Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet, Aaaron Jack'in yeğeni oluyor!Claire de kardeşi oluyor!Ben öyle bir şey duysam öyle bir uçak kazasından sonra ben de balataları sıyırırdım!
5. sezonda taşlar daha bir yerine oturacak bacım ama kafanda yeni soru işaretleri olacak onlara hazırlıklı ol!:jeyyar:

Bugün saat 20:00'de TNT'de birinci sezon birinci bölümden başlıyormuş :smiley-cool:

ooow iimiş oh bnde eksik kalmıcam izlicem baştan tv dan izlemesi daha bi keyifli pc de gözlerim ağrıo :) vur deince öldürüorum

Ben sabah kahvaltıda başlıyordum izlemeye burdaki cadılara yetişicem diye :roflol::roflol::roflol:

Arkadaşlar lost 5.sezon kaç bölüm? ınternetten izliyorum 16 ve 17. bölüm aynı...:uhm:

16.-17. bölüm her sezon finali gibi 2 bölüm bi arada canım toplam 80 dk.
yanlış yok yani doğruduryerimseniben

Böcük, tam yüz karasısın lan:mymeka:, aforoz etcez seni bu topikten

Böcük, tam yüz karasısın lan:mymeka:, aforoz etcez seni bu topikten

ya sorma ya valla hiç vaktim yok ama ... evde hep bir kalabalık... bir deköpekcik var şimdi...
ama olsun ilk boş kaldığım vakit ne yapacağımı çok iyi biliyorum ...

alnımdaki bu kara lekeyi temizleyeceğim laelaelaelaelae

16.-17. bölüm her sezon finali gibi 2 bölüm bi arada canım toplam 80 dk.
yanlış yok yani doğruduryerimseniben

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi içinopuyorumnanaktan Benim seyrettiğim sitede bi yanlışlık vardı heralde çünkü 45 dk seyrettim.

nasıl bitti peki lockun cesedinin gösterildiği sahneyi gördün mü yerimseniben

Onu gördüm canım Juliet düştü. Bombayı patlatmak için vuruyodu. Bu mudur sezon finali acaba? Orda bitti benim seyrettiğim..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…