Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 2. sezonu bitirmek üzereyim,emmioğlum 4. sezonda bildiğin gördüğün herşeyi unut demişti,o yüzden hergece 4-5 bölümü seyrediyorumki,çarçabuk 4. sezona geçeyim

acaba tüm bu yaşananlar bir deneyin parçası mı-tatlicadiarzu-
benden fazla sezon bitirenler birşey anlamadıysa ben ayvayı yedim,çünkü daha hiçbir bağlantı kuramadım ama adadaki gizem bir yana karakterlerin uçak kazası öncesi yaşamlarından kesitler veriliyor,filmin ayrıntıları o kesitlerde gibi geliyor bana:ecrin_bebek:

benjamin bi hokus pukus yaptı ada kayboldu bi hokus pokus daha yapıcak ada yerine gelcek

geri döndürmeeye çalıştıgına göre adanın yerini biliyodur

Adanın yerini bilmiyor.
Hatırlarsanız Benjamin Widmore'u yatak odasında ziyarek ettiginde av başladı gibisinden bişey demişti. ikiside adayı arayacak. Benjaminin adayı tekrar bulabilmesi için kurtulan herkesi toparlaması gerekiyor bunuda son bölümden biliyoruz. Ayrıca röportajda mı ne okumuştum sanırım, ada eskisi gibi değil artık. Uçağın düşmesine de sebep olan patlama olduğunda ada kısa bir süreliğine görünür olmuştu hatırlarsanız. O zaman adada bir takım değişiklikler oldu ama şimdi adanın kaybolmasıyla daha doğrusu adanın mekan veya zaman değiştirmesi ile ada eski haline döndü bulunması artık çok zor.

yeni başladım diziye .netten tüm bölümlerine ulaştım.iş yerinde izliyorum ve patronumun bir yere gitmesini dört gözle bekliyorum.alt yazılı olsada ben sesleri dinlemeden edemiyorum.akşam eve gittiğimde hala losttun müziği kulaklarımda çınlıyor oluyor.

Ahh canııım, vah vah:teselli:

Geçer canım geçer, ilk başlarda böyle oluyor insan ama 2-3 sezon sonra eskisi gibi olmuyor.gamyoncuiremsu

walla aradan o kadar uzun zaman geçti ki,
izlemeye izlemeye bne bile artık beklemekten neredeyse vazgeçtim..
insan lost olmadan da yaşamaya alışabiliyormuş demek -tatlicadiarzu-

-kate yiivrum nasılsın?
-ama beni neden aranıza almıyosunuz?
-tabii oynarım. benim ata siporum golftür zaten.
-rose bacım sen akapuntur yapabiliy misin ki?
-sawyer be hadi be hacı be yalnızca jin'i azıcık tokatlayacaksın ne olur ki ya? sen benim bu adadaki en yakın dostumsun ya... sen irisin güçlüsün. bak bu adam çok pis tahtu bana.
-sen benim sırtımı haşu hırt hırt, ben senin sırtını haşuyayım hırt hırt.
-annnaaaam. jack kardeş ölecek miyim ki yoksa ben? vah benim dertli başıııım, nerelere gideyim, kimlere söyleyeyim derdimi?
-bir kere ben avrupa yakası gibi ünlü bir derginin idari müdürüyüm. bana saygı duyuceksin. sen nesin. sokaklarda eline almışsın gitarı tıngır mıngır çalıyosun. sonra da buraya gelmişsin "ben drive shaft'in üyesiyim" diye milleti kandırıyosun. bir kere ben müzük dünyasını çok yakından taküp ederim. hiç drive shaft'ta seni görmedim ki ben. farketmedim sanma. ingiltere'nin köylüsü seni. köylü...
-benjamin dokunmak yok! dokunmak yok.
-sun yenge gel sana helva yapmayı öğreteyim. o kadar kişi öldü. kimsenin bu işe el atacağu yok.
-yine ambarın içine etmişsiniz ya...
-bakın palmiye yapraklarından terlik yaptım. slikon yerinde ağaçlardan elde ettüğüm reçineyü kullandım. artık ambara girerken herkes bu terliklerden giyecek. çamurlu kumlu ayakkabularınuzla giriyorsunuz. sonra iki saat oradan kum, buradan çamur siliyorum.
-ya bu bilgisayar bana kuz bulabülür mü ya? sarışun esmer farketmiyi.. yaşı da önemlü değül 18-80 arasu olabülür. nefes alsun yeter.

:roflol: :roflol:
Çok merak etmişimdir acaba Lost'ta bir Türk olsa nasıl olurdu diye!!!!
:roflol:
:roflol:

sarp apak'ın oynadığı iştecell reklamında (hani ispanyolca konuşulan reklam). afişteki sayılar dikkatinizi çekmişmiydi?

sarp apak'ın oynadığı iştecell reklamında (hani ispanyolca konuşulan reklam). afişteki sayılar dikkatinizi çekmişmiydi?

Aaaaa,o kadar izledim o reklamı, hiç dikkatimi çekmemişti.gamyoncuiremsu

ne zaman basli yeni sezon ya bekle bekle usandim valla

allahtan prison break varda onla oyalaniyorum..

Tarih belli değil daha :a015:

ocak ayında çekimleri başlıyor,ülkemizde yayınlanma tarihi belli değil.bugün 4.sezonu bitirmiş olmanın verdiği sevinç mutluluk hüzün hepsi bir arada yaşanıyor bende ...

en etkilendiğim bölüm ise charlie'nin suda boğulmadan önceki desmond'a bakışı..ben bazen böyle evde konuşurken eşim bana tufaf bakışlar fırlatıyor DESMOND da kim ? LOCKE'da ne gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

LOST geri dönnnnn

günde 7 8 bölüm izliyordum lost u ne acelem varsa sindire sindire tek tek izleseymişim keşke bittiğinde bende deryas gibi üzülmüştüm:a015: bir an önce başlasınlar çekimlerede bizde izlesek çok özledim çoooook

3. sezonun 3. bölümündeyim. Korkarım yakında babam da çıkacak lost tan.:roflol:

Ya hakkaten ne zaman baslicak bu yeni sezon,
nerdeyse önceki bölümleri unuttuk .
yapimcilar yapimcilar duyun bizi.....
dizimizi istiyoz klava:

yeni sezon şubatta başlicak o zamaana kadar elimiz mahkum beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…