Akşam yarı uykulu yarı ayık izledim Lostu.
Beni en çok bozan(kadınızya haliylen yani
) Sovyır'ın keyt'e içi giderek bakışlarıydı:mymeka: Julyet'te Sovyırdan cek ve keyt'in geldiğini duyunca bozuldu gibi sanki dimi. ya Cek'i görüp heyecan şeyettiricem diye düşündü yada yine geldi başımın belası keyt diye. Her iki şıkta olabülü.:sm_confused:
Şimdi Sun, Ben john, lapidus(adamım yaa bitiyom ben lapidusa:asigim:) günümüz zamanındalar(ne demekse o) da niye. Niye diğerleri bundan 30 yıl öncesindelerde bu garipler şimdiki zamandalar.Yani yıl 2007.(şimdiki zamanda olmuyorya neyse) Diğer tayfanın 30 yıl öncesine gitmesine kim nasıl karar verdi. Madem uçak düşüyor niye hepsi aynı zamana gitmediler. Dalga geçmiyorsa bu senaristler bende kuzu değilim.
Faraday hangi cehenneme gitti. Denizaltıyla gerçek dünyaya mı döndü. Kuvvetle muhtemel öyledir
Sayid ne olacak. Sovyır onu nasıl kurtaracak, hep beraber görücez. Garibim Sayid "noluyoz lan" der gibi bakıyordu bizim tayfaya. , Sayid niye öyle yontulmuş tavuk gibiydi. Önceden sakallarımı vardı ya, valla hatırlamıyorum:sm_confused:
Bu kristiysn şepırt zurnanın zırt dediği yerden çıkıyor he. Ne alaka. 3 sene önce Adırsların yaşadığı evler (30 yıl öncede bizim dharma tayfasının yaşadığı yer oluyor haliylen) terkedilmiş, virane şekilde. Bir Şepırt bekliyor orayı.ne olduda o evler terkedildi. Adırslar nerede.
Sun nasıl Jin'i görebilecek. şepırt ona yardım mı edecek. Yine bir uçak kazası bekliyor bizi kanımca. Yada Bu sefer Sun çevirirmiş çarkı, yine parlamalar neyin olurmuş, bizimkiler kafayı yermiş iyice, ne ekşın olurdu beaaa:lepi:
Etın'ın bebekliğini naadar şekermiş yav, büyüyünce insanlar niye çirkinleşir bilmem:dilcikar:
Benjaminin küçüklüğü çirkin ama muzur , ve sinsi bakışlar aynı, hiç değişmemiş.