Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayrıca: 4 sayısı üzerine detaylar

- Locke’ın tekerlekli sandalyede olduğu yıl sayısı.
- Kate’i götüren polisin çantasındaki silah sayısı.
- Boone’un tişörtünün üzerindeki as sayısı.
- Oceanic’in logosunda , “O” harfinin içindeki çember sayısı.
- Hurley’in büyükbabasının kalp cihazının takılı olduğu yıl sayısı.
- Sam Toome’un kendini öldürdüğünden beri geçen yıl sayısı.
- Sawyer’ın son doğumgünü dileğini dilediğinden beri geçen yıl sayısı.
- Michael’ın yaptığı salın alabileceği kişi sayısı.
- Locke’ın anlattığı hikayede Michalangelo’nun mermere bakarak geçirdiği ay sayısı.
- Boone’un “hatch’e bakarak mı geçireceklerini” sorduğu ay sayısı.
- Locke’ın Boone’u bağladığı yerden sahile olan uzaklık(mil).
- Michael’ın Jack’i çöken mağaradan kurtarmak için ihtiyacı olan kişi sayısı.
- Boone’un Shanonn’ın astım ilacı için getirdiği yedek sayısı.
- Jack’in ucak enkazını yaktığı güne kadar geçen gün sayısı.
- Michael hastanadeyken ona bakan hemşirenin sahip olduğu çocuk sayısı.
- Locke’ın Ethan’ı yakalamak için kurduğu tuzak sayısı.
- Hurley’in “Charlie Ethan’ı vurdu” cümlesini kullanma sayısı.
- Medyumun Claire’ı ikna etme çabalarının sürdüğü ay sayısı.
- Claire’in rüyasında gördüğü beşikteki uçak sayısı.
- Locke’ın “O kadar hafta önce ben de inanmazdım” dediği hafta sayısı.
- Boone’un “Theresa merdivenlerden düştü” sözünü tekrar etme sayısı.
- Locke’ın “Deus ex Machina” bölümünün sonunda , arabasının tavanına vurma sayısı.
- “Whatever the case may be” adlı bölümde , banka hırsızlarının silahlarını ateşleme sayısı.
- Locke’ın 1.sezon finalinin sonunda , ışık yanmadan önce Hatch’in kapağını yumruklama sayısı.
- Charlie’nin kan grubunu sorduğu kişi sayısı.
- Hurley’in Daniel’i aramaya gitmeden önce çantasına attığı su şişesi miktarı.
- Jin’in Claire doğururken yardım etmeye gitmeden önce salın aksına vurma sayısı.
- Michael Walt’un bakıcısından aldığı kutuyu tutarken mektuplara vurduğu fiske sayısı.
- Walt’un okuduğu çizgi-romanın DC logosundaki yıldız sayısı.
- Shannon’ın , Sayid onu teselli etmeye gelene kadar , Boone’un saçlarını okşama sayısı.
- Arzt’ın sal ile ne zaman denize açılacağını söylediği ay sayısı.
- Hatch’i açarken orda bulunan insan sayısı.
- Walt’u almaya gelen teknenin içindeki “Other” sayısı.
- Desmond’un stadyumda Jack’e “kardeşim” deme sayısı.
- Nathan’ın delikte kaldığı gün sayısı.
- Ana’nın flashbackinde Anna ve piskoloğunun tekrar görüşmesinden beri geçen ay sayısı.
- Ana Lucia’nın vurulma sayısı.
- Ana’nın , Eko’yla konuşmadan önce , elindeki sopayı yere batırma sayısı.
- Shannon Boone’a “Locke ile ormanda 4 gündür ne yapıyorsunuz” diye sormuştu.
- Sayid fransızca sinyalin Sat 4 olabileceğini söylemişti.
- Leonard Connect 4 oynuyordu.
- Walt tavla oynarken “4-3″ gelmesini istiyordu.
- Sayid’in arkadaşı C4 bombası çalmıştı ve intihar ederken onu kullanacaktı.
- Sawyer’ın okuduğu araba dergisinde “arabanın 4.4 litrelik motoru” olduğu yazıyordu.
- Aynı dergide “arabanın 400 beygir ” olduğu yazıyordu.
- Hatch’deki alarm geri sayım 4dk kalınca başlıyor.
- Sun yüzüğünü sal adayı terkettikten 4 gün sonra kaybetti.

8 üzerine detaylar

- Uçak düştüğünde Claire 8 aylık hamileydi.
- Tetikçi Jin’e 8 km/s hızla gitmesini söylemişti.
- Hurley’in ayakkabı fabrikasında çıkan yalgında ölen kişi sayısı.
- Sawyer ve Christian Shepherd viski içerken yaptıkları shot sayısı.
- Kate’in dediğine göre babasıyla geyik avlamaya çıktıklarında , bir geyiğin peşinde 8 saat iz sürdükleri olmuş.
- Michael trafik kazası geçirdiğinden beri geçen yıl sayısı.
- Michael Walt’a 8 senedir mektup yazıyordu.
- Locke ve Helen’ın ilk konuştuklarından beri geçen ay sayısı.(flashback’te)
- Charlie’nin gitarını çalmadan geçirdiği gün sayısı.
- Driveshaft’ın turda geçirecek olduğu hafta sayısı.
- Jack ve diğerleri , kazadan 8 gün sonra mağaralara taşındı.
- Michael inşaat sektöründe 8 yıl çalıştı.
- Kate’in evinde kaldığı çiftçinin karısının ölümünden beri geçen yıl sayısı.
- Kate tutuklandığından beri geçen yıl sayısı.
- Jin’in “mesaj ulaştırırdığı” adamı yumruklama sayısı.
- Jack’in sağdıcının konuşmadan önce içmesi gerektiğini söylediği bira sayısı.
- Locke’ın söylediğine göre , futbo toplarının bulunduğu reyonun numarası.
- Sarah kazadan 8 ay sonra evlenecekti.
- Claire’ın söylediğine göre Aaron 8 saattir uyanıktı.
- Sawyer babası ve annesi öldüğünde 8 yaşındaydı.
- Shannon’ın babası Boone’un annesi ile evlendiğinde Shannon 8 yaşındaydı.
- Hurley’in lotoyu kazandıktan sonra röportaj yaptığı kanal , Kanal 8′di.
- Walt Ağustos’ta doğdu. (8.ay)
- Ethan’ın Claire’i kaçırmasından , Claire’in geri dönüşüne kadar geçen süre 8 gün.
- Charlie’nin ayakkabı numarası. (Bizden farklı tabi ki ABD’de ayakkabı numaraları , yoksa o kadar küçük bir ayağı olamaz
- Sawyer’ın okuduğu araba dergisinde gösterilen arabanın V8 teçhizatına sahip olduğu yazıyordu.
- Hurley’in arabasını satın aldığı yaşlı adamın şapkasındaki numara 8.
- Hatch’in duvarında 8 yazıyor.
- Sarah’nın hastane odasındaki bazı eşyalarının üzerinde 8 var.
- Dharma logosu bir sekizgen.

15 üzerine detaylar

- Danniel’in ekibinde bulunan kişi sayısı.
- Sawyer ve Christian’ın içtiği viski şişesinin üzerinde yazan sayı.
- Boone’un Avusturalya’ya giderken havada geçirdiği saat sayısı.
- Kate’in gittiği çiftlikten en yakın kasabaya olan uzaklık.(km)
- Locke’ın söylediğine göre , Nerf toplarının bulunduğu reyonun numarası.
- Kate ve Tom’un zaman kapsülünü gömdüğünden beri geçen yıl sayısı.
- Locke’ın annesinin doğum günü: 15 Ekim.
- Shannon uçağa binmeden önce “Ağlayan bir bebeğin yanında 15 saat geçirmek istemiyorum” diyor.
- Kuyruk kısmındakilerin sahilden taşınıp ilk kamplarını yapmaları kazadan 15 gün sonrası.

16 üzerine detaylar

- Danniele’in sinyalinin tekrar ettiği yıl sayısı.
- Hurley’in lotoyu kazandığı andan önce , bir kazanan olmayan hafta sayısı.
- Sam ve Lenny’nin sayıları duymasından beri geçen yıl sayısı.
- Oceanic’in “O”sunda bulunan nokta sayısı.
- Shannon’ın bursu için günde çalıştığı saat sayısı.
- Jack, Kate ve Charlie pilotu kazadan 16 saat sonra buldular.
- Jack’in ilk ameliyatındaki hastanın yaşı 16.
- Jack uçağa binmek için tartıştığı havaalanı görevlisine “16 saat içinde babamı gömmem için LA havaalanına inmem gerekiyor” demişti.
- “Confidence Man” adlı bölümde, havuzun bulunduğu yerde, üzerinde “The Date is June 16th” yazan bir poster var.
- Uçağın kalkış saati : 14:16
- Hatch’in duvarında 16 yazılı.
- 3.sezonun ilk bölümünde Desmond kullandığı egzersiz bisikletiyle 16mph hıza çıkıyor.

23 üzerine detaylar

- Jack , Charlie’yi hayata döndürmek için CPR uygularken , Kate dur diyene kadar Charlie’nin göğsüne 23 kere vuruyor.
- Jin’in saldaki aksa 23 kere vurduğunu duyuyoruz.
- Yemi’nin olduğu uçaktaki bir kutunun üzerinde 23 yazdığını görüyoruz.
- “Confidence man” adlı bölümdeki duvarın üzerindeki posterde ayrıca “The Date is May 23rd” yazıyor.
- Michael hotel odasındaki saate baktığında saat: 5:23…
- Jack’in koltuk numarası: 23B
- Uçak yolcuları 23. kapıdan alıyordu.
- Nathan’ın muz bulduğu gün 23.gün. Sonraki gün ise öldürüldü.
- Herkes Shannon’ın cenazesinden döndüğünde , geri sayım 23 saniyede.
- Locke bilgisayarları Michael’a açıklarken , geri sayım 23 dakikada.

42 üzerine detaylar

- Connect 4 oyununda bulunan boşluk sayısı.
- Daniele kağıtlara “numbers”ı 7 kere yazmış. Bu da toplam 42 sayı var demek oluyor.
- Claire’in flashbackinde Claire “6 hafta gecikti” diyor. 6 hafta=42 gün
- Ana Lucia’nın koltuk numarası: 42F
- Uçağın ETA’sı 10:42 (ETA=Tahmini varış süresi)
- Hatch’deki duvarda 42 de yazıyor.
- Boone, adadaki 42.günde öldü..

815 üzerine detaylar

- Kate’in açmak istediği kasanın numarası 815.
- Sayid’in önünden geçtiği bir binanın numarası 815.
- Uçuş numarası.
- Charlie’nin satmaya çalıştığı fotokopi makinesinin modeli: C-815
- 8 ve 15 futbol toplarının bulunduğu reyonlar.
- Kate ve Tom zaman kapsülünü 15 Ağustosta gömdü
- Adam Rutherford (Shannon’ın babası) saat 8:15′te öldü.
- Widmore Cooperation?ın resepsiyonuna gelen kargo elemanının şapkasının üzerinde 815 sayıları yer alıyor ve eleman kargoyu 815 no.lu odaya getirdiğini söylüyordu.

İçinde “sayılar”ın geçtiği diğer sayılar

- Walt’un çizgi-romanının İspanya fiyatı: $800.00 , Şili fiyatı: $1,600.00 , Arjantin fiyatı: $4.00
- Uçak türbülansa 40.000 feetteyken giriyor.
- Charlie Locke’ın 400 bıçak getirmesiyle ilgili espriler yapıyor.
- “Adem ve Havva” 40 yıldır mağaradalar.
- Sawyer dolandırdığı kadının kocasından $160.000 alıyor.
- Locke’ın annesi 1940′ta doğmuş.
- Kate’in üzerine konan ödül $23.000
- Jack’in nişanlısının pijamasının üzerinde 44 yazıyor.
- Boone öldükten sonra 44 kişi kaldılar.
- Hurley arabasını istediği yaşlı adama $1600 ödüyor.
- Hurley annesine $160mil bırakıyor.
- Hurley’in söylediğine göre Twinkie’ler 8,000 yıl bozulmadan kalıyor.
- Hatch’i kazadan 44 gün sonra açıyorlar.
- Kazada sağ kalan 48 kişi var. (4 & 8 )
- Boone’un tişörtündeki Çince semboller 84′e tekabül ediyor. (8 & 4)
- Oryantasyon videosunda “Copyright 1980″ yazıyor.
- Eko 40 gün konuşmuyor.

Kombinasyonlar

- Kazada sağ kalan 48 kişi var. (4 & 8 )
- Boone’un tişörtündeki Çince semboller 84′e tekabül ediyor. (8 & 4)
- Driveshaft müzik kutusunda 234. sırada. (23 & 4)
- Hurley’in otel odasının numarası 2342. (23 & 42)
- Hurley’in jipi bozulduğunda , hız önce 16′dan 15′e düşüyor , sonra 8′den 4′e düşüyor. Ayrıca hava sıcaklığının 23 derece olduğunu görüyoruz ve Hurley’in jiple daha 42km yaptığını görüyoruz. (4 & 8 & 15 & 16 & 23 & 42)
- Hurley bir grup ponpon kızın yanından geçiyor ve kızların her birinin üzerinde “numbers”tan bir sayı yazıyor. ( 4 & 8 & 15 & 16 & 23 & 42 )
- Desmond’un kullandığı enjektörün üzerinde CR4-81516-42 yazıyor. ( 4 & 8 & 15 & 16 & 42 )
- Silah deposunun kilidinin kombinasyonu: 23-42-48 (23 & 42)
- Hatch’deki alarm çaldığında (2.kez) geri sayım 2:38′de. (23 & 8 )
- Hatch’deki şekerlerin üzerinde yazan son kullanma tarihi: 23.04 (23 & 4)
- Ana Lucia’nın rozet numarası: 8-ADAM-16 (8 & 16)

Alıntıdır

Lost kutup ayilari hakkinda

Birinci sezondaki ilk ortaya çıkışlarından itibaren, kutup ayıları, Lost efsanesinin garip ve önemli parçalarından biri haline geldi. Muhtemelen, Lost’ ta bazı şeylerin aslında göründükleri gibi olmadıklarının ilk göstergesi, Oceanic 815 uçuşu kazazedelerinin, serinin ikinci bölümünde bir kutup ayısıyla karşılaşmalarıydı. Sezon içinde daha sonraları, bir kutup ayısı, Walt’un da okuduğu, Hurley’e ait çizgi romanda da göründü.
Ayılar, ikinci sezonda ambarda bulunan oryantasyon filmindeki dövüş görüntüleri sayesinde intikamla geri döndüler. Sezonun ilerleyen bölümlerinde, Locke, çadırda meditasyon yaparkenki hayalinde, o beyaz tüylü hayvanlardan birini gördükten sonra, Mr. Eko’yu bir kutup ayısından kurtardı. Üçüncü sezonda kutup ayısı görüntüleri azaldı fakat Tom’un Sawyer’a, bir zamanlar o kafeslerin içinde ayılar olduğunu söylemesiyle atıfta bulunuldu. Penny’nin babası Charles Widmore da, odasında Desmond’la konuştuğu sahnede bir kutup ayısı tablosuyla birlikte göründü. Doldurulmuş kutup ayısı oyuncağı “flashback”lerde hem Michael’in Walt’a verdiği hediye olarak hem de Santa Rosa Akıl Sağlığı Merkezi’ndeki bir hasta tarafından sahiplenilmiş şekilde göründü. Dördüncü sezonda kutup ayısı gizemi azalacağına, varlıkları, hayranlar tarafından merak edilen daha çok bilinmeze sebep oldu. Tartışmalar, gemi mürettebatından Charlotte Lewis’in “flashback” görüntüsünde, Tunus’ta bir çöldeki kazı alanında ortaya çıkmasıyla alevlendi. Bir çadıra girdiğinde, boynunda, üstünde Dharma “Hydra” logosu bulunan, deri tasmasıyla birlikte bir kutup ayısının kalıntılarını buldu. “Hydra” istasyonu, Sawyer, Kate ve Jack’in, üçüncü sezonun başında tutuldukları yerin ta kendisi.

Peki, bir kutup ayısının sonu nasıl olur da çölde biter?

Lost’un iki yapımcısı Damon Lindelof ve Carlton Cuse, bunun nasıl olabileceğine dair muhtemel bir açıklamaya yönelik imada bulundular.“Adanın özellikleri var ve söyleyebileceğimiz kadarıyla potansiyel olarak, bazı şeyleri taşıma yetisine sahip.” diyor Lindelof. Sonra Cuse, “Orchid” istasyonundaki eğitim filmindebir ipucu olduğundan bahsederek söze karışıyor. “Orchid” istasyonu oryantasyon filmi adanın “Casimir Etkisi” ne sahip olduğundan bahseden Dr. Marvin Candle’ı (ya da filmde kendisinin söylediği gibi Dr. Edgar Halowax’i) gösteriyor.
Bir noktada Dr. Halowax, sırtında 15 yazan bir tavşan tutuyor. Birşeyler yanlış gidiyor gibi görünüyor ve üstünde 15 yazan başka bir tavşan odanın diğer tarafında ortaya çıkıyor. Sonuç panik…
“Casimir Etkisi” temel olarak, boşlukta birbirine yakın tutulan iki maddenin, aralarında bir tür basınç ve enerji yarattığını söyleyen, bir “madde ve elektromanyetizma” teorisidir.Zihinde kutup ayısı gizemini tartmak için, son bir ipucu olarak, ambardaki acil durum kapısının üzerine yazılmış olan bir metni kullanabiliriz. Adanın ve istasyonların ultra-violet haritasında, Locke bir mesaj keşfediyor:
“Belirli hedef, kendi yaşam alanına geri gönderme, gen terapisi ve olağandışı ortam değişikliği yoluyla “Ursus maritimus”un hızlandırılmış vatansızlaştırılması.
“Ursus maritimus” kutup ayısının Latince ismi.
Yani kutup ayılarıyla ilişkilendirirsek, tavşanlar ve “Orchid” filmi, varsayımsal olarak, teleportasyonun ve bir hayvan ait olmadığı bir yere konulursa (kutup ayısının çölde olması gibi) sonucun ne olacağının deneysel olarak araştırılıyor olabileceğini ifade ediyor.
Dördüncü sezonun başındaki kutup ayısı fosilleşmiş olması, deneyin ayıyı sadece farklı bir bölgeye göndermekle kalmaması, aynı zamanda, zaman içinde geri de döndürmesi yüzünden olabilir.
Bütün hepsini günümüz adasına bağlayacak olursak, bu teleportasyon ve “Casimir Etkisi”, Ben’in ve diğerlerinin ada dışına nasıl çıkıp geri döndükleri ve adadaki zamanla ada dışı zaman arasında neden 31 dakikalık bir fark olduğu konusunda bir ipucu olabilir.
Umarız “Losties”in dördüncü sezonda kurtarılma fikriyle yüzleşmeleri gibi, doğa, ada dışına gidiş-gelişler ve herhangi bir zaman yolculuğu / zaman tüneli / elektromanyetizma gizemi gibi konularda da, daha da fazlası açığa çıkar…

Alıntıdır

delikafaduldendelikafaduldenyarın lost başlıyor kızlar.:lepi::lepi::lepi::lepi:

gerçekten bu kadar ayrıntıyı izleyip not eden hesaplayanlar sonuçta bir dizi yahu tamam güzel severek izliyorum ama bukadar funlık ? yok artık kalsın yani

canım tnt de 3. sezon :1ninca:

Bende dedim kaçırdığım bişeymi var :roflol: Cdlerini alıp izleseydin ya keşke, beklemek çok zor, sabah kahvaltıda başlıyordum izlemeye ben :roflol::roflol:

Bende dedim kaçırdığım bişeymi var :roflol: Cdlerini alıp izleseydin ya keşke, beklemek çok zor, sabah kahvaltıda başlıyordum izlemeye ben :roflol::roflol:

canısı sen gibi tavsiye edip cd leri vermeye kalkan bile oldu:dilcikar:.canımcım zaten tvlerde kayda değer dizi yok. o yüzden pazatersi akşamların dolmuş oluyor.ayrıca bir amerikan kanalı bulup izlicek kadarda ingilizcem yok.şakkıdı

Valla haklısın şekerim ne diyim :1rolleyes: Ben nefes almadan izledimde ondan dedim Şeniz

ayyy bende dedim ani bir değişiklik oldu herhalde 5 ocakta 5. sezon başlayacak sandım. nereden indirsem diye düşünüyodum. ilahi BTRKLC, ne sevinmiştim, kursağımda kaldı bak. 3. sezon diye yazsana yafffff (((((

ayyy bende dedim ani bir değişiklik oldu herhalde 5 ocakta 5. sezon başlayacak sandım. nereden indirsem diye düşünüyodum. ilahi BTRKLC, ne sevinmiştim, kursağımda kaldı bak. 3. sezon diye yazsana yafffff (((((

Ben takip ediyorum canım, yeni havadis olursa yazarım buraya Şeniz, hatta birazdan bir kaç video eklicem, takipte ol :1ninca:

olsun dilek gece yarısı heyecan yaptırdım:1ninca::1ninca::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu 5. sezonun resmi fragmanı şekerler, fena heyecan yaptım kaydirigubbakcemile3

[yahoovideo]10789031[/yahoovideo]

Bu 5. sezonun yeni fragmanı sırnaşık şey

[yahoovideo]11185523[/yahoovideo]

Şimdi ekliyeceğim videolar fena halde spoiler içeriyor. Ben bekliyim dizide göreyim diyosanız sakın izlemeyin sırnaşık şey

5. sezondan daha önce hiç görünmeyen sahneler kaydirigubbakcemile3

[yahoovideo]10666046[/yahoovideo]

Gene 5. sezon tabiki, tekrar uyarayım, heyecanı diziye kalsın diyosanız izlemeyin :1ninca:

[yahoovideo]10666091[/yahoovideo]

hayır cd den ilk 4'ü bir çırpıda izledim ama şimdi pişmanım meraktan çatlıyorum

hayır cd den ilk 4'ü bir çırpıda izledim ama şimdi pişmanım meraktan çatlıyorum

Tatlım, Nevbahar arkadaşımız yayınlanan bölümleri KK'ne ekliyor, burayada yazıyor merak etme :teselli:

Lost Premieri İlginç Bir Sezonun Habercisi

İlk sezonun flashbackleri artık çok tanıdık. Ya daha yeni flashforwardlar? Nispeten daha basit. Söz verildiği gibi, Lost yapımcıları 4. sezonun başından beri dizide yeni bir çığır açarak kumandanızın yanında not defteri tutmanıza sebep olacak karmaşık bir hikaye anlatım şekli seçmişlerdi.

5. sezonun ilk iki bölümü olan “Because You Left” ve “The Lie” bölümleri yine Oceanic altılısı ve hala adada olan diğerleri hakkında.

İlk saat akılları karıştırarak sonsuz olasılıkları göz önüne seriyor. Sezon finalindeki olaylardan sonra, “Because You Left”, Ben’in Jack’e dediği gibi işleri yoluna sokmak için adaya geri dönmeleri gerektiği gerçeğini tekrarlıyor (tabi bu 6 kişilik geri dönüşün bilimsel bir sebebi var).

Sonraki bölüm “The Lie”, Ben’in “grubu tekrar bir araya getirme” planını sekteye uğratacak bir değişikliğe zemin hazırlayan bir Oceanic altısının başına gelen büyük bir bela ile ilgili. Bu arada Sawyer, Juliet ve diğerlerinin tarafında ise eski ada problemleri, açığa çıkan yeni sırlar, sürpriz kurtarıcılar ve dizinin şu ana kadar çekilmiş en hareketli sahnelerinden birini göreceğiz.

Tanıdık yüzler geri dönecek. Yeni yüzler ise yeni problemler yaratacak ya da belki çözümler önerecekler ( bu arada Fionnula Flanagan hoş geldin) İnsanlar ölecek. Sondan bir önceki sezon için herşey hazır.

Yeni sezondan birkaç ipucu daha:

* İlk dakikalarda Daniel Faraday beklenmedik bir yerde ortaya çıkacak.
* Jack sakalını kesiyor… premierde ikinci bir traş sahnesi. (Bıçağı elinde tutan tanıdık yüzü asla tahmin edemezsiniz).
* Başka bir uçak kazası olacak.
* Birinin burnu kanayacak.
* Kate aldığı bir karardan ötürü korku duyacak.
* Önceden de söylendiği gibi, ölmüş bir bayan oyuncu sürpriz bir şekilde (ve biraz da ironik) diziye geri dönecek.
* Biri büyük bir porsiyon donmuş yoğurt mu sipariş etti?
* Despond’un Penny ile beraber ve özgür olmasına rağmen olaylara nasıl karıştığı hakkında bir şeyler öğreneceğiz.
* Biri Sawyer’a “hayvan” deme cüretinde bulunuyor ve bunun sonu tabiî ki iyiye gitmiyor.
* Sawyer’dan söz açılmışken, Sawyer’i ilk saat boyunca ve ikinci bölümün ilk sekiz dakikasında gömleksiz göreceğiz.

Alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…