kuzum daha 3 sezondayım mikaili öldü sandım aboo yasıyomuş len laelaelaelaelae
culyeti çözemedim henüz 3 sezondayım
Mikail ölmedi sanırsam, galiba.
Çarli'nin ölümüne neden oldu eşşeoğlusu:gitme::mymeka:
Culyetin nesini çözemedin:sm_confused:
Ama varyaaa, süper bi dizi diyim sana. Heleki 5.sezonda aha böyle kalıyon:1shok::bbo::uhm:
Ya işte böyle.
ölmez bence o dokuz canlı herif kafamçokkarıştı
çarlinin ölümüne henüz gelemedim :bbo:
culyet la diğerlerinden mi yoksa bizden mi onu anlamadım ben sun un hamileliğini kontrol ettiği bölümde kalmıştım orda geri gidip telsize bişiler söledi ya kafamçokkarıştı orda kafam karıstı
ohoooo dee neredeymişsin sen.:dilcikar: Senle teori meoride üretilmez şimdi, bitir öyle gel, hade bakim:mymeka:
ohoooo dee neredeymişsin sen.:dilcikar: Senle teori meoride üretilmez şimdi, bitir öyle gel, hade bakim:mymeka:
piqi madem bitirip gelicim :dilcikar:
4 sezonda 13 bölüm filan var doğru mu :uhm: yoksa eksik mi yüklediler bana acep CADIARZU
Senaristler o yıl toplu olarak isyan ettikleri için tüm diziler erken final yaptı doğru yani.
bitirmeme bişi kalmamış o zaman kaydirigubbakcemile3
yok dayanamıyom ben mafoldumbenDaha çoooook şey göreceksinn!!!:jeyyar:
Ama bence ağır ağır git...Lost'suz günler insanın içine oturuyor!!!mafoldumben
Lost yıldızları evlilik yolunda
Lost dizisinin oyuncularından Evangeline Lilly ve Dominic Monaghan evleniyor. Bağımlılık yapan Lost dizisinin oyuncularından Evangeline Lilly ve Dominic Monaghan evleniyor. Dizide Kate ve Charlie karakterini oynayan çift dört yıllık birlikteliklerini pekiştirmek için sade bir törenle nişanlandı.
kate ve carli mi :1shok::bbo:
he ya, Çarliylen keyt.düşünebiliyormusunuz.
Gönül bu işte. Neyse, Allah mesut etsin birkaç yıl. Nasıl olsa sonra boşanırlar.şakkıdı
Kuzu çarli kimli yau kafam karıştı vallakafamçokkarıştı
2. sezon mu desem 3. sezon mu desem onun sonunda ölen sarışın bidene çocuk vardı o mudur?
Kuzu çarli kimli yau kafam karıştı vallakafamçokkarıştı
2. sezon mu desem 3. sezon mu desem onun sonunda ölen sarışın bidene çocuk vardı o mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?