- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
Çok haklısın ama biz büyüklere laf anlatmak çok zor tatlım...olacak olanın önüne geçilmiyor. İnşallah çabuk atlatır içini ferah tut evlat ve torun için can verilir fazla üzülme annen baban çok dert etmez ki bu kazayı...her şey Allah'tan bu olaydan sonra fazla çıkmazlar dışarıya...Sagol abla, tadım cok kactı, hergun gelmeyın dıyorum anneme, vırus var hem babama yorgunluk oluyo dıyorum, annem ısrar kıyamet adamı her sabah suruyor. Bugun doydun mu annecıgım dedım o sınırle. Evde bakıcı var zaten, adam hergun gıtmeyelım dedıgı halde her sabah zorla suruyor adamı
çok çok geçmiş olsun sevgili Love..Ha yok ya okul masallah dıyeyım ıyı gıdıyor, tedbır olarak merdıvenleri aşındırdık temızletırken bı servıslerı yıkatmıyoruz oyle soyleyeyım. Sabah babam arabaya bınerken dusmus, bacagında platın vardı onceden tam oraya denk gelmıs, sımdı evlerıne goturdum onları da doktordan sonra. Ne derece yerınden oynadıgına bakacaklar sonucları beklıyoruz, ona gore tekrar amelıyat edebılırlermıs, keyfım kactı cok
Çok haklısın ama biz büyüklere laf anlatmak çok zor tatlım...olacak olanın önüne geçilmiyor. İnşallah çabuk atlatır içini ferah tut evlat ve torun için can verilir fazla üzülme annen baban çok dert etmez ki bu kazayı...her şey Allah'tan bu olaydan sonra fazla çıkmazlar dışarıya...
Insallah her serde vardır bır hayır. Bugun ortalık ana baba gunuydu gercekten, okul dolu oraya kos, hastaneye kos. Sonra da ee love bız gıderdık dıyorlar. Ya anne sırf annesın dıye herseyı sen bılmıyorsun lutfen artık, ben sana ıhtıyac duydugumda zaten arıyorum, aklım hep sızde kalıyor artık babamı her sabah bana suruklemenı ıstemıyorum dedım. Gozlerımden ates cıkıyormus babam oyle dıyorAllah şifa versin inş gerek kalmaz takmamaya calıs kafaya belki annen boylece geri duracak biraz buna sebeptir yani keske olmasa ama olmuş maalesef
Tamam abla yapayımSadece beğenileri kaldıracaksin diğer bildirimler normal gelir. Profilinden forum seçeneklerine giriyorsun orada yapılıyor. Uyar tikini kaldır. Yeşil ile işaretli alandaki
Eki Görüntüle 2799084
Anlaşılmak gibisi var mı ya....Insallah her serde vardır bır hayır. Bugun ortalık ana baba gunuydu gercekten, okul dolu oraya kos, hastaneye kos. Sonra da ee love bız gıderdık dıyorlar. Ya anne sırf annesın dıye herseyı sen bılmıyorsun lutfen artık, ben sana ıhtıyac duydugumda zaten arıyorum, aklım hep sızde kalıyor artık babamı her sabah bana suruklemenı ıstemıyorum dedım. Gozlerımden ates cıkıyormus babam oyle dıyorbakıcı kızın yanında babam uzanamıyor dınlenemıyor otur evınde kocanla ılgılen artık bızı de bı sal yahu ben 10yasında degılım uc cocuk annesıyım dedım. Ustune de hastalıklarını kullanıp ajitasyon yapacaksan yıne ezberledık annecıgım lutfen soyleme dedım. Iyı be gelmeyız, ama cok ararsın ah annem gelse de soyle boyle duzen tuttursa dıye dedı. hala ajitasyona devam yani. Yok yok ben bırını ayarladım, haftaya baslayacak sen kendını yorma ıyı kandıller dedım ve attım onları evlerıne babam arıyor, afferın kız keske en basından soyleseydın oh be dedı adam
Off çok darlıyor abla ex öküzden bosandım annemle evlendım sankı, yeter yaniAnlaşılmak gibisi var mı ya....
Güzel ayar vermişsin, bu ayar anneni baban iyileşene kadar durdururInsallah her serde vardır bır hayır. Bugun ortalık ana baba gunuydu gercekten, okul dolu oraya kos, hastaneye kos. Sonra da ee love bız gıderdık dıyorlar. Ya anne sırf annesın dıye herseyı sen bılmıyorsun lutfen artık, ben sana ıhtıyac duydugumda zaten arıyorum, aklım hep sızde kalıyor artık babamı her sabah bana suruklemenı ıstemıyorum dedım. Gozlerımden ates cıkıyormus babam oyle dıyorbakıcı kızın yanında babam uzanamıyor dınlenemıyor otur evınde kocanla ılgılen artık bızı de bı sal yahu ben 10yasında degılım uc cocuk annesıyım dedım. Ustune de hastalıklarını kullanıp ajitasyon yapacaksan yıne ezberledık annecıgım lutfen soyleme dedım. Iyı be gelmeyız, ama cok ararsın ah annem gelse de soyle boyle duzen tuttursa dıye dedı. hala ajitasyona devam yani. Yok yok ben bırını ayarladım, haftaya baslayacak sen kendını yorma ıyı kandıller dedım ve attım onları evlerıne babam arıyor, afferın kız keske en basından soyleseydın oh be dedı adam
Babam cok ıyı oldu ya love dıyor, bı muddet otursun totosunun ustune de barı ıkıncı bır ayara kadar rahat edelım yehuuGüzel ayar vermişsin, bu ayar anneni baban iyileşene kadar durdururama sonsuza kadar işe yaramasını bekleme, bir kaç aya başa sararsınız, yeniden ayar ister
Çok iyi yapmışsın. Onun derdi senin başını beklemekti zaten, tek sebep torun değildi yağnii.Insallah her serde vardır bır hayır. Bugun ortalık ana baba gunuydu gercekten, okul dolu oraya kos, hastaneye kos. Sonra da ee love bız gıderdık dıyorlar. Ya anne sırf annesın dıye herseyı sen bılmıyorsun lutfen artık, ben sana ıhtıyac duydugumda zaten arıyorum, aklım hep sızde kalıyor artık babamı her sabah bana suruklemenı ıstemıyorum dedım. Gozlerımden ates cıkıyormus babam oyle dıyorbakıcı kızın yanında babam uzanamıyor dınlenemıyor otur evınde kocanla ılgılen artık bızı de bı sal yahu ben 10yasında degılım uc cocuk annesıyım dedım. Ustune de hastalıklarını kullanıp ajitasyon yapacaksan yıne ezberledık annecıgım lutfen soyleme dedım. Iyı be gelmeyız, ama cok ararsın ah annem gelse de soyle boyle duzen tuttursa dıye dedı. hala ajitasyona devam yani. Yok yok ben bırını ayarladım, haftaya baslayacak sen kendını yorma ıyı kandıller dedım ve attım onları evlerıne babam arıyor, afferın kız keske en basından soyleseydın oh be dedı adam
Çok geçmiş olsun canım, rabbim acil şifalar versin inşHa yok ya okul masallah dıyeyım ıyı gıdıyor, tedbır olarak merdıvenleri aşındırdık temızletırken bı servıslerı yıkatmıyoruz oyle soyleyeyım. Sabah babam arabaya bınerken dusmus, bacagında platın vardı onceden tam oraya denk gelmıs, sımdı evlerıne goturdum onları da doktordan sonra. Ne derece yerınden oynadıgına bakacaklar sonucları beklıyoruz, ona gore tekrar amelıyat edebılırlermıs, keyfım kactı cok
Ha artık beklemesın bı zahmet aldı fişeği, bıktım katip ya, sımdı benden yuz bulamadıgı ıcın kardesıme sarar, sana geleyım mı 46856günlüğüne diyeÇok iyi yapmışsın. Onun derdi senin başını beklemekti zaten, tek sebep torun değildi yağnii.
Amın canım ınsallah cok sagolÇok geçmiş olsun canım, rabbim acil şifalar versin inş
Sagol canım
Insallah canım cok sagol
Geçmiş olsun.Ha yok ya okul masallah dıyeyım ıyı gıdıyor, tedbır olarak merdıvenleri aşındırdık temızletırken bı servıslerı yıkatmıyoruz oyle soyleyeyım. Sabah babam arabaya bınerken dusmus, bacagında platın vardı onceden tam oraya denk gelmıs, sımdı evlerıne goturdum onları da doktordan sonra. Ne derece yerınden oynadıgına bakacaklar sonucları beklıyoruz, ona gore tekrar amelıyat edebılırlermıs, keyfım kactı cok
Huy değişmiyor o seni bence kucum goruyo bide herhalde kendine meşgale buldu birakmak istemiyor ama abartili yani hergüm en cok babana üzüldüm ayar tam dozunda olmuş bu arada benceInsallah her serde vardır bır hayır. Bugun ortalık ana baba gunuydu gercekten, okul dolu oraya kos, hastaneye kos. Sonra da ee love bız gıderdık dıyorlar. Ya anne sırf annesın dıye herseyı sen bılmıyorsun lutfen artık, ben sana ıhtıyac duydugumda zaten arıyorum, aklım hep sızde kalıyor artık babamı her sabah bana suruklemenı ıstemıyorum dedım. Gozlerımden ates cıkıyormus babam oyle dıyorbakıcı kızın yanında babam uzanamıyor dınlenemıyor otur evınde kocanla ılgılen artık bızı de bı sal yahu ben 10yasında degılım uc cocuk annesıyım dedım. Ustune de hastalıklarını kullanıp ajitasyon yapacaksan yıne ezberledık annecıgım lutfen soyleme dedım. Iyı be gelmeyız, ama cok ararsın ah annem gelse de soyle boyle duzen tuttursa dıye dedı. hala ajitasyona devam yani. Yok yok ben bırını ayarladım, haftaya baslayacak sen kendını yorma ıyı kandıller dedım ve attım onları evlerıne babam arıyor, afferın kız keske en basından soyleseydın oh be dedı adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?