı bişey olmayacaktı, mesela black rocktada jack burunun dibinde dinamit patlatmak istedi, patlamadı
bu arada benjo nerde nolduydu ona
bilmiyorumkismile
jackte bişeyi adam akıllı anlatmaz ki patlamaz diycene desene böyle böyle richardla dinamit patlattıkta olmadı diye:mymeka: olan sayide oldu kahramanım benimsenağlama
birden iyi oldu ve de giderkende yeni jacopun jack olucanı da söyledi ve de gitti:gitme:
jack sinir nası dedi sayid mayid yok artık diye:mymeka:bu kadar senin insanlığın nan jack alsanaalsanasmileduman ondan çıktı da sana mı kaçtıalsanaalsanasmile
valla benimde aklıma geldi blcak rock olayını anlatsaydı diye ama vakit yoktu ya
keşke ikna etmeye çalışcağına tutsaydı
eee artık julyeti öldürdün deyip durmaz, onun sayesinde 3 kişi öldü
ağladınmı kııı işyerinde, ben ağladım valla
gözüme bişey kaçtıda ondan:a015:
neden jack ölemiyorda o ölüyormafoldumben
Hala izlemedim
Ay cidden öldüler mi yaa:gitme:
topiğe girmeyebilirsin daha iyi bi çözüm
sana soracak deilim heralde girip girmeyecegimi biraz saygili ol once izleyip gelip yetistirecegine onceki sayfalara bak ilk izleyenin gelip heyecani kacmasin diye yazmadigini goreceksin
sana soracak deilim heralde girip girmeyecegimi biraz saygili ol once izleyip gelip yetistirecegine onceki sayfalara bak ilk izleyenin gelip heyecani kacmasin diye yazmadigini goreceksin
İzleyin, sonra gelin yorum yapın. Spoiler gibi bir tuş olsa hadi kullanalım diycem ama yooook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?