Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahım deli olucam yaaa:yolmaktan kafasında saç bırakmayan kuzu smili:

indirdim bu seferde izleyemiyorum yaaaa. media playerim çalışmiyi
netcem benbenneyaptımki

pişmiş tavuk olsan gene iyiydi be kuzum ...
bekle sen altyazıyı da öle izle bari...

sblueee ... denesene benim yaptığımı... hangi siteden izliyorsun bilmiyorum ama ... benim bildiğim siteye girdim ... ve yasaklıydı ...

kuzucum hemen bs player yükle ... ben de geçenlerde format atıldığında kafayı yiyecektim ...

valla bulcam biyol bakalım nasıl becerceksem hainler sansürlediler sitemi :mymeka:

Alt yazıda düşmüş kızlar.hihoyyyt

Sblue sitemi yok allasen, elini atsan dizi sitesi.benneyaptımki

ayyy kızlar bugün aştım ben kendimi... valla izninizle tebrik edicem kendimi :)))

yasaklanmış işte ... ama www yazmadan açılıyor ben 2 site denedim... sırnaşık şey

Onlayn izlenenlermi yasaklanmış. Valla de.

Alt yazıyıda indirdim.:lepi:, birde dediğin şu bs playeri çalıştırdımmıydı tam oldu böcük.

vajjjjj ne bölümdü beee :))uyus üye smili ((kuzuma ithafen ))

jack gene başladı adadan çıkarcam size demeye bismillah bi soluklan nan:mymeka:

bu aradaaaa küçük bebiş ethanmışgamyoncuiremsu

yaff ben sanırım öteki adaya dönemez çünkü ufaklık hali adada geziyor sayidlen bilem tanıştı:1closedeyes:
haftaya bombaa bi bölüm olcekk bombaa

Onlayn izlenenlermi yasaklanmış. Valla de.

Alt yazıyıda indirdim.:lepi:, birde dediğin şu bs playeri çalıştırdımmıydı tam oldu böcük.

evet kuzucum... acımasız bir hakim kırmış kalemi valla ... :1ninca:

hadi hayırlısı ... ben de altyazıyı indireyim ... ama ben cts izleyeceğim sakin sakin ve pür dikkat... böyle laptopa kafamı sokarcasına ... laelaelaelaelae

Nevbahar nerde ya yüklenmemiş daha yeni bölüm.
Olmazki canımmm. -tatlicadiarzu-
Nevim baharım çabuk gell.
Çok heyecanlı yerde bittiydi keyt zillisiyle adaya geri döndüydü :mymeka:

yasaklanmış işte ... ama www yazmadan açılıyor ben 2 site denedim... sırnaşık şey

:1shok: böcüük sahiden www yazmayıınca açıldı site videolarda. hala şoktayım çoook teşekkürler allah razı olsuuun ne muradın varsa versiiiiiin Şeniz Şeniz Şeniz

:1shok: böcüük sahiden www yazmayıınca açıldı site videolarda. hala şoktayım çoook teşekkürler allah razı olsuuun ne muradın varsa versiiiiiin Şeniz Şeniz Şeniz

amanııın mest oldum vallahi...
sabahtan tepem atıktı ama kendime geldim...

ayy bir yerlerim tavan yapacak az sonraaaa delikafadulden

ama asıl dids'e teşekkürü iletelim ... ben kopya çektim ondan :)

amanııın mest oldum vallahi...
sabahtan tepem atıktı ama kendime geldim...

ayy bir yerlerim tavan yapacak az sonraaaa delikafadulden

ama asıl dids'e teşekkürü iletelim ... ben kopya çektim ondan :)

emeği geçen herkeşlereee teşekkürü bir borç bilir hepücünü öperüm a.s. utanmasam zil takıp oynucam yafuu bildiğin gibi deil bütün dizilerim gelmiş tek tek büyük bir zevkle izliciim şimdi ben yokum kaçtım 4 5 saatte anca biterler hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ohhh ... biz mesainin bitmesini beklicez...
neyse hadi keyfine bak şakkıdı

abbooov, en sonunda Sayidlen Benjo karşılaşıyorlar.:1shok:, naadar çirkinmiş Ben küçükkene yaa:smiley-cool:

Ben yine atlaya atlaya baktım şöyle bir, pis Sovyır nasıl bakıyor keyte yaaabenneyaptımki

Evet yaaaa1
Benjonun çocukluğukarşılaşıyor. Belki işin iç yüzünü bilmeyen biri olsa o da bizim Raichard'a:asigim: baktığımız gibi onu da hiç yaşlanmayan adam sanacaktı.
Yalnız o Cristian Shepard'ın çıktığı sahne korku filmi gibiydi nasıl sahneydi o yaaa!:1shok:
Bu arada Faraday neredeydi?:uhm:

ahh herşeyi de bilirmiş Şeniz herşeyden de haberin var valla hee:dilcikar:

ne süper bi hatunsun valla oldu ... :içelim:

ee peki bişi sorucam mahkemeler bunu bilmiyor mu -tatlicadiarzu-

Bu hafta bi tane kapatılan siteye denk geldim, ordan öğrendim bende bu yolu sırnaşık şey Mahkemeler hakkında bir fikrim yok umarım onlarında bizden haberi yoktur :roflol::roflol: Rica ederim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…