Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa benimde 1. part indi 2. partı indircem de bekle dedi 14 dk
free user olunca böyle işte :çok üzgünüm:büyüyünce premium user olcam rapidden-tatlicadiarzu-beni limewire paklar o da %11 de ama naparsın (

Son düzenleme:
yaa benimde 1. part indi 2. partı indircem de bekle dedi 14 dk
free user olunca böyle işte:çok üzgünüm:büyüyünce premium user olcam rapidden-tatlicadiarzu-beni limewire paklar o da %11 de ama naparsın (

ben de free user takılıyorum ... ama olsun değer beklerim lost için :)

limewire dan ön izlememi de yaptım
6 dk .lık kısmını izledimdelikafadulden
uçağın nasıl düştüğü gösteriliyor

limewire dan ön izlememi de yaptım
6 dk .lık kısmını izledimdelikafadulden
uçağın nasıl düştüğü gösteriliyor

:1shok:hangisinin. Oceanic mi Ajiranınmı. hangisinin be. Zati kafayı sıyırmışım, kaç defadır lost indirmeye çalışıyom zabahtan beri.

İlk indirdiğim sağ salim inseydi şimdiye izlemiş, yorumlamış hatta üstüne üstlük birde ihtisas bile yapmıştım beee

ucundan izlediğim kadarıyla Ajira gibi görünüyordu ama...
öğle arası şimdi izlesem mi acaba lülülülülülü

ayy eşimle tutkunuz bu dizinin...bitirdik biz yeni bölümü bekliyoruz bakalım :))))

biz de eski sevgilimle tutkunduk ... şimdi ayrı ayrı tutkunuz sanırım ...
ben tutkunum da onu bilemeyeceğim...
ayy ben bugün hiç iyi değilim... -tatlicadiarzu-

kuzum ajiranın düşüşünü gösteriyor
benim indi tamamlandı ama altyazı yok hiçbiyerde
şimdi izlemeye kalksam kulaklarımı 4 açmam gerekcek onada uğraşamacaam ondan altyazı bekliyom
uçak hiç te öyle ışınlanmış gibi hoop diye girmemiş yanii adaya kurban bilem verilmiş:icecream:

biz de eski sevgilimle tutkunduk ... şimdi ayrı ayrı tutkunuz sanırım ...
ben tutkunum da onu bilemeyeceğim...
ayy ben bugün hiç iyi değilim... -tatlicadiarzu-

Lost aranıza bile girdi, ayırdı sizi hebenneyaptımki, iyi olmuş salla, sovyır seni bekliyi adada.Pul kolleksiyonunu göstercekmiş.kaydirigubbakcemile3

Lost aranıza bile girdi, ayırdı sizi hebenneyaptımki, iyi olmuş salla, sovyır seni bekliyi adada.Pul kolleksiyonunu göstercekmiş.kaydirigubbakcemile3

lost ayırmadı kuzucum ...

ama evet bak herşeyde bir hayır varmış... ben hemen hazırlanayım...
sawyer bana pul kolleksiyonunu gösterirken acaba ne giysem... -tatlicadiarzu-

lost ayırmadı kuzucum ...

ama evet bak herşeyde bir hayır varmış... ben hemen hazırlanayım...
sawyer bana pul kolleksiyonunu gösterirken acaba ne giysem... -tatlicadiarzu-

rahat bişiiler giy kızz ne giycen başka:icecream:

Sovyır kendine bir içki alırkene sende üstüne rahat bişeler giy anadın mı:jeyyar:
anlatmamıza gerek yok kanımca, bilirsin sen filmlerdeki rahat şeyleri, yorma adamı, direk icraata geçsin yazık.kaydirigubbakcemile3

taam ben bir dolabı karıştırayım madem ...

ayy yorulmaz o ... enerci doludur maşşallah ... :))

Allahım deli olucam yaaa:yolmaktan kafasında saç bırakmayan kuzu smili:

indirdim bu seferde izleyemiyorum yaaaa. media playerim çalışmiyi
netcem benbenneyaptımki

Allahım deli olucam yaaa:yolmaktan kafasında saç bırakmayan kuzu smili:

indirdim bu seferde izleyemiyorum yaaaa. media playerim çalışmiyi
netcem benbenneyaptımki

kuzum sen en eyisi izleme bugün.izleyemeyesin die karşına her türlü terslik çıktı
biz izleyip saa anlatak olmamı

kızlar geçen haftadan beri dizi sitelerine giremiom biliyosunuz çoğu kapandı geçen hafta mahkeme kararıyla. siz nasıl izliyosunuz nerden delircem yaa bütün dizilerim kaldıı senağlama

kızlar geçen haftadan beri dizi sitelerine giremiom biliyosunuz çoğu kapandı geçen hafta mahkeme kararıyla. siz nasıl izliyosunuz nerden delircem yaa bütün dizilerim kaldıı senağlama

valla acaba didsin dediği gibi yapsan olur mu ....
www. kısmını yazmadan adresi girsen ... fisfisfis

ben de işe yaradı ama link aldığım siteydi o... diziyi online izlediğim bir yer değildi...

kuzum sen en eyisi izleme bugün.izleyemeyesin die karşına her türlü terslik çıktı
biz izleyip saa anlatak olmamı

Yav iyide çalışmıyor media playerim. Format atmıştık, ondanmıki acep. Çabuk bana bir yol gösterin, netcem ben:1no2:

Şekercim, kanımca yarına Nevbahar K.K'ya eklemiş olur, ordan izliycen artık, başka çaren yokCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…