• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah yok artık:KK12: ee yemeğe davet eden kendisi, ordörv nıyetıne cevızlı sucuk mu kapam ahdjssjsj sunu da frenk üzümünün yanına koyarsın dıye:KK70:bende yol üstünde dinlenme tesisine ugrayıp eve gıtmısım ımajımı cızeyım:KK53: napmaya calısıyon leyla, böğün ilaçlarını almadın mı sen:KK70:
Alma o cevizli sucuğu, bu denli büyük subliminal mesajı şu aşamada adamın bünyesi kaldırmaz. 🤣

Alma o cevizli sucuğu, bu denli büyük subliminal mesajı şu aşamada adamın bünyesi kaldırmaz. 🤣
Şipagetti muamelesı de yapamayız anam o ucta ben bı ucta o :KK70: dılımleyınce de fitamini kalmıyomus öyle diyollaa:KK70::KK70::KK53:

Ahshskssj allah seni iyi etsin ya :KK53: ulan peynır bıle goturemem şarabın yanına nerde kaldı cevızlı sucuk:KK70:dusunsene adam kutuyu acıyo sarabın yanından cevızlı sucuk cıkıyo ayyt bı an hayal edemedım:KK70:h adamın safi performansını takviyesiz ölçmeye gidiyorum ben:KK53:
Ayy avukatin yasadiği şok 😁 ay ben zaten şakaciktan demiştim diyip kıvırayım 😁

Bir kez de evıme gıttıgımde anahtarımla gırmek ıstıyorum artık. Bu hafta zaten cocuklar babalarına gıdecekler yıne yatılı o yuzden sızde evınızde dınlenın babam araba kullanamayacak zaten, ama kullanamıyor dıye taksıyle falan gelmeyın cunku bende evde yokum dedım. Cumartesı pazar storları bıle kaldırmadan yatmayı dusunuyorum, resmen dınlenmeye ıhtıyacım var.
Keyfini çıkar
Eve iş taşıyorum sjdhsks ama küvette yatarken müzik dinlemeyi çok özledim, belkı bıde sarap koyarım :KK73: Onu yapcam, ayrıca anniiaaaağğğ dıye bagıran kımse de yok :sus: ohaa kendıme beelee fantazik seyler ısmarlamayalı cok olmus:KK70:
Hah işte bu, mutlu et kendini 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Cuma yazamam zaten cumartesı de akısa gore :KK70: :KK53:
Sen.e zaman yazsan biz görürüz merak etme 😁
Yada tam tersi :KK70: belkı de onun dınlenmesı gerekır:KK53:
Sana güveniyoruz, kündeye getirirsin kesin 😉
Insan da soramıyor kı kardeş kaç aydır tık yok diye :KK70: hayır ne tür muamele edeceğimi kestiremiyorum benım gibi 5aysa dozu bılıyorum da:KK70::kahve::KK8:
kim kimi götürürse 😂😂😂 hadi bakalım. Sen cuma akşamına kadar olabildiği kadar dinlen, her koşulda enerji lazım 😘

Keyfini çıkar

Hah işte bu, mutlu et kendini 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Sen.e zaman yazsan biz görürüz merak etme 😁

Sana güveniyoruz, kündeye getirirsin kesin 😉

kim kimi götürürse 😂😂😂 hadi bakalım. Sen cuma akşamına kadar olabildiği kadar dinlen, her koşulda enerji lazım 😘
Ulan bu seferde bısey olmazsa oynamıyorum ben :KK12: :KK53:

Ulan bu seferde bısey olmazsa oynamıyorum ben :KK12: :KK53:
Neden böyle diyorsun ki, adamın aklı çıktı zaten bu hafta, dokunsam terkedilir miyim kaygısı zirvede olabilir. Bir şey olması senin elinde gibi, ama bana olacak gibi geliyor, yanında uyumak kelimesinin içine bunlar da dahildir bence.

Neden böyle diyorsun ki, adamın aklı çıktı zaten bu hafta, dokunsam terkedilir miyim kaygısı zirvede olabilir. Bir şey olması senin elinde gibi, ama bana olacak gibi geliyor, yanında uyumak kelimesinin içine bunlar da dahildir bence.
Bebem ergen miyiz biz. Sadece uyuyalım densın ama ıcınde baska seyler barındırsın. Sevıselım demek neden bu kadar zor :kahve:

Bende merakla bekliyorum ama ee cuma cmt yazmazsan 😱
Benimde bayaaa bir ciddi hastane islerim var da buyuk ciddi bir ameliyat. Pazartesiye daha cok var ama 😥 merak da ederim 😊

Bebem ergen miyiz biz. Sadece uyuyalım densın ama ıcınde baska seyler barındırsın. Sevıselım demek neden bu kadar zor :kahve:
Zor tabi ki, bu ülkede bunu dile getirmek yasak yeni mi öğreniyorsun 😘
Ben öptüm ya en son, daha farklı bı mesajı nasıl vereyım ahdjssh nasıl verılır bılıyorum ama dozu uygun kacmaz gıbıme geldı
Mesaj öpücüğün ateşiyle belli olur. Başka mesaja gerek yok
Bende merakla bekliyorum ama ee cuma cmt yazmazsan 😱
Benimde bayaaa bir ciddi hastane islerim var da buyuk ciddi bir ameliyat. Pazartesiye daha cok var ama 😥 merak da ederim 😊
Çocuklardan kurtuluyor ama bizden kurtulamıyor, az nefes alsın kız, uygun olunca yazar zaten, sen de üşenme oku artık kaç sayfaysa, şimdiden geçmiş olsun ameliyat için de

Çocuklardan kurtuluyor ama bizden kurtulamıyor, az nefes alsın kız, uygun olunca yazar zaten, sen de üşenme oku artık kaç sayfaysa, şimdiden geçmiş olsun ameliyat için de
Ee numara bırak ıstersen mesaj atayım browni :kahve: :KK53: cok ateslı ve kısaydı cunku kardesı geldı

Ülkede öyle ama kulagıma falan degıl yani :KK8: :kahve:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X