- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.090
- 1.123
O zaman kibarlıktan çıkmış olur, ona daha vakit var, şu an sübliminal mesaj zamanıÜlkede öyle ama kulagıma falan degıl yani![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kibarlıktan çıkmış olur, ona daha vakit var, şu an sübliminal mesaj zamanıÜlkede öyle ama kulagıma falan degıl yani![]()
![]()
Mesaj kısmını astık böbişim asıl sımdı atak zamanı, acaba cok mu korkuttum ya onun mu dozu kactı bu sefer de ayyy neyse bosverelım valla mesajdı ataktı derkenO zaman kibarlıktan çıkmış olur, ona daha vakit var, şu an sübliminal mesaj zamanı![]()
Bence henüz aşmadınız, korktu tabi o da ayrı, sen merak etme ama yarın gece için de çok emin olmaMesaj kısmını astık böbişim asıl sımdı atak zamanı, acaba cok mu korkuttum ya onun mu dozu kactı bu sefer de ayyy neyse bosverelım valla mesajdı ataktı derken![]()
![]()
Akışıma bıraktım gidiyorumBence henüz aşmadınız, korktu tabi o da ayrı, sen merak etme ama yarın gece için de çok emin olma
Akışıma bıraktım gidiyorum![]()
Ben neyın nereye gıdecegını bılıyorum da neyseDırekt sevişelim demekten ziyade ateşli bir dudişle başlayıp ara vermeden devam edersen arkası oraya gider zaten.![]()
Zemocan bana bi an tüm hafta planını sorgulattın aklım cıkıyordu ısler yetısmıyor dıye, len yarın persembe daha, ben cuma gıtcem ya laBence henüz aşmadınız, korktu tabi o da ayrı, sen merak etme ama yarın gece için de çok emin olma
Kısıra bakma yaZemocan bana bi an tüm hafta planını sorgulattın aklım cıkıyordu ısler yetısmıyor dıye, len yarın persembe daha, ben cuma gıtcem ya la![]()
Ablam ya bwn 3 dk arayla kacirmistjm lovecan acidi bana ben dha isteyemem bunu kiziyor bana zaten eski 1 2 soru sordm aslnda benden cok dha fazla soru ve detay isteyen vardi ama benimki gecmisle alakali oldgndan kizdi banaÇayım ben bir gün arayla kaçırdım...ısrar edelim bu akşam iki üç saniye bakalım nolur ...hem abdestli abdestli bir sürü duamızı alırlar
@Loveitred kulağın çınlasın please
![]()
Ufak çaplı bi şok yaşadım, çünkü yarın zabağnan istanbula gıtmem lazım aksam doncem, lan ben bunların hepsını yarın yapıp, bebelerı goturup, nasıl gıtcem dedımKısıra bakma yaben bir tek pazartesiyi doğru biliyorum o da işe gittiğim için
![]()
Bre zalım bre hayınn sen bır ıkı soru sorduguna emın mısın bı don bak ıstersenAblam ya bwn 3 dk arayla kacirmistjm lovecan acidi bana ben dha isteyemem bunu kiziyor bana zaten eski 1 2 soru sordm aslnda benden cok dha fazla soru ve detay isteyen vardi ama benimki gecmisle alakali oldgndan kizdi banaaplaaa
Üzgünüm ya, 1 yıldır evdeyim gün ay kavramı kalmadı arada kazalar oluyor.Ufak çaplı bi şok yaşadım, çünkü yarın zabağnan istanbula gıtmem lazım aksam doncem, lan ben bunların hepsını yarın yapıp, bebelerı goturup, nasıl gıtcem dedımkalbıme ındırıyodun haa
![]()
Relax baby,Bre zalım bre hayınn sen bır ıkı soru sorduguna emın mısın bı don bak ıstersen![]()
Valla birakmazsa eger hakket seviyo derim zerre şüphem olmazO an bırakır mı beni dersin shdhslshsh![]()
Kiiiiz kac gunlerdir her yasadgn detayi sorup duruyolllaaa zalimey ben 1 2 dene sordum diye dusunuyorum ammaBre zalım bre hayınn sen bır ıkı soru sorduguna emın mısın bı don bak ıstersen![]()
Doğrudur böbişim. Bana da hafta yetmiyor. Keşke bazı gunler ust uste aynı olsa, valla bebelerle atcılık essekcılık falan oynadım, ıkı kaydıraktan kaydır anne, sallasana benı, kek versene yemın ederım enerjım kalmadı. Iste cocuk sesı evde cocuk sesı, ogretmenler benı anladıÜzgünüm ya, 1 yıldır evdeyim gün ay kavramı kalmadı arada kazalar oluyor.
Relax baby,![]()
Çok iyi anlıyorum seniDoğrudur böbişim. Bana da hafta yetmiyor. Keşke bazı gunler ust uste aynı olsa, valla bebelerle atcılık essekcılık falan oynadım, ıkı kaydıraktan kaydır anne, sallasana benı, kek versene yemın ederım enerjım kalmadı. Iste cocuk sesı evde cocuk sesı, ogretmenler benı anladı![]()
Özleyin azcık, ikinizin de hayatı çok kolay değil, arada görüşemediğiniz olacakAvkatla böğün hiç görüşemedim mesela, yarın da görüşemeyeceğim, ee cuma aksamı duygusal forever![]()
Arada görüşebilirsek şükür moment yemın edıyorum. Mayıs gelsın artık, kızgın kumlardan serın sulara atlayayım, mayısa kadar bı beş kilo verır mıyım acebasıÇok iyi anlıyorum seni
Özleyin azcık, ikinizin de hayatı çok kolay değil, arada görüşemediğiniz olacak
Kilo verme gayet iyisin senArada görüşebilirsek şükür moment yemın edıyorum. Mayıs gelsın artık, kızgın kumlardan serın sulara atlayayım, mayısa kadar bı beş kilo verır mıyım acebası![]()
![]()
Bıkınılerım olmuyo mayoyla yüzemiyorum ne giyeyim böceeem haşema mı 73kıloylaKilo verme gayet iyisin sen