Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksine hiç enerji alamadım her gün ayrılsa benden diyorum rüyalarıma giriyorİlk aydan yüzük almasını abartı buldum ama bilemedim. Sen yine de kendini çok fazla kaptırma
E siz ayrılın. İlla o mu ayrılmalı?Aksine hiç enerji alamadım her gün ayrılsa benden diyorum rüyalarıma giriyor
Zamana bırakın biraz karar vermek için erken. Ama yüzik alıcam Pandora falan demesi çok ergenceİyi geceler hanımlar size bir konu ile danışmaya geldim 1,5 aydır görüştüğüm biri var 22 yaşında bende 21 ikimizde öğretmeniz flörtüz uzak mesafe benim için kalkıp geldi yüz yüzede görüştük gayet saygılı beyefendiydi hareketleri hoşuma gitti cıvık değildi çiçekle gelmişti ve birkaç hediye ile sarılırken izin istedi felan çok hoştu şimdi diyeceksiniz ki ee sorun ne? Buluştuk o bindi gitti birden sürekli özledim felan demeye başladı hani gereksiz bir samimiyet oldu aramızda bende uyardım özür diledi ve her şeyin ben nasıl istersem öyle olacağını söyledi ben buna tanıştığımız ilk gün 2 yıl en az tanıma süremdir demiştim senin istediğin gibi 2 yıl tanıyalım dedi geldiği günde 1.ay hediyesi olarak pandora yüzük alacağını söyledi alıp almaması çokta önemli değilde sizce bu arkadaş tanımak mı istiyor lovebombingci mi? Ama ilgisi hiç azalmadı hani hevestir desem aksine benim azaldı şimdiden teşekkür ederim.
Tek merak ettiğim şey lovebombing ne? Teşekkürlerİyi geceler hanımlar size bir konu ile danışmaya geldim 1,5 aydır görüştüğüm biri var 22 yaşında bende 21 ikimizde öğretmeniz flörtüz uzak mesafe benim için kalkıp geldi yüz yüzede görüştük gayet saygılı beyefendiydi hareketleri hoşuma gitti cıvık değildi çiçekle gelmişti ve birkaç hediye ile sarılırken izin istedi felan çok hoştu şimdi diyeceksiniz ki ee sorun ne? Buluştuk o bindi gitti birden sürekli özledim felan demeye başladı hani gereksiz bir samimiyet oldu aramızda bende uyardım özür diledi ve her şeyin ben nasıl istersem öyle olacağını söyledi ben buna tanıştığımız ilk gün 2 yıl en az tanıma süremdir demiştim senin istediğin gibi 2 yıl tanıyalım dedi geldiği günde 1.ay hediyesi olarak pandora yüzük alacağını söyledi alıp almaması çokta önemli değilde sizce bu arkadaş tanımak mı istiyor lovebombingci mi? Ama ilgisi hiç azalmadı hani hevestir desem aksine benim azaldı şimdiden teşekkür ederim.
Love bombing, karşıdaki kişiyi kontrol etmek için aşırı iltifat, ilgi veya şefkat göstermeyi içeren bir duygusal manipülasyon tekniğidir. Türkçeye aşk veya sevgi bombardımanı olarak da çevrilen love bombing aynı zamanda bir psikolojik ve duygusal taciz biçimi şeklinde de ifade edilebilir.Tek merak ettiğim şey lovebombing ne? Teşekkürler
Bizim zamanımızla söylersek kıçı başı ayrı oynuyo yani bebeninLove bombing, karşıdaki kişiyi kontrol etmek için aşırı iltifat, ilgi veya şefkat göstermeyi içeren bir duygusal manipülasyon tekniğidir. Türkçeye aşk veya sevgi bombardımanı olarak da çevrilen love bombing aynı zamanda bir psikolojik ve duygusal taciz biçimi şeklinde de ifade edilebilir.
Soğuduysan içine sinmiyorsa o işi unut zaten ısınmayı mı bekleyeceksin. Olmuyor de bitir niye onu bekliyosun zaman kaybı oluyorAksine hiç enerji alamadım her gün ayrılsa benden diyorum rüyalarıma giriyor
Siz ayrılmayi dusunmez misiniz mesela, oyle bir secenek de var cunku.Aksine hiç enerji alamadım her gün ayrılsa benden diyorum rüyalarıma giriyor
Engellemiş zaten bugün sebepsizceKafamda hep ilişkilere dair abuk subuk konularıyla kalmış bir üyesiniz, yaşınıza vereyim diyorum ama hayır benim de 22 yaşında kız kardeşim var, onu ve çevresindeki genç kızları tanıyorum. kafanızı değiştirmeden doğru birisiyle doğru bir ilişki yaşayamayacağınızı düşünüyorum. Şu kafayla normal birisi size çekilmez, o yüzden ben oyumu love bombing yaptığı veya yine ucube değişik bir tip olduğu yönünde kullanıyorum.
bir de konudaki diğer yazdıklarınıza da şimdi bi göz ucuyla baktım, çocuktan (22 yaşında adam değil olsa olsa çocuk olur çünkü) asla hoşlanmadığınızı sırf düzgün birisi olduğunu düşündüğünüz için şans vermeye çalıştığınızı düşünüyorum. Dakika bir gol bir yani, kafayı değiştirin derken bunu kastediyorum işte, 21 yaşında ne düzgün birisi diye şans vermesi allah aşkına
Emin misinDipnot:bu sabah her yerden engellemiş ahshahsjs umrumda mı sizce hayır
sürekli özledim felan demeye başlad
1.ay hediyesi olarak pandora yüzük alacağını söyledi
Huzursuz olduğum bir şey yok ama içime sinmeyen bir şey var zamana bıraktım olursa olur
Evet lovebombingO
Doğum gününde evlenme teklif edicem diyen biriydi bu ne ki ben vazgeçirdim ahsjwjdjw
Yok ya ne elması ne yakutuBu Pandora çok mu pahali altın elmas yakut mu satıyor? Herkesin dilinde bir Pandora gidiyor
Nasıl yani durduk yere mi engelledi?Engellemiş zaten bugün sebepsizce
Aksine hiç enerji alamadım her gün ayrılsa benden diyorum rüyalarıma giriyor