Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yav 6.sezondamı 17 bölüm Öff be öfff. Şöyle 70-80 bölüm yapsalar dadınan yenmez valla. Hem son sezon hem 17 bölüm,vicdansızlar:mymeka::tomato:

Ayrıca 15. ile 16. bölüm arasında özel bölüm var bakın Recep diyor kim acabe bu Recep -tatlicadiarzu-

Bu arada evet 2 duman var işte biri bizim jacıp efendi diğeri kara duman efendi çarpışcaklar siyah beyaz eşittir kızıl olur cahal :1closedeyes:-tatlicadiarzu-

çok romantik görünüyo bu afiş yaff:dilcikar:
mavi gölün devam serisi çıkmışta onun afişi gibi sankim:bbo:

Yav 6.sezondamı 17 bölüm Öff be öfff. Şöyle 70-80 bölüm yapsalar dadınan yenmez valla. Hem son sezon hem 17 bölüm,vicdansızlar:mymeka::tomato:
bencede sence kuzum kaydirigubbakcemile5
siyahlan beyaz karışınca mor olur bikerem :dilcikar:
yok yok alacakaranlık griii yada yada pempişde olabiler finalde
eeeerbişey pembee a be yaaaaaa :asigim:

çok romantik görünüyo bu afiş yaff:dilcikar:
mavi gölün devam serisi çıkmışta onun afişi gibi sankim:bbo:

buyur burdan yak

öf hakkat kuzunun dedigi gibi, 16 bölümden nolcak,
basini anlamadan sonu geliy
ya bu amarikalilarda hec akil neyin yok, dizi tuttu demi insan yapar sunu 200 300 bölüm.:1closedeyes: acik fazla mi salladim nekaydirigubbakcemile3
bunnar hec brezilya dizisi neyin izlememis cahal yav cahal

suda ucagin yansimasi mi var:bbo:kutup ayisina benzettim ben onu CADIARZU
isin yogusa bekle simdi gelsin 6. sezon. oda 17 bölümcük devede kulak ayol:cuvara:

he lostun 3. sezonu hep silinmis bi zahmet yenilerseniz bakicam.:enbuyukkk:

kutup ayisi deyince recep olmasin o:roflol:
hani düsen fransiz ucagi vardiya, onun da losttaki gibi,
bi adaya düsmüs olabilcegini sölüyolar.
yakinda belki onunda dizi yada filmini cekerlemi.

yazıldımı bilmiuorum önceki sayfaları pek inceleyemedim

yapımcılar 6. sezon hakkında açıklamalar yapmışlar

SpoilersLost sitesi, 6. sezon hakkında dizinin yaratıcıları ile röportaj yaptı.

Soru: Lost’ta Claire’i özlüyorum. Emilie de Ravin (Claire Littleton) gerçekten çok iyi bir aktris. Gelecek sezonda tamamen geri dönecek mi?

Ausiello: Evet! Darlton’un da onayladığı gibi, geçtiğimiz sezon dışarıda kalan de Ravin, Lost’un altıncı ve son sezonu için tam zamanlı oyuncu olarak geri dönecek. “Damon ve ben, Claire’i diziye geri getirmekten dolayı çok heyecan duyuyoruz,” diyor Carlton Cuse “ve hatta insanların onun geri dönüşünün nasıl olduğunu gördüklerindeki tepkileri hakkında çok daha fazla heyecanlıyız.” SpoilersLost dizisinde şöyle bir teori var. Teori ve yapımcıların açıkladığı 6. sezonda göreceklerimiz haberin devamında.

“Öncelikle Claire’i, Lost’a geri getirecek her türlü senaryo, mutlaka onun 4. sezon sonundaki ortadan kaybolma olayını açıklamalı –1. sezondan beri adada dolaşan Hayalet Christian yüzünden birçok kişi onun öldüğüne –ya da ölümsüzleştiğine– inanıyor. İşte bu senaryolardan biri: Juliet Jughead’i patlatarak zamanı değiştirir ve 6. sezon yeni zaman çizgisinin hikayesini anlatacak. Bu yeni zaman çizgisinde Claire yaşıyor olacak. Bir başka düşünce: John Locke’ın sezon 5′in yarısı ve belki de sezon 6 boyunca doğaüstü bir sahtekar olduğunun ortaya çıkmasının ışığında, biz Claire’in bir anda ormandan çıkageldiği bir hikayeyle başlarız. Ona ne olduğunu hatırlamamaktadır –1. sezondaki gibi– ve herkes şu şekilde bir merakta bırakılır: Bu gerçek Claire mıdır, yoksa Locke gibi bir sahtekar mıdır? Hey, belki de bu yeni sezonun ana konusu olur: Kim gerçekten canlı ve kim gerçekten ölü(msüz)? Gerçekten masal gibi! Lost’un zombi sezonu!”

Lost’un beyinleri Carlton Cuse ve Damon Lindelof, ABC’nin hit dizisi Lost’un önümüzdeki bahar yayınlanacak olan sonu hakkında bazı şeyler söylediler:

En son bölüme kadar açıklanmayacak gizemler arasında, dört-parmaklı heykelin ne olduğunun tam olarak anlaşılması, Siyah Duman’ın gerçekten ne olduğu ve mağaralardaki iskeletlerin kime ait olduğu.
“Dizinin finali, izleyenlerin hala umursadığı sorulara cevap vermeye çalışacak bir kombinasyon olacak, heykel ve siyah duman gibi.” diyor Cuse.
“Aynı zamanda, mağaradaki iskeletlerin kime ait olduğu cevabını da vereceğiz. Gerçekten önemli ve merkezde gördüğümüz soruları cevaplayacağız.”
“Bunların yanı sıra karakterlerin kurtuluş hikayelerini de anlatmaya çalışacağız. Bu karakterlerin gerçekten bir kaderi var.”

merhaba kızlar bende bir lost fanatiğiyim..
yeni farkettim bu formu..
heyecanla 6.sezonun başlamasını bekliyorum..
her türlü çıkan haberi takip etmeye çalışıyorum..
en son okuduğum bir yorum çok ilgimi çekmişti.belki sizlerdende bahseden olmuşturr.geçmiş yazılarınızı okumadım çünkü..
yapımcılar tüm soruların cevabının 1.sezon 1.bölümde olduğunu söylemişler..okuduğum yorumdada jackin herşeyi bildiği,adaya ilk düştüğünden itibaren olayların aynışekilde yaşanması için uğraştığı..yazıyordu..
bana mantıklı geldi...

Öncelikle hoşgeldin ablacım!vereliniortak
Ben de duymuştum yanıtların o bölümde olduğunu! Defalarca seyrettim ama yine bir çözüm bulamadım!-tatlicadiarzu-
Bu sezonda Black Rock'ı açıklıyorlar galiba, bölümlerden birinin adı o.:jeyyar:
Ve galiba tapınağı da son bölümde açıklayacaklar!fisfisfis
Clair'i geri döndürüyorlar!inşallah Richard'ım da:asigim: asıl karakterlerden biri olur. Vallahi Charlotte gıcığından daha fazla görüktü ama başrolde değildi, nasıl iş anlamadım.

Hey gidi hey
herbikeşle unuttu gari seni :iki zigara:
sezonda böle mi oluyodun sen :gitme:

Selam Millet,

Bu LOST adama kafayı yedirtir. Ben 4. sezon 13. bölümdeyim. İşten çıkınca eve gider gitmez bilgisayarın başına geçiyorum. ve yatana kadar LOST seyrediyorum. Çok saçma nasıl böyle izleyebiliyorsunuz derdim başkalarına, "sen de izle sen de kaptıracaksın kendini" dediler de inanmadım.
Valla acayip sardı. :)) Tavsiye bile edemiyorum, tavsiye ettiğim kişiye acıdığım için :))))
İzleyenlere iyi seyirler, izlemeyenlere hiç bulaşmayın derim :))

ya son 2 bölümü izleyemedim halaaa... delircem... pazar gece izlemeye başladım ama 1 saat vardı bitmesine arkadaşım geldi yarım kaldı...

heralde 6. sezon başlayana kadar izlerim :)

Aslında seyretmemiş olmak daha iyi. En azından yakın bir zamanda seyredeceksin!
Biz Ocak'a kadar bekleyeceğiz!:gitme:
Bu zamanı değerlendirip lostpedia'dan geçmiş bölümlerde ne olmuş ne bitmiş anlamaya çalışıyorum ama bir türlü çıkamıyorum işin içinden!laelaelaelaelae

ya son 2 bölümü izleyemedim halaaa... delircem... pazar gece izlemeye başladım ama 1 saat vardı bitmesine arkadaşım geldi yarım kaldı...

heralde 6. sezon başlayana kadar izlerim :)

Seni kınıyorum böcük. Ben olsam şimdiye hatmetmiştim bide

Valla evremcim biz kocemle lostun başlamasına 2-3 hafta kala önceki sezonu bir güzel izliyoruz. hatıraların canlanması açısından. Tavsiye ederim.sırnaşık şey

kınamayın beni yaaa... napıım ... sessizsakin izlemem lazım beni lostu... laptopa burnumu yapıştırıp izlemem lazım... ee yanımda birileri varken olmuyor...

hem ben de hep birönceki bölümü de izlediğim için yetişmedi işte son 2 bölüm... ama süperdi ya izlediğim kısmı...

hele o sayid çıktı ya jackle katei kurtardı ... amanın ağzım açık kaldı valla :1shok:

demi yaaa... ben de bir ara kapanıp 5.sezonu yeniden izlerim heralde...
ama yaz da geldi...

havalar ısındı benim gezesim var... azcuk soğusun havalar eylülde kapatırım ben kendimi lost seansları için...

eee yeni sezon ne zaman başlıyor ?

Ocak 2010'da!senağlama
O zamana kadar ara ara vericem Lost'u damarlarıma napiim!-tatlicadiarzu-

gecenin bu saatinde lostun 3. sezon finalini izledim bitti çok şükür ama bende bittim charlie öldü çok gereksiz ve anlamsız bi ölümdü ama beni çok üzdü gece gece ağladım yaa hey allahım ölürken bile eline yazıp bilgi veriyo onlar için iyi çocuktu bee:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…