• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haahaha yok artık, arkadas abartıyor, yuzumu hem gormeyıp hemde guzel oldugum konusunda bı celıskı yok mu sence de :KK53: :deli:
Lovecan, kızım sana söylüyorum hesabı demiştir tatlım....ileriki zamanlarda ben tenhada sıkıştırırım onu...iyi zamanina denk geldi mi tamamdır çayım. :confused: biliyor musun tam olarak neyi kaçırdığımi da bilmiyorum ...:sus:

Olabilir ablacimm O Osirius sagolsun kotu zamani yokki her daim sabirlar yaziyor masallah

Aslinda cok vuuhuuu birsey kacirmadjn yuzleri gorunmuyordu ama gorunen resim birinin ne kdr guzelll oldgnu kesinlikle yansitiyordu 🙂

Çılgın yaratık seni 😂😂😂😂

Öyle olacağını sanmıyorum ama aç kalırsan söyle dürümü, seni doyuramadığına utansın, sen neden utanacaksın. Ya da dolabı aç peynir zeytin çıkar 😂😂😂

Alma sakın, tut boğazını 😡
Ahahshsksh ben doymanın bır yolunu bulurum, avkatın kollarında yemeye hacet yok derım ahskshs:KK70::KK53:

Oo kocası olan gıdıyoring bızde yok burdayız olsa yuzunuze bakar mıyım acaba haa, onun da yuzune bakmam gercı:KK8:
Kocam yooookkkk :110: bu hafta gec geliyor cuma günü izinli ama ben regliyim :KK43:
Hem de hafta sonu başladı reglim o zaman da bir şey olamadı ☹️

Eski konularınızı biliyorum sizin, yeni manita yapmışsınız çok sevindim valla💃
İnşallah ex öküzünüz kulağına da gider de kudurur, çatlar😄
Tesekkur ederım, ınsallah guzel gunler vardır onumde. Exle ılgılenmıyorum, ısterse ortadan patlasın:110:

Gözünüz aydın çok çok sevindim. Yaşı ilerlemiş insanlarda bu ameliyatlar çok zor oluyor
Sagol zemocan, evet cok zor hemde, ama bısey cıkmadı sukurler olsun, avkatla sevdenın annesıyle babasını gordum afshssha tövbe ya denk gelesı tuttu ınsanların:KK53::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X