Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 2.ye izlemeye başladım valla beklemek çok zorr geliyor çook :)
Bakalım yeni sezon başaladan bitirirsem belki 3. defa baştan alırım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

tnt den lostu takip eden varmı kaçıncı sezon ve bölümde?

muhtemelen 2.sezonda bölümde tahminen 5 ya da 7 olması gerekıyor ben bır sıteden izledim alt yazılı olarak çok eğlenceli oluyor daha sonra da türkçe dublajjj hihoyyyt

5. Sezon ve sürprizleri

San Diego’da gerçekleştirilen Comic-Con 2008′de ‘Lost’ paneli de oldu ve dizinin yapımcıları, fikir babaları Damon Lindelof ve Carlton Cuse, 4. sezon finalinden beri içinde bulundukları derin sessizliği bozdular.

İşte Lost panelinde yapımcıların anlattığı birkaç bilgi…

• Ada, 2. sezon finalinde Swan ambarı içe doğru patladığında zamanda geriye gitmedi, ancak ambar patladığında bir şeyler oldu evet…

• Locke ve Jin’i dizide daha fazla göreceğiz. “Ölüm, göreceli bir kavram” ve dizide bu karakterler hakkında daha anlatılacak çok şey var.

• Yapımcıların dizide en beğendikleri bölümler “The Constant” (Carlton) ve “Exodus” (Damon). Damon, dördüncü sezonu çok beğendiğini açıkladı ve dizinin zamanında “iniş ve çıkışları” olduğunu kabul etti.

• Diziye son vermek üzere bir tarih belirlemenin kendilerine daha fazla güç ve enerji, fikir verdiğini yinelediler.

• Bu sene Rousseau’nun hikayesine geri döneceğiz, ancak bu tamamen flashback olmayacak. Flashback ve forward’lar dizide yine yer alacak, ancak dizide yine zamanda gidiş gelişle ilgili heyecanlı şeyler yaşanacak, yeni sezonda dizinin anlatılış biçimiyle ilgili bambaşka sürprizler olacak. Ada içinde ve dışında yaşanacak olan olaylar anlatılacak ve bunlar farklı zaman dilimlerinde olacak.

• Köpek Vincent gayet iyi ve 5. sezonda da olacak - hatta dizinin sonuna kadar adada olacak.

• Jack-Kate-Sawyer aşk üçgeni, diziyi canlı kılan hikayelerden biri ve önümüzdeki iki sezon boyunca bu üçgende değişiklikler göreceğiz. Kate Sawyer’ı tekrar görecek.

• 4. sezon finalinde Daniel Faraday’le birlikte botta olan isimsiz kişiler şaşırmış olacak, ancak olaylar yine Faraday’e bağlı olacak.

• Daniel’dan bahsetmişken, kendisinin, içinde Ada’da neler olduğu ve neler olacağı hakkında bilgiler yazan küçük bir not defteri var ve bu defter 5. sezonda önemli ölçüde yer alacak.

• Richard Alpert “oldukça yaşlı”, Ada’nın mistik güçlerine şükürler olsun ki, ve 5. sezonda onun hikayesini biraz daha göreceğiz. Onu ayrıca yalınayak bir biçimde “yakın gelecekte” (bu bir kelime oyunu olabilir) göreceğiz, dolayısıyla kaç tane ayak parmağı olduğunu öğrenebileceğiz.

• Yapımcıların açıklamalarından sonra; Yeni sezonda yepyeni bir hikaye zaman sırasıyla karşılaşacağız. Flashback ve flashforward olacak, ancak yapımcılar bize bunları çok farklı biçimde verecek ve bu sıralama oldukça karışacak.

• 4. sezondan 7. bölüm olan “Ji Yeon”u hatırlayın ve Sun’ın flashforward’larıyla Jin’in flashback’lerini nasıl karıştırmıştık, 5. sezonda da tahminen bu tür mantık oyunları olacak.

(alıntıdır)

Kızlar kaynağım güvenilir olmasada 2 ocakta başlıcak diye okudum bir yerde sırnaşık şey

adadaki ayak parmaklı heykelin richard alpert alakası var sanırım 4 parmaklıydı

kate sawyeri görecegine göre adaya geri döndü

ben daha cok isin öbür kısımlarını merak ediyorum jackin babasını, clarie fln onlari bu sezonda göremeyecektik galiba
ve tabikiii locke u en büyük soruyu

bana bişi olmaz mantığı güder. yüzerek kurtulmaya çalışıp ilk bölümde ölür.

sahilde ateş yakıp , charlie'nin gitarını da elinden alıp başlardı delikanlımız akdeniz akşamları'nı söylemeye..

others haraca bağlanırdı ..

-konuşmam olum ben o karıyla danielle midir nedir
--niye nan, naaptı sana
- boykot ediyom ben fransızları...

+kate
-ne var
+bacımsın

locke- Ahaaa siyah duman yaklaşıyor
sawyer- meraklanma ramazan ile mustafa uçağın lastiğini yakmışlar üstünden atlıyolar

-kaybolmadık olm, şurayı dönünce..

bayram münasebetiyle others larin saskin bakislari altinda köylerine girerlerdi. henry ile barismaya calisir "bayramda küslük olmaz" deyip belki köylerinden bir de kiz almaya kalkarlardi.

"bu adada kaybolduğunuzu resmileştimek için bir ikametgah ilmuhaberi, 4 adet vesikalık fotoğraf, bir de idrar testi lazımdır"

lost adası muhtarlığı......

türk: olum bizim o bilgisayara girdiğimiz numaralar varya o neymiş biliomusun?
türk2: neymiş abi?
türk: windows koduymuş nan. lok adam gibi kuramamış başta. register ediyim mi diye soruyo hep later demişler onun için çıkıyomuş..

turk: ahahah boylede tavlayi kolunun altina alirsin kocum
locke: ...
turk: eheheh git de cay getir sen bana, hohohoh.
locke: ...
turk: kizmiyorsun dimi aslanim? vallahi sevdigim icin takiliyorum.

sayid: this music is quite depressing
türk: atma sayid, din kardeşiyiz.

locke: i have looked into the eyes of this island. it is our destiny!
türk: kaderde varsa olur abi

uçağın düşme sebebinin türk yolcunun cep telefonunu açık bırakması olduğu ortaya çıkardı..

-hadi oğlum git bak eko abin oyun oynatacakmış sana!
-? (eko koca gözleriyle bakar)
-eko abi bu bilgisayarda oyun var mı?
-no!
-fifa da mı yok?

babası çok görünmekle birlikte annesi pek görünmeyen jack'in bu gizemli annesinin bir türk olması ve adada bulunması durumunda:
anne: ceeek... yavrıııım... et kızarttım, hadi yavrım. gel... yi sıcak sıcak.
jack: anne yaaa... bi dakka geliyorum.
anne: hah... hadi aslanım... yavrııım... annesinin güzeli.
jack :sıkıntılı sıkıntılı gelir, ve seymen ağa tripleriyle anneye ve kızarmış ete bakar
anne: yavrım şu etin bi budunu kesiverem de othersgillere götür bi koşu... ha?
jack: yaa anne bırak, adamlar bize yapmadığını bırakmadı sen hala...
anne: günah yavrım... kokmuştur... götür bi but... sen iyi olursan herkes iyi olur. others da insan. deme öyle.

- (türk ormandan gelir)üç tane others gördüm, bi girişirsin bunlara, yer misin yemez misin..

- yine enkazda tesadüfen bulunan bir paket kırmızı marlboro yüzünden çıkan arbedede yaralanan üç türk, jack tarafından tedavi edilir.

verildiyse özür...

slm arkadaşlar lost izleyicisi olarak size sormak istedim 4.sezonun 14. bölümünü izledim devamını göremedim yani çok kısa diğer sezonlara göre devamı yokmu 4. sezonun 14. bölümünden sonra

Baslasa da izlesek artik ya, öff ne uzun araymis bu böyle:smiley-cool:

slm arkadaşlar lost izleyicisi olarak size sormak istedim 4.sezonun 14. bölümünü izledim devamını göremedim yani çok kısa diğer sezonlara göre devamı yokmu 4. sezonun 14. bölümünden sonra
4.sezon kısacık zaten.
Ağzımıza bal çalıp bıraktı bu Lostçular be

4.sezon kısacık zaten.
Ağzımıza bal çalıp bıraktı bu Lostçular be

evet ya ama ne mantık yani kısa bırakmaları
ben birde bu lost bir kitaptan esinlenerek yapıldığını okumuştum
burayada koymayı düşünüyorum arkadaşlar

Tavşanlar Yeni Bir Toplum Kurmak İçin Mücadele Ediyor
Watership Tepesi, ingiliz yazar Richard Adams’ ın (87) kızlarına anlattığı öykülerden oluşuyor. Kitabın kahramanları tavşanlar. Roman, Fiver, Hazel-Rah ve birkaç dostunun kolonilerini terk edip, yeni bir yaşama alanı bularak bir koloni kurmak amacı ile giriştiği çetin mücadeleyi anlatıyor.

Kitap Dizide Sık Sık Görülüyor
-Lost dizisinde karakterlerden Boon yanında Watership tepesi romanıyla uçağa biner ve kaza olduğunda onu okumaktadır.
-Kate Sawyer’ ın eşyalarını karıştırırken çantasında Watership Tepesini’ de bulur. Kitabı gören Sawyer alaylı bir ifadeyle “sadece tavşanlarla ilgili. Lanet olası bir kitap” der.
1. sezon 5. bölümde (White Rabbit) ve 3. sezon 15. bölümde (Left Behind) bölümünde Sawyer açık açık kitabı okurken görülüyor.

Romanın ve Dizinin Karakterleri İkiz Gibi
Hazel-Rah - Jack Shephard
Bigwig - Sawyer
Fiver - Desmond
Bluebell - Hurley
Keehar - Rousseau
Frith - Jacob
Strawberry - Juliet
General Woundwort - Benjamin Linus
Cowslip Kolonisi - Diğerleri Grubu
Efrafa kolonisi - Dharma Girişimi

ALINTI

Ben fena halde bi LOST fanatiğiyim:jeyyar:..bağımlı oldum kaldım öle yaa,8 ayda geçmek bilmiyo zatenn..kafamçokkarıştıneyse belki bu bilgiler burda vardır sayfaları gezmedim ama en son duyduğum haberleri yazıyım ben sengözlerimebaksanab

SPOİLER İÇERİR..Okumak isteyen okusun valla karışmamlülülülülülü

LOST'un 5. sezonu 21 Ocak 2009'da 2 bölümlük prömiyer ile başlayacak!..Türkiye saatine göre 22 Ocak saat 05.00 sularında linkler internete düşer.sırnaşık şey

İlk 6 bölümün isimleri:::
Episode 5.01 - Because You Left
Episode 5.02 - The Lie
Episode 5.03 - Jughead
Episode 5.04 - The Little Prince
Episode 5.05 - This Place is Death
Episode 5.06 - The Life and Death of Jeremy Bentham

1.bölüm SET RAPORU ! (tekrar Söyliyim fena halde spoiler içerirşakkıdı)

Bu bölüm tamamen Desmond, Penelope ve Ben hakkında. Bu bölümde hiçbir flashback ve flashforward yok, yani sıradan bir dizi bölümü gibi. Desmond ve Penelope uzun bir süredir tekneleriyle geziyorlar ve bir bebek bekliyorlar. Her ay bir şehirden başkasına geçiyorlar ve bu izleyeceğimiz bölümde Mati adlı bir şehirdeler.

Penelope ve Desmond harika bir hayat yaşıyorlar. Desmond bir bebek istiyor, Penelope ise bu konuda kararsız. O, bir bebek sahibi olmayı ve göçebe gibi yaşayarak şehirden şehire gezmeyi, hayatlarını geçmişlerinden kaçarak yaşamayı istemiyor.

Penny hamile olduğunu öğrenir. Doktoru ona bazı uyarılarda bulunur, Desmond’un spermlerinde bazı anormallikler olduğunu ve Penny’nin bunu anlayamayabileceğini belirtir. Sahneler yerel bir doktor ofisinde çekildi.

Ben bu aşıkları takip etmektedir.

Desmond bir sokak satıcısından silah alır.

Ben ve Desmond birkaç sahnede kedi-fare kovalamacası gibi sahneler çeker. Desmond Penny’i kurtarır, Ben oldukça kızgındır ve onları tamamen kaybetmiştir.

Ben Kuzey Afrika’ya gider.

Ve kendinizi büyük bir spoiler için hazırlayın:

Dünya üzerinde bir sürü kurulmuş Dharma istasyonu var, yani bunlar sadece adayla sınırlı değil.

İstasyonlardan biri, Kuzey Afrika’daki mağaralardan birine inşa edilmiş. Ben, Widmore’un güvenlik şefini bu istasyona getirir. Ben bu adama bir süre işkence yapar, adam en sonunda Ben’e, Penelope’un Mati’de olduğunu söyler.

Ben, Desmond ve Penny’yi Mati’de bulur. Ben, deniz kıyısındaki berbat bir restorandaki bir aşçıyı döver, Penny’nin yemeğine zehir koyar.

Ben, Penny’nin hamile olduğunu görür, bunu hesap etmemiştir. Ben garsonu, siparişi götürmeden durdurur. İntikam hareketini şimdilik askıya alır.

Penny ve Desmond tekneleriyle Mati limanına demirler. Penny oldukça acı çekmektedir. Desmond en yakın köye, bir doktor bulmaya gider.

Desmond ve doktor tekneye hızla gelirler. Desmond dar bir sokakta Ben’i diz çökmüş ağlarken görür.

Desmond ve doktor teknenin içine girerler. Penny’nin durumu oldukça ciddidir. Doktor bunun sebebini anlayamaz. Penny bebeği doğurur, doktor Desmond’a tekneyi kıyıdaki bir köye götürmesini söyler.

Desmond köyde aceleyle koşarken vücut kasılmaları yaşar ve aktörün bu sahneleri defalarca canlandırması oldukça komikti. Bu vücut kasılması sahnelerinin sebebi ise şimdilik bilinmiyor.

Raporu yazan kişi, bölümün sıradan bir bölüm olduğunu söylemesiyle hata yapmış olabileceğini söylüyor, çünkü Ukoa gölü sahnesinde Desmond’a bir şeyler oluyor ve herhalde yine zamanda yolculuklarına başlıyor.

Veee 5.sezonun ilk promo resmii!:dance:

:teselli:a.s.:enbuyukkk:
Umarım resmi koyabilmişimdir..

Yüksek müsadenizle göbek atıcam :roflol: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ya bu arad resim çıkıyormu acaba sanırım koyamadım resmi?

Bir an önce 5. sezon başlamalı, gerçi ben daha 3. sezondayım ama olsun!!! Çok heyecanlandım!!!

dizi yayin zamani yaklastikca, heyecanlanmalar da basladi, :smiley-cool:

Az kaldı azsırnaşık şey Gel 5. sezon geeelll:dance::icecream:

Lost 5 sezon fragmanını izledim ve sabır sabırrr sabırrr diyorum sadece.Dört gözle bekliyorum 2009'u

dizi 21.ocak.2009 çarşamba akşamı amerika da yayınlanmaya başlayacak ve toplamda 17 bölüm olacakmış.bu arada diziye beş altı karakter daha eklenecekmiş. hayırlı olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…