• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayal kurduk soyledık mı soylemedık alla alla :KK53: ahshdkahs onu degılde ıns cuma aksamı dıse deger bı yemek yapıyodur avkatcım yoksa ben gece cok acıkırım, kalkıp bısey de yıyemem elalemın evınde oh may got cantaya sandvıc mı atsama acaba :KK53::KK70:cok ciddiliyim ha suan shdkshshs:KK70::KK53:
O sana mükellef sofra kurar hiç korkma
Ben hiç söylemeyim dicem de Elhan Elhan bilir beni,akşam yine tatlı yedim bir dilim 😂😂
Aferim sana 😂😂😂

Sohbetinize doyum olmuyor canlar, cociskolarim uyudu,ben de yatayım, iyi geceler, öpüldünüz 😘
Oo kocası olan gıdıyoring bızde yok burdayız olsa yuzunuze bakar mıyım acaba haa, onun da yuzune bakmam gercı:KK8:

Oo kocası olan gıdıyoring bızde yok burdayız olsa yuzunuze bakar mıyım acaba haa, onun da yuzune bakmam gercı:KK8:
Çılgın yaratık seni 😂😂😂😂
Insallah ordörv tabagıyla geceyı gecırtmez artık camdan carsaf sarkıtır durum soylerım numara da ezberımde shdkshsks:KK70:
Öyle olacağını sanmıyorum ama aç kalırsan söyle dürümü, seni doyuramadığına utansın, sen neden utanacaksın. Ya da dolabı aç peynir zeytin çıkar 😂😂😂
Bende verdım verdım veremedım yenısını alacam artık
Alma sakın, tut boğazını 😡

Ablam ya bwn 3 dk arayla kacirmistjm lovecan acidi bana ben dha isteyemem bunu kiziyor bana zaten eski 1 2 soru sordm aslnda benden cok dha fazla soru ve detay isteyen vardi ama benimki gecmisle alakali oldgndan kizdi bana 😪 aplaaa
Lovecan, kızım sana söylüyorum hesabı demiştir tatlım....ileriki zamanlarda ben tenhada sıkıştırırım onu...iyi zamanina denk geldi mi tamamdır çayım. :confused: biliyor musun tam olarak neyi kaçırdığımi da bilmiyorum ...:sus:

Lovecan, kızım sana söylüyorum hesabı demiştir tatlım....ileriki zamanlarda ben tenhada sıkıştırırım onu...iyi zamanina denk geldi mi tamamdır çayım. :confused: biliyor musun tam olarak neyi kaçırdığımi da bilmiyorum ...:sus:
Olabilir ablacimm O Osirius sagolsun kotu zamani yokki her daim sabirlar yaziyor masallah

Aslinda cok vuuhuuu birsey kacirmadjn yuzleri gorunmuyordu ama gorunen resim birinin ne kdr guzelll oldgnu kesinlikle yansitiyordu 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X