Lovebombing mi tanımak mı istiyor?

Ben de 9 senelik edebiyat öğretmeni olarak meslektaşıma yorum yapayım. Öncelikle çocuğun daha ilk zamanlarda sürekli aşk sözleri söyleyerek yüzük muhabbetine girmesi evet lovebombing. İlk zamanlarda yüzük, evlilik muhabbetine giren erkekler bana hiç samimi gelmiyor. Kaldı ki kendisi de 23 yaşında. İlk zamanlarda en sağlıklı davranış herhangi bir vaatte bulunmadan karşındakini tanımaya çalışmaktır. Bu hangi yaşta olursa olsun öyledir. Ama bana sizin davranışlarınız da tutarlı gelmedi. Bence bir şey hissetmiyorsunuz, sırf çocuğun ilgisi hoşunuza gidiyor diye hayatınızda tutuyordunuz. Çocuk da artık sizden ekmek çıkmayacağını anlamış, davranışlarınızdan rahatsız olmuş ki engellemiş.
Bu çocuk daha sonrasında beni başka numaradan arayıp orospu dedi ve hesap parasını istedi

Birde yüz yüze geldiğimiz gün bana sosyal medya şifresini verdi istemiyorum al dedim sende kalsın dedi hani güven sağlamaya çalışıyor hep o gün bir kız gördüm hesapta kalkıp gitmek istedim oturttu açıkladı tek tek çabası felan varda ilişki işlerine hevesim kalmamış
adama karşı bişeu hissetmiyorsunuz dah asevgili değilsiniz
kız görünce kalkıp gitmeye çalışmak neden
çocuksunuz :)

Hormon etkisidir.

Bir de öyle ceza keser gibi 2 yıl nedir? Böyle katı kuralları olan sıkıcı biri gibi anlattınız kendinizi ve son olarak yaşınız çok küçük yani kasmayın rica ediyorum.

Hormon etkisidir.

Bir de öyle ceza keser gibi 2 yıl nedir? Böyle katı kuralları olan sıkıcı biri gibi anlattınız kendinizi ve son olarak yaşınız çok küçük yani kasmayın rica ediyorum.
Maalesef katı kuralı olan biriyim 2 yıl yanaktan dahi öpemez

Back
X