- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.090
- 1.123
Yeni bikini alıver ölmezsinBıkınılerım olmuyo mayoyla yüzemiyorum ne giyeyim böceeem haşema mı 73kıloyla![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni bikini alıver ölmezsinBıkınılerım olmuyo mayoyla yüzemiyorum ne giyeyim böceeem haşema mı 73kıloyla![]()
![]()
Bıkınılerım çekzel kıyamıyorum, bı bes kg ısımı gorurYeni bikini alıver ölmezsin
Bıkınılerım olmuyo mayoyla yüzemiyorum ne giyeyim böceeem haşema mı 73kıloyla![]()
![]()
Rezene iç love bide akşam yemegiyle tatlıyi azalt valla cok etkili spor zaten koşturuyon gerek yokBıkınılerım çekzel kıyamıyorum, bı bes kg ısımı gorur
Rezeneyi daha 5ay once bıraktım allah rızası ıcın ıcmeyeyım ya sut gelsın dıye rezene rezeneGizli bi sir vereyim mi
Rezene iç love bide akşam yemegiyle tatlıyi azalt valla cok etkili spor zaten koşturuyon gerek yok![]()
7 de bitmis olsn mesela işe gotursen akşam öğününü o zmn gider hemen ya da cok guzel diyet menuleri var bi iki ay ordan yesen yapamiyosan evde hani yogunluktan 5 bisey degil verirsinRezeneyi daha 5ay once bıraktım allah rızası ıcın ıcmeyeyım ya sut gelsın dıye rezene rezenetatlıyı degılde dırekt aksam yemegı olayını erken saatte mı bıtırsem acaba? Cunku bazen gece 10a dogru bıle kayma olabılıyor, kostursan nolur saate bak
![]()
Boyum uzun ama artık ayaklarım benı topuklu ayakkabılarla uzun sure tasımıyor, yaz gelıyor bıkını olayı sınırımı bozuyor, spora yazılamam korona var, en ıyısı ümüğü tutmakBoyun uzun ama love,o kilo sana fazla değil bence,gayet fitsin ,
Ben 160 a 54-55 geliyorum, arkadaşlar zayifsin, zayıfladın mi diyip duruyorlar,
Bugün okuldaki öğlen yemegınden yedım sulu yemek, doymadım ıkıncıyı ıstedım. Ustune en az 6kahve ıcmısımdır, evden cıkmadan da ıcmıstım, acaba benım kılo vermemı kahve mı durduruyor ya, mıktarı fazla ya ondan olabılır mı7 de bitmis olsn mesela işe gotursen akşam öğününü o zmn gider hemen ya da cok guzel diyet menuleri var bi iki ay ordan yesen yapamiyosan evde hani yogunluktan 5 bisey degil verirsin
O boya bir de topuklu ayakkabı mi giyiyorsunBoyum uzun ama artık ayaklarım benı topuklu ayakkabılarla uzun sure tasımıyor, yaz gelıyor bıkını olayı sınırımı bozuyor, spora yazılamam korona var, en ıyısı ümüğü tutmak![]()
Tabiki ne sandın böbişim babet mi giyecektimO boya bir de topuklu ayakkabı mi giyiyorsun![]()
Şekerli mi içiyorsun kahveyi,Bugün okuldaki öğlen yemegınden yedım sulu yemek, doymadım ıkıncıyı ıstedım. Ustune en az 6kahve ıcmısımdır, evden cıkmadan da ıcmıstım, acaba benım kılo vermemı kahve mı durduruyor ya, mıktarı fazla ya ondan olabılır mı
Akşam yemeğinin saati önemli, o saate bırakma en geç 7Rezeneyi daha 5ay once bıraktım allah rızası ıcın ıcmeyeyım ya sut gelsın dıye rezene rezenetatlıyı degılde dırekt aksam yemegı olayını erken saatte mı bıtırsem acaba? Cunku bazen gece 10a dogru bıle kayma olabılıyor, kostursan nolur saate bak
![]()
7de yemek bulmam ımkansız oluyor genelde, ac yatmam lazımAkşam yemeğinin saati önemli, o saate bırakma en geç 7
Hayır fıltreyı sütsüz sekersız, turk kahvesını dırekt sadeŞekerli mi içiyorsun kahveyi,
Yok sanmam kahve tok tutar ama yağ yakımını yavaşlatiyo mu acep bak onu bilmiom ama eger geç saatte yiyosan o direk kilo cuniu meyve bile direk depolaniyo demişti gittiğim diyetisyenBugün okuldaki öğlen yemegınden yedım sulu yemek, doymadım ıkıncıyı ıstedım. Ustune en az 6kahve ıcmısımdır, evden cıkmadan da ıcmıstım, acaba benım kılo vermemı kahve mı durduruyor ya, mıktarı fazla ya ondan olabılır mı
Boyun çok uzun zaten bir de topukluyla 185 falan okursun, Türkiye şartlarında çok uzun bir boy değil mi, erkekler bile genellikle 180 nin altındaTabiki ne sandın böbişim babet mi giyecektimneden öyle dedin ya
![]()
O da olmaz, karbonhidrat tüketme akşam yemeğinde, yoğurt sebze protein7de yemek bulmam ımkansız oluyor genelde, ac yatmam lazım
Bana da su ıcsem yarıyordakı suYok sanmam kahve tok tutar ama yağ yakımını yavaşlatiyo mu acep bak onu bilmiom ama eger geç saatte yiyosan o direk kilo cuniu meyve bile direk depolaniyo demişti gittiğim diyetisyen![]()
O zaman kilo yapmaz bence,Hayır fıltreyı sütsüz sekersız, turk kahvesını dırekt sade