Lost'un 6. ve son sezonunun bölüm isimleri belli oldu.
6.1- Vessel
6.2- Our Cause
6.3- His Mistake
6.4- The Black Rock
6.5- The Other Leader
6.6- 6
6.7- New Dharma
6.8- The Time Traveler's Wife
6.9- The Prophet
6.10- The Arrow
6.11- Elizabeth
6.12- In The End
6.13- The Will
6.14- The Sacrifice
6.15- Ashes to Ashes
Special Recap - Destiny Found
6.16/17- The Temple (Final)
Alıntıdır
bencede sence kuzum kaydirigubbakcemile5Yav 6.sezondamı 17 bölümÖff be öfff. Şöyle 70-80 bölüm yapsalar dadınan yenmez valla. Hem son sezon hem 17 bölüm,vicdansızlar:mymeka::tomato:
siyahlan beyaz karışınca mor olur bikerem :dilcikar:Ayrıca 15. ile 16. bölüm arasında özel bölüm var bakın Recep diyor kim acabe bu Recep -tatlicadiarzu-
Bu arada evet 2 duman var işte biri bizim jacıp efendi diğeri kara duman efendi çarpışcaklar siyah beyaz eşittir kızıl olur cahal :1closedeyes:-tatlicadiarzu-
çok romantik görünüyo bu afiş yaff:dilcikar:
mavi gölün devam serisi çıkmışta onun afişi gibi sankim:bbo:
merhaba kızlar bende bir lost fanatiğiyim..
yeni farkettim bu formu..
heyecanla 6.sezonun başlamasını bekliyorum..
her türlü çıkan haberi takip etmeye çalışıyorum..
en son okuduğum bir yorum çok ilgimi çekmişti.belki sizlerdende bahseden olmuşturr.geçmiş yazılarınızı okumadım çünkü..
yapımcılar tüm soruların cevabının 1.sezon 1.bölümde olduğunu söylemişler..okuduğum yorumdada jackin herşeyi bildiği,adaya ilk düştüğünden itibaren olayların aynışekilde yaşanması için uğraştığı..yazıyordu..
bana mantıklı geldi...
ya son 2 bölümü izleyemedim halaaa... delircem... pazar gece izlemeye başladım ama 1 saat vardı bitmesine arkadaşım geldi yarım kaldı...
heralde 6. sezon başlayana kadar izlerim :)
ayy nasıl sabrediyosundelikafadulden
ya son 2 bölümü izleyemedim halaaa... delircem... pazar gece izlemeye başladım ama 1 saat vardı bitmesine arkadaşım geldi yarım kaldı...
heralde 6. sezon başlayana kadar izlerim :)
Aslında seyretmemiş olmak daha iyi. En azından yakın bir zamanda seyredeceksin!
Biz Ocak'a kadar bekleyeceğiz!:gitme:
Bu zamanı değerlendirip lostpedia'dan geçmiş bölümlerde ne olmuş ne bitmiş anlamaya çalışıyorum ama bir türlü çıkamıyorum işin içinden!laelaelaelaelae
Seni kınıyorum böcük. Ben olsam şimdiye hatmetmiştim bide
Valla evremcim biz kocemle lostun başlamasına 2-3 hafta kala önceki sezonu bir güzel izliyoruz. hatıraların canlanması açısından. Tavsiye ederim.sırnaşık şey
Aslında seyretmemiş olmak daha iyi. En azından yakın bir zamanda seyredeceksin!
Biz Ocak'a kadar bekleyeceğiz!:gitme:
Bu zamanı değerlendirip lostpedia'dan geçmiş bölümlerde ne olmuş ne bitmiş anlamaya çalışıyorum ama bir türlü çıkamıyorum işin içinden!laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?