- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
- 113
Severim tabi, fantastik, sci-fi, kahramanlar, yok cadilar, gelsin vampirler, kurtadamlar herseyi severim benHemen yapamazsın bellı zamanları var, ıyı arastır, dehset yumurta kalıtesını arttırıyo. Gecen bı arkadasa da onerdım, ama sonrasında sevısmeyı unutmayın ha duzenlı seks kullandıgın kurler kadar onemlıha bu arada wonder woman sevıyo musun yaa ben ıkıncıyı beklıyodum koronadan dolayı vızyona gırmedı, bekledıgım bıkac fılm vardı sınema da yalan oldu
Ahshahaj o kadar da degıl bendekı ama wonder women cok sevıyorum yaSeverim tabi, fantastik, sci-fi, kahramanlar, yok cadilar, gelsin vampirler, kurtadamlar herseyi severim ben
Hani be ben nıye gormedım lünkle
Al benden de o kadar ya bugün bi dilim baklava yiyeyim dedim 300 kalori nedir arkadaş kokladim biraktım bizimkilere yedirdim kalinca yiyecem cunku biliomBıkınılerı ekran fotosu yaptım ahdskshsksj offf zafere gıden yolda çile yemın ederım su dıyet
Bu eskı konusu be eklememı yapmısKegel egzersizi ve cinsellik
Merhaba hanımlar Öncelikle fake değil on yıllık üye olduğumu yazayım da linç olmayayım. Merak edenler geçmişime de bakabilir. Çok merak ettiğim bir şey var. Birliktelik esnasında kegel egzersizini kullanmanın size ve karşıdakine etkisi nedir? Bunu deneyen ve eşinden dönüt alan var mı? Ben...www.kadinlarkulubu.com
Baklava demeyeydın ıyıydı, kırmızı cızgım baklavaAl benden de o kadar ya bugün bi dilim baklava yiyeyim dedim 300 kalori nedir arkadaş kokladim biraktım bizimkilere yedirdim kalinca yiyecem cunku biliomseninki cok degil ya 5 verirsin hemen yani inş yaza daha var
evett:)) arastirmis, okumus, denemis sonra da ekleme yapmis bizler icin koca yurekli ZemocanBu eskı konusu be eklememı yapmıs
Unut unutBaklava demeyeydın ıyıydı, kırmızı cızgım baklava
Hersey halk ıcın ahskshdkssj, helal olsum zemocan, nerdesın kız artcılarını mı yapıyosun yoksaevett:)) arastirmis, okumus, denemis sonra da ekleme yapmis bizler icin koca yurekli Zemocan
Yurek mi yedin kiz, yuzuk hassas noktaYüzüğün çok yakışmış güle güle kullan. Ben de yarın bi yüzük alayım diyorum ama alyans mı alsam tamtur alsam karar veremedim kaç zamandır
Alyans derken? Evlı degılsen neden alyans, evlıysen neden alyans, kısacası neden alyansYüzüğün çok yakışmış güle güle kullan. Ben de yarın bi yüzük alayım diyorum ama alyans mı alsam tamtur alsam karar veremedim kaç zamandır
Yürekle ne alakası varYurek mi yedin kiz, yuzuk hassas nokta
Zorla çızıttırcaklar beynıme beynımeYurek mi yedin kiz, yuzuk hassas nokta
Güzel soru. Evliyim alyansım dar geliyo pekte beğenmiyorum yenisini mi alsam dedim ama tamturun da zerafeti kafamı karıştırıyorAlyans derken? Evlı degılsen neden alyans, evlıysen neden alyans, kısacası neden alyans
En guzeli klasik alyans benceGüzel soru. Evliyim alyansım dar geliyo pekte beğenmiyorum yenisini mi alsam dedim ama tamturun da zerafeti kafamı karıştırıyor
Haa annadım sımdı. Ee ozaman bence tamtur bı alyans cesıdı degıl, sen once alyansı al sonrs tamtura gecersın nassı fıkır amaGüzel soru. Evliyim alyansım dar geliyo pekte beğenmiyorum yenisini mi alsam dedim ama tamturun da zerafeti kafamı karıştırıyor
Klasik sevmemEn guzeli klasik alyans bence
Aklımdan geçeni yazdınHaa annadım sımdı. Ee ozaman bence tamtur bı alyans cesıdı degıl, sen once alyansı al sonrs tamtura gecersın nassı fıkır ama
Alyansın hıcbır cesıdını sevmem ama klasıkler bı tık daha hos duruyorAklımdan geçeni yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?