Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen yine de gitmeden mideye bir altlık yap. Şöyle gaz yapmayan, şişkinlik yapmayan birşeyler ne bileyim.

Sen yine de gitmeden mideye bir altlık yap. Şöyle gaz yapmayan, şişkinlik yapmayan birşeyler ne bileyim.
3e kadar okuldayım, orda oglen yemegı yer oyle gecerım bıdaha aksama kadar yemek fırsatım hıc olmayabılır, durumcu nosu ezberımde olmadı alo derım artık ahdskshsj yok be yemek dedı ya ac kalmam hem dıyete basladım bu sabah löpletmek yok artık yaz gelıyoruu

Flörtle eş zamanlı diyet de zor be gardaş. Şimdi içkiler içilecek, o kadehlerde o ruj izleri bırakılacak, kahve yanına çikolata, e bunun mezesi var dudak kenarındaki sosu emiklemesi var... bilmem ki.

Flörtle eş zamanlı diyet de zor be gardaş. Şimdi içkiler içilecek, o kadehlerde o ruj izleri bırakılacak, kahve yanına çikolata, e bunun mezesi var dudak kenarındaki sosu emiklemesi var... bilmem ki.
Eccük tadına bakarım ya silip süpürmem, ay ınsallah makarna gıbı bısey yoktur yıne, deneysel degıl doyumsal mamalar ıstıyorum

Eccük tadına bakarım ya silip süpürmem, ay ınsallah makarna gıbı bısey yoktur yıne, deneysel degıl doyumsal mamalar ıstıyorum
Kendi pisirecekse isimiz var... Valla benim saldırı yemeğim karides güveçtir. Hem afrodizyak hem içki istetiyor hem protein sos işi de tam kıvamında adamı üzmez bakalım beyfendi neye oynayacak

Bütün gün sustunuz nen derse girince coşmuşsunuz 7 sayfa da olmaz ki be ya, hepsini omuyacağım azimliyim

Goreydiler eyydi bize malzeme çıkardı şaka tabi ama zamani gelince o da olacak kız ne var bunda
Tabi tabi tam kaos
Ee siz nörüyonuz bakalım, ses soluk cıkmıyo, malzeme hep bende mı olacak bıraz da sız anlatın len
Ev işleri, hafif kırgınlık, banyo yapıp yatmak yaramıyor bana bastım zencefil keçiboynuzunu iyileşmem lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…