Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sufleyi yiymemişsiniz, tatlı menüsü değişmiş
Sen var ya dehşet bir kadınsın, sigarayı böyle ateşli kullanmak benim aklıma gelmezdi
Başka tatlı daha cazip geldi ama yapcam sözüm var diyo ahdjshsj azim etti sıgarayı bu sekılde denemelısın, nasılsa sızde mutfak tacızlerı cok oluyomus ahdkshs tam yerı

Başka tatlı daha cazip geldi ama yapcam sözüm var diyo ahdjshsj azim etti sıgarayı bu sekılde denemelısın, nasılsa sızde mutfak tacızlerı cok oluyomus ahdkshs tam yerı
Evin içinde sigara içmeye kalkarsak mutlaka denerim.
Siz o sufleyi asla pişiremeyeceksiniz mimli artık o

Bi nefeste okudum ya hatta neden daha hızlı okuyamıyorum diye kızdım kendime. Çok güzel mükemmel bir gece geçirmişsiniz.Aşk dolu.. Çok sevindim senin adına. İnşallah hergun bir öncekinden daha heyecanlı, sevgi, tutku, aşk dolu geçer. Bu adam sana vurulmuş, sen de bütün aradığın kriterleri bu adamda bulduğun için sizi güzel günler bekliyor ve bu aşk bitmez inşallah

Teşekkürler yavrimu bende cok aşklı ayrıldım artık ses duvarını da aştıgımıza göre bize havada ölüm yok

Ben de o enerji yok vallahii. İş beni hayattan soğuttu bu aralar. Kolumu kaldırcak halim yok
Beni de sogutmustu yemın ederım. Hatta sevde arabalardan ınerken, love cantana noldu boyle dedı. Les gıbı bembeyaz yutong tozu sacma sapan ınsanlarla ugrasmam da cabası

Sırf bu konu için yeni bir üyelik açtım. Her şey o kadar ekşınlı ilerliyor ki hiçbir ayrıntıyı kaçırmamak için 3 güne yaya yaya baştan sona okudum. Film desen film değil, kitap desen hiç değil. Love çok teşekkür ederim bize bambaşka bir arka bahçe bahşettiğiniz için, senin dudiş günlüğün bizim ise merakla takip ettiğimiz arka bahçemiz. Ama noluuurr finali olmayan bir dizi serisi olsun

Insallah yenı uyelıgını yonetıme haber vermıssındır, yoğsam profılını pasıf ederler valla metin yazarlıgı ıcın basvurayım dıyorum, ne dıyorsun

Niye yeni üyelik?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…