Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıkıntı bıtermi bebeem, bende bıter mı hıc
Rabbim dermansız dert vermesin, çözülür hepsi, sağlık yerinde olsun sen güçlü ol yeter. Okulda hastalık falan yoktur inşallah, şu an senin için en büyük tehlike o

Rabbim dermansız dert vermesin, çözülür hepsi, sağlık yerinde olsun sen güçlü ol yeter. Okulda hastalık falan yoktur inşallah, şu an senin için en büyük tehlike o
Ha yok ya okul masallah dıyeyım ıyı gıdıyor, tedbır olarak merdıvenleri aşındırdık temızletırken bı servıslerı yıkatmıyoruz oyle soyleyeyım. Sabah babam arabaya bınerken dusmus, bacagında platın vardı onceden tam oraya denk gelmıs, sımdı evlerıne goturdum onları da doktordan sonra. Ne derece yerınden oynadıgına bakacaklar sonucları beklıyoruz, ona gore tekrar amelıyat edebılırlermıs, keyfım kactı cok

Ahh yavrum çok üzüldüm... inşallah kolay bir operasyon gerektirir. Çok geçmiş olsun.

Dua eder mısınız babama da ınsallah amelıyat olmasına gerek kalmaz

Ahh yavrum çok üzüldüm... inşallah kolay bir operasyon gerektirir. Çok geçmiş olsun.
Sagol abla, tadım cok kactı, hergun gelmeyın dıyorum anneme, vırus var hem babama yorgunluk oluyo dıyorum, annem ısrar kıyamet adamı her sabah suruyor. Bugun doydun mu annecıgım dedım o sınırle. Evde bakıcı var zaten, adam hergun gıtmeyelım dedıgı halde her sabah zorla suruyor adamı

Çok geçmiş olsun, inşallah ameliyata gerek kalmaz. İyi şeyler düşünmeye çalış, platin dediğin öyle kolay oynamaz yerinden

B
Çok geçmiş olsun, inşallah ameliyata gerek kalmaz. İyi şeyler düşünmeye çalış, platin dediğin öyle kolay oynamaz yerinden
Babamın platınden sonra ıkıncıye bu oynama durumu. Platın takıldı 6ay sonra babam dustu ve oynadı hop amelıyat. Ee bı zahmet ıkıncıye oynamasın dıyemıyorum, annem adamı sureklı darlıyor. Su korona bıtse annemı ben umreye yollayacagım ya off bı sal bızı dıye

Çok geçmiş olsun canm inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşir, hıc sıkıntısı kalmaz. Allah şifa versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…