Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yafff ne bölümdü gene be kafam allak bullak oldu.kafamçokkarıştı
yeni doğan bebek ethan çıktı burda bi arkadaşım kimdi hatırlamıom tahmin etmiştide yok demiştik olamaz dediydik.ama oymuş valla.:1rolleyes:
eee shepırd amcam gene çıktı meydana one alaka yine.onu bi çözssem zati.yol gösterecisimi bizimkilerin shepırd amcam anlamadım gitti:uhm:

benjaminde ne çirkinmiş be ya.şimdi nolcek çocukluğuyla karşılaşıcakmı acep
john nerelerde göstermedi hiç.johnlan benin karşılaşmasınıda merak ediom
sawyerın havalarını yiyim ben jack e artık komuta der gibiydi tavırları
jackte hala dönme çabasında nie geldin oluum madem.:mymeka:dönücem die tutturuon offffffffff offffffff

Ben ne kadar komikmiş ya :roflol::roflol::roflol:

Ben in cocuklugunu sevdim o psikopat bakislar nasilda duruyor.ama ben in gözlerine bayiliyorum :)))
birde sawyer ve jack cirkinlesmis jack zayiflamis sawyer da yaslanmis gibi olmus..o yan yan bakislar o güzelim gülmeler yok...
sanirim ethani alirlar...
ya kafam karisti 30 yil önce 3 yil önce 3 yil sonra :S

sephard ne ayak yaaaa çok ekşın bir bölüm deildi bence bakalım haftaya nasıl olcek kate listede bulunmadığı an aha dedim juliet kıskancından kate n kurtulmak icin pislik yaptı günahını almışım :roflol:

okumayacağıııım ... yalnız ethan kısmını okudum yaaa ...
vay be demek ethanmış :)))

Akşam yarı uykulu yarı ayık izledim Lostu.
Beni en çok bozan(kadınızya haliylen yani) Sovyır'ın keyt'e içi giderek bakışlarıydı:mymeka: Julyet'te Sovyırdan cek ve keyt'in geldiğini duyunca bozuldu gibi sanki dimi. ya Cek'i görüp heyecan şeyettiricem diye düşündü yada yine geldi başımın belası keyt diye. Her iki şıkta olabülü.:sm_confused:

Şimdi Sun, Ben john, lapidus(adamım yaa bitiyom ben lapidusa:asigim:) günümüz zamanındalar(ne demekse o) da niye. Niye diğerleri bundan 30 yıl öncesindelerde bu garipler şimdiki zamandalar.Yani yıl 2007.(şimdiki zamanda olmuyorya neyse) Diğer tayfanın 30 yıl öncesine gitmesine kim nasıl karar verdi. Madem uçak düşüyor niye hepsi aynı zamana gitmediler. Dalga geçmiyorsa bu senaristler bende kuzu değilim.

Faraday hangi cehenneme gitti. Denizaltıyla gerçek dünyaya mı döndü. Kuvvetle muhtemel öyledir

Sayid ne olacak. Sovyır onu nasıl kurtaracak, hep beraber görücez. Garibim Sayid "noluyoz lan" der gibi bakıyordu bizim tayfaya. , Sayid niye öyle yontulmuş tavuk gibiydi. Önceden sakallarımı vardı ya, valla hatırlamıyorum:sm_confused:

Bu kristiysn şepırt zurnanın zırt dediği yerden çıkıyor he. Ne alaka. 3 sene önce Adırsların yaşadığı evler (30 yıl öncede bizim dharma tayfasının yaşadığı yer oluyor haliylen) terkedilmiş, virane şekilde. Bir Şepırt bekliyor orayı.ne olduda o evler terkedildi. Adırslar nerede.

Sun nasıl Jin'i görebilecek. şepırt ona yardım mı edecek. Yine bir uçak kazası bekliyor bizi kanımca. Yada Bu sefer Sun çevirirmiş çarkı, yine parlamalar neyin olurmuş, bizimkiler kafayı yermiş iyice, ne ekşın olurdu beaaa:lepi:

Etın'ın bebekliğini naadar şekermiş yav, büyüyünce insanlar niye çirkinleşir bilmem:dilcikar:

Benjaminin küçüklüğü çirkin ama muzur , ve sinsi bakışlar aynı, hiç değişmemiş.

Son düzenleme:
Bu yelloz Keyt Sovyır'ın aklını çelmese bari.:mymeka:, ay çok sinir oldum bildiğiniz gibi değil yani:dilcikar:

Cek abim, bak ciğerim, madem geri dönecektin hava aliyim diyemi geldin adaya he. Tutturdu yine sizi geri götürecem diye. İyide nereye be adam. 30 yıl öncesindesin. Hiçbirşey bıraktığın gibi değil a akılsız. Bilmiş bilmiş yine götürecem diyor yaa, sinir.

Sovyır lan aferin sana. Nasılda benim dediğim olur dedin Cek'e. Lider benim uleeeyyn, asarım keserim. Aslında Cek'i dharmacıların eline bırakacaktı ki görsün gününü. (Cek bu sezon pek bi çikinlemiş ondan öyle diyom kaydirigubbakcemile3)

Asıl önemli nokta adırslara ne oldu.CADIARZU, nerde bunlar yaa.

Birde bu radinsky midr nedir, necidir bu adam. Önemli bir vazifede kanımca.

Arkadaşlar nerden izlediniz yaa KK ya yüklenmemiş.
Online izleme kalktı demiş bi arkadaş. Ciddenmi yaa.
Ben nerden izlicem çatlarım alimallah buralarda

Ay biraz bakınayım netten.:çok üzgünüm:

valla ben bi siteden izliyordum,orasıda mahkeme kararı ile kapatılmış
ama sorun değil,ben yine izliom

Güzeldi bu bölümde walla.Ama aklımda soru işareti kalmadı hiç Döndüler işte,yerleştiler. iş güç.. eee nolucak şimdi??? bitti bi atraksiyon kalmadı sanki

Bende izledim bendeee sositososito
Burdan izlemem için yol gösteren bütün arkadaşlara tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Şeniz Şeniz Şeniz

Güzeldi bu bölümde walla.Ama aklımda soru işareti kalmadı hiç Döndüler işte,yerleştiler. iş güç.. eee nolucak şimdi??? bitti bi atraksiyon kalmadı sanki

olurmu yaa daha o kadar çok cevaplanmamış soru var ki
misal bu kara duman ne,shepard amca neden yaşıyor
clair nerde,neden uçaktakiler,başka zamanda
bizimkiler eski zamanda vs vs..

bende izledim düün hihoyyyt ama pek güzel bi bölüm deildi önümüzdeki bölümlere bakiciz artık

sun neden 1977'ye dönmedi
yoksa o koreli adamın kızı ve adada mı

Sun o koreli prof. Marvin Candle'ın kızı filan değil. Bebek bi kere çekik gözlü değil, sarışın gibiydi.
Barakada Şepırt emmim Sun'a dediya, daha yapacak şeylerin var, uzun bir yolun var diye. demekki Sun'ın ada için yapması gereken şeyler var.

eee başlıycam bu Losta he ne diyim ben bu senaristlere, ağzını kırdıklarımÇok üzgünüm çoook

allah yarrabiii deli olucam ne dizi paranoyak yaptı bizi :bbo:

Konuya abone olduğum için gördüm unutmuşum lost vardı dimi, kk ya da ekleyemedim kusura bakmayın, artık yeni bölümle bir eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…