Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alma o cevizli sucuğu, bu denli büyük subliminal mesajı şu aşamada adamın bünyesi kaldırmaz.

Alma o cevizli sucuğu, bu denli büyük subliminal mesajı şu aşamada adamın bünyesi kaldırmaz.
Şipagetti muamelesı de yapamayız anam o ucta ben bı ucta o dılımleyınce de fitamini kalmıyomus öyle diyollaa

Ayy avukatin yasadiği şok ay ben zaten şakaciktan demiştim diyip kıvırayım

Keyfini çıkar
Hah işte bu, mutlu et kendini
Cuma yazamam zaten cumartesı de akısa gore
Sen.e zaman yazsan biz görürüz merak etme
Yada tam tersi belkı de onun dınlenmesı gerekır
Sana güveniyoruz, kündeye getirirsin kesin
Insan da soramıyor kı kardeş kaç aydır tık yok diye hayır ne tür muamele edeceğimi kestiremiyorum benım gibi 5aysa dozu bılıyorum da
kim kimi götürürse hadi bakalım. Sen cuma akşamına kadar olabildiği kadar dinlen, her koşulda enerji lazım

Ulan bu seferde bısey olmazsa oynamıyorum ben

Ulan bu seferde bısey olmazsa oynamıyorum ben
Neden böyle diyorsun ki, adamın aklı çıktı zaten bu hafta, dokunsam terkedilir miyim kaygısı zirvede olabilir. Bir şey olması senin elinde gibi, ama bana olacak gibi geliyor, yanında uyumak kelimesinin içine bunlar da dahildir bence.

Bebem ergen miyiz biz. Sadece uyuyalım densın ama ıcınde baska seyler barındırsın. Sevıselım demek neden bu kadar zor

Bende merakla bekliyorum ama ee cuma cmt yazmazsan
Benimde bayaaa bir ciddi hastane islerim var da buyuk ciddi bir ameliyat. Pazartesiye daha cok var ama merak da ederim

Bebem ergen miyiz biz. Sadece uyuyalım densın ama ıcınde baska seyler barındırsın. Sevıselım demek neden bu kadar zor
Zor tabi ki, bu ülkede bunu dile getirmek yasak yeni mi öğreniyorsun
Ben öptüm ya en son, daha farklı bı mesajı nasıl vereyım ahdjssh nasıl verılır bılıyorum ama dozu uygun kacmaz gıbıme geldı
Mesaj öpücüğün ateşiyle belli olur. Başka mesaja gerek yok
Bende merakla bekliyorum ama ee cuma cmt yazmazsan
Benimde bayaaa bir ciddi hastane islerim var da buyuk ciddi bir ameliyat. Pazartesiye daha cok var ama merak da ederim
Çocuklardan kurtuluyor ama bizden kurtulamıyor, az nefes alsın kız, uygun olunca yazar zaten, sen de üşenme oku artık kaç sayfaysa, şimdiden geçmiş olsun ameliyat için de

Ee numara bırak ıstersen mesaj atayım browni cok ateslı ve kısaydı cunku kardesı geldı

Ülkede öyle ama kulagıma falan degıl yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…