yaa benimde 1. part indi 2. partı indircem de bekle dedi 14 dk
free user olunca böyle işte:çok üzgünüm:büyüyünce premium user olcam rapidden-tatlicadiarzu-beni limewire paklar o da %11 de ama naparsın(
limewire dan ön izlememi de yaptım
6 dk .lık kısmını izledimdelikafadulden
uçağın nasıl düştüğü gösteriliyor
:1shok:hangisinin. Oceanic mi Ajiranınmı. hangisinin be. Zati kafayı sıyırmışım, kaç defadır lost indirmeye çalışıyom zabahtan beri.
İlk indirdiğim sağ salim inseydi şimdiye izlemiş, yorumlamış hatta üstüne üstlük birde ihtisas bile yapmıştım beee
ayy eşimle tutkunuz bu dizinin...bitirdik biz yeni bölümü bekliyoruz bakalım :))))
:1shok:hangisinin. Oceanic mi Ajiranınmı. hangisinin be. Zati kafayı sıyırmışım, kaç defadır lost indirmeye çalışıyom zabahtan beri.
İlk indirdiğim sağ salim inseydi şimdiye izlemiş, yorumlamış hatta üstüne üstlük birde ihtisas bile yapmıştım beee
biz de eski sevgilimle tutkunduk ... şimdi ayrı ayrı tutkunuz sanırım ...
ben tutkunum da onu bilemeyeceğim...
ayy ben bugün hiç iyi değilim... -tatlicadiarzu-
Lost aranıza bile girdi, ayırdı sizi hebenneyaptımki, iyi olmuş salla, sovyır seni bekliyi adada.Pul kolleksiyonunu göstercekmiş.kaydirigubbakcemile3
lost ayırmadı kuzucum ...
ama evet bak herşeyde bir hayır varmış... ben hemen hazırlanayım...
sawyer bana pul kolleksiyonunu gösterirken acaba ne giysem... -tatlicadiarzu-
lost ayırmadı kuzucum ...
ama evet bak herşeyde bir hayır varmış... ben hemen hazırlanayım...
sawyer bana pul kolleksiyonunu gösterirken acaba ne giysem... -tatlicadiarzu-
rahat bişiiler giy kızz ne giycen başka:icecream:
Allahım deli olucam yaaa:yolmaktan kafasında saç bırakmayan kuzu smili:
indirdim bu seferde izleyemiyorum yaaaa. media playerim çalışmiyi
netcem benbenneyaptımki
kızlar geçen haftadan beri dizi sitelerine giremiom biliyosunuz çoğu kapandı geçen hafta mahkeme kararıyla. siz nasıl izliyosunuz nerden delircem yaa bütün dizilerim kaldıı senağlama
kuzum sen en eyisi izleme bugün.izleyemeyesin die karşına her türlü terslik çıktı
biz izleyip saa anlatak olmamı
kızlar geçen haftadan beri dizi sitelerine giremiom biliyosunuz çoğu kapandı geçen hafta mahkeme kararıyla. siz nasıl izliyosunuz nerden delircem yaa bütün dizilerim kaldıı senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?