- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.090
- 1.123
Tabi tabi eminim hiç kıskanmadınAyyy okudum okudum hic kiskanmadım ama hiç![]()

Benim diyet çok kolay, sen boşa çile çekiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi tabi eminim hiç kıskanmadınAyyy okudum okudum hic kiskanmadım ama hiç![]()
Ee o zaman benı gorseymıs kı yuzumu goremezmıs ahdkshsjssjSelvi boylum al yazmalım,
Aklıma ne geldi, unide çocuğun biri bana selvi boylum al yazmalım yazmışti, 160 Boya![]()
![]()
O takımdan cabuk cık
Ayyy indirdim kalori sayacını cok mantikli şaka bi yana 6 kilo gitti ama 2 ayda yaa cok yavaş daha gitmesk lazim ama dayanamiyooomTabi tabi eminim hiç kıskanmadın
Benim diyet çok kolay, sen boşa çile çekiyorsun
O sana mükellef sofra kurar hiç korkmaHayal kurduk soyledık mı soylemedık alla allaahshdkahs onu degılde ıns cuma aksamı dıse deger bı yemek yapıyodur avkatcım yoksa ben gece cok acıkırım, kalkıp bısey de yıyemem elalemın evınde oh may got cantaya sandvıc mı atsama acaba
cok ciddiliyim ha suan shdkshshs
![]()
Aferim sana
Oo kocası olan gıdıyoring bızde yok burdayız olsa yuzunuze bakar mıyım acaba haa, onun da yuzune bakmam gercıSohbetinize doyum olmuyor canlar, cociskolarim uyudu,ben de yatayım, iyi geceler, öpüldünüz![]()
Insallah ordörv tabagıyla geceyı gecırtmez artık camdan carsaf sarkıtır durum soylerım numara da ezberımde shdkshsksO sana mükellef sofra kurar hiç korkma
Aferim sana![]()
Neyseki evlilik düşünmuyon kız ohhh rahatız daha bizimlesinOo kocası olan gıdıyoring bızde yok burdayız olsa yuzunuze bakar mıyım acaba haa, onun da yuzune bakmam gercı![]()
Uyursan 30 sayfa konuşuruzSohbetinize doyum olmuyor canlar, cociskolarim uyudu,ben de yatayım, iyi geceler, öpüldünüz![]()
Ben sana dedim sucuklu cevizi dedimmm al buyur geldin sözümeInsallah ordörv tabagıyla geceyı gecırtmez artık camdan carsaf sarkıtır durum soylerım numara da ezberımde shdkshsks![]()
Düşünsem bile utancımdan gıyemem heryerden fıskıracak bombelerNeyseki evlilik düşünmuyon kız ohhh rahatız daha bizimlesin![]()
Yavaş giden yavaş da gelir.2 ayda 6 kilo çok iyiAyyy indirdim kalori sayacını cok mantikli şaka bi yana 6 kilo gitti ama 2 ayda yaa cok yavaş daha gitmesk lazim ama dayanamiyooom![]()
Karnım doysun dedım lıbım degılBen sana dedim sucuklu cevizi dedimmm al buyur geldin sözüme![]()
Bende verdım verdım veremedım yenısını alacam artıkYavaş giden yavaş da gelir.2 ayda 6 kilo çok iyi
Ay sagol ins gelmemk uzere gitsinler insYavaş giden yavaş da gelir.2 ayda 6 kilo çok iyi
Çılgın yaratık seniOo kocası olan gıdıyoring bızde yok burdayız olsa yuzunuze bakar mıyım acaba haa, onun da yuzune bakmam gercı![]()
Öyle olacağını sanmıyorum ama aç kalırsan söyle dürümü, seni doyuramadığına utansın, sen neden utanacaksın. Ya da dolabı aç peynir zeytin çıkarInsallah ordörv tabagıyla geceyı gecırtmez artık camdan carsaf sarkıtır durum soylerım numara da ezberımde shdkshsks![]()
Alma sakın, tut boğazınıBende verdım verdım veremedım yenısını alacam artık
Lovecan, kızım sana söylüyorum hesabı demiştir tatlım....ileriki zamanlarda ben tenhada sıkıştırırım onu...iyi zamanina denk geldi mi tamamdır çayım.Ablam ya bwn 3 dk arayla kacirmistjm lovecan acidi bana ben dha isteyemem bunu kiziyor bana zaten eski 1 2 soru sordm aslnda benden cok dha fazla soru ve detay isteyen vardi ama benimki gecmisle alakali oldgndan kizdi banaaplaaa
Olabilir ablacimm O Osirius sagolsun kotu zamani yokki her daim sabirlar yaziyor masallahLovecan, kızım sana söylüyorum hesabı demiştir tatlım....ileriki zamanlarda ben tenhada sıkıştırırım onu...iyi zamanina denk geldi mi tamamdır çayım.biliyor musun tam olarak neyi kaçırdığımi da bilmiyorum ...
![]()