Allahım deli olucam yaaa:yolmaktan kafasında saç bırakmayan kuzu smili:
indirdim bu seferde izleyemiyorum yaaaa. media playerim çalışmiyi
netcem benbenneyaptımki
Yav iyide çalışmıyor media playerim. Format atmıştık, ondanmıki acep. Çabuk bana bir yol gösterin, netcem ben:1no2:
Şekercim, kanımca yarına Nevbahar K.K'ya eklemiş olur, ordan izliycen artık, başka çaren yokCADIARZU
Alt yazıda düşmüş kızlar.hihoyyyt
Sblue sitemi yok allasen, elini atsan dizi sitesi.benneyaptımki
yasaklanmış işte ... ama www yazmadan açılıyor ben 2 site denedim... sırnaşık şey
Onlayn izlenenlermi yasaklanmış. Valla de.
Alt yazıyıda indirdim.:lepi:, birde dediğin şu bs playeri çalıştırdımmıydı tam oldu böcük.
kuzucum hemen bs player yükle ... ben de geçenlerde format atıldığında kafayı yiyecektim ...
yasaklanmış işte ... ama www yazmadan açılıyor ben 2 site denedim... sırnaşık şey
Gel bi öpem len seni sulu sulu:ecrin_bebek:, çalıştı valla.:lepi:
:1shok: böcüük sahiden www yazmayıınca açıldı site videolarda. hala şoktayım çoook teşekkürler allah razı olsuuun ne muradın varsa versiiiiiin Şeniz Şeniz Şeniz
amanııın mest oldum vallahi...
sabahtan tepem atıktı ama kendime geldim...
ayy bir yerlerim tavan yapacak az sonraaaa delikafadulden
ama asıl dids'e teşekkürü iletelim ... ben kopya çektim ondan :)
emeği geçen herkeşlereee teşekkürü bir borç bilir hepücünü öperüm a.s. utanmasam zil takıp oynucam yafuu bildiğin gibi deil bütün dizilerim gelmiş tek tek büyük bir zevkle izliciim şimdi ben yokum kaçtım 4 5 saatte anca biterler hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ahh herşeyi de bilirmiş Şeniz herşeyden de haberin var valla hee:dilcikar:
ne süper bi hatunsun valla oldu ... :içelim:
ee peki bişi sorucam mahkemeler bunu bilmiyor mu -tatlicadiarzu-
emeği geçen herkeşlereee teşekkürü bir borç bilir hepücünü öperüm a.s. utanmasam zil takıp oynucam yafuu bildiğin gibi deil bütün dizilerim gelmiş tek tek büyük bir zevkle izliciim şimdi ben yokum kaçtım 4 5 saatte anca biterler hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?