Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Severim tabi, fantastik, sci-fi, kahramanlar, yok cadilar, gelsin vampirler, kurtadamlar herseyi severim ben

Hani be ben nıye gormedım lünkle

Bıkınılerı ekran fotosu yaptım ahdskshsksj offf zafere gıden yolda çile yemın ederım su dıyet
Al benden de o kadar ya bugün bi dilim baklava yiyeyim dedim 300 kalori nedir arkadaş kokladim biraktım bizimkilere yedirdim kalinca yiyecem cunku biliom seninki cok degil ya 5 verirsin hemen yani inş yaza daha var

Bu eskı konusu be eklememı yapmıs

Al benden de o kadar ya bugün bi dilim baklava yiyeyim dedim 300 kalori nedir arkadaş kokladim biraktım bizimkilere yedirdim kalinca yiyecem cunku biliom seninki cok degil ya 5 verirsin hemen yani inş yaza daha var
Baklava demeyeydın ıyıydı, kırmızı cızgım baklava

Yüzüğün çok yakışmış güle güle kullan. Ben de yarın bi yüzük alayım diyorum ama alyans mı alsam tamtur alsam karar veremedim kaç zamandır

Yüzüğün çok yakışmış güle güle kullan. Ben de yarın bi yüzük alayım diyorum ama alyans mı alsam tamtur alsam karar veremedim kaç zamandır
Alyans derken? Evlı degılsen neden alyans, evlıysen neden alyans, kısacası neden alyans

Güzel soru. Evliyim alyansım dar geliyo pekte beğenmiyorum yenisini mi alsam dedim ama tamturun da zerafeti kafamı karıştırıyor
Haa annadım sımdı. Ee ozaman bence tamtur bı alyans cesıdı degıl, sen once alyansı al sonrs tamtura gecersın nassı fıkır ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…