- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
- 113
Artık içinizden geldiği gibi yürüyün olmadı koşun birbirinize..Teşekkürler yavrimu bende cok aşklı ayrıldım artık ses duvarını da aştıgımıza göre bize havada ölüm yok
Ya şu melisa çayını içiyorum pek etkisini göremedim. Bir süre sonra görmeye başlar miyim acep?Dadan yavrum melisa çayına, sınırlerıne ıyı gelır
Akşam saatlerinde iç, antidepresan gibi değil ciddi bir fark bekleme, sadece daha az kafaya takıp daha iyi uyuyorsun. İstersen karışım çaylara bak bir de ben hekimhan markasının melisa relax ını kullanıyorum, bence iyiYa şu melisa çayını içiyorum pek etkisini göremedim. Bir süre sonra görmeye başlar miyim acep?
Melisa relax ta mı var? Yeşil çay falan da aldım, baslamadım henüz. Melisa çayını aktardan aldım. Sabah bir fincan diğerini de gece uyumadan iç dedi. Sadece akşam içsem olur mu?Akşam saatlerinde iç, antidepresan gibi değil ciddi bir fark bekleme, sadece daha az kafaya takıp daha iyi uyuyorsun. İstersen karışım çaylara bak bir de ben hekimhan markasının melisa relax ını kullanıyorum, bence iyi
Bu çayın içinde anason papatya falan da var poşet çay şeklinde o yüzden adı melisa relax, günde 2 defa da içebilirsin bir defa da, ben bu sabah içtim akşama da içerim. Kendimi gergin hissedince bir bardak hazırlıyorum. Ama günde 2 fincanı geçmemeye çalış.Melisa relax ta mı var? Yeşil çay falan da aldım, baslamadım henüz. Melisa çayını aktardan aldım. Sabah bir fincan diğerini de gece uyumadan iç dedi. Sadece akşam içsem olur mu?
Anladım canım söylediğin çaya da bakayım. Bu Melisa çayını da aslında üç gün düzenli içtim. Sonra bıraktım. Dün bir fincan içtim. Ondan da pek faydasını görememiş olabilirim. Kaynatmiyoruz değil mi? Sadece kaynamış suya bir tutam ekleyip 3 4 dk demlenmeye bırakıyorum.Bu çayın içinde anason papatya falan da var poşet çay şeklinde o yüzden adı melisa relax, günde 2 defa da içebilirsin bir defa da, ben bu sabah içtim akşama da içerim. Kendimi gergin hissedince bir bardak hazırlıyorum. Ama günde 2 fincanı geçmemeye çalış.
Aynen, sadece demliyorsun. 6 dakika diye biliyorum ben. Çok büyük değil ama bende fark yaratıyor.Anladım canım söylediğin çaya da bakayım. Bu Melisa çayını da aslında üç gün düzenli içtim. Sonra bıraktım. Dün bir fincan içtim. Ondan da pek faydasını görememiş olabilirim. Kaynatmiyoruz değil mi? Sadece kaynamış suya bir tutam ekleyip 3 4 dk demlenmeye bırakıyorum.
Olabilir canm belki de daha az bekletip içtiğim için etkisini göremedim. 6 dk da soğumaz mi peki?Aynen, sadece demliyorsun. 6 dakika diye biliyorum ben. Çok büyük değil ama bende fark yaratıyor.
Kaynar da içmene gerek yok zaten, soğumaz 6 dakikadaOlabilir canm belki de daha az bekletip içtiğim için etkisini göremedim. 6 dk da soğumaz mi peki?
Tamam canm çok teşekkür ederimKaynar da içmene gerek yok zaten, soğumaz 6 dakikada
Valla dudişler çok mutlu, mesaj ve aramalara yetısemıyorum, fiilen yalnız küvet keyfı yaptım ama ruhen yalnız degıldım ahdskshsjj
Bundan sonra buluşmak için an kollayacaksınız, kolay gelsinValla dudişler çok mutlu, mesaj ve aramalara yetısemıyorum, fiilen yalnız küvet keyfı yaptım ama ruhen yalnız degıldım ahdskshsjjhoperlorden aşkitotomsu konusmalar
Shddkdhsj karın kası yapmısım yemın ederım, bastım sıcak suyu masajıE valla bi güncük dişin kovuğunu doldurmaz yaa cok az ikinizde haklısıniźneysee bu da heyecan katar iyice yasasiklarinizi düşunsün sindirsin bi muddet
Vardın mı dıye aradı eve donunce, sımdı gırdım kuvetı dolduruyorum yatıcam galıba hasta oluyorum dedım ahdksshak o ara buraya konu yetıstıren ogrencı gıbı yardırarak yazıyorum dıyemedımBundan sonra buluşmak için an kollayacaksınız, kolay gelsin
Bu dudiş çok erken oldu, adam şok geçiriyor. Biraz daha alıştırsaydın keşke.Vardın mı dıye aradı eve donunce, sımdı gırdım kuvetı dolduruyorum yatıcam galıba hasta oluyorum dedım ahdksshak o ara buraya konu yetıstıren ogrencı gıbı yardırarak yazıyorum dıyemedımlove, tatıle gıtmemız lazım, yakın mı uzak mı ne zaman gun soyle hemen alcam dıyo zabağnan bülent ersoy kımlıgımden ıbrahım tatlısese gecmem an meselesı adam tatıl pesınde. Nasıl gıtcez delırdın mı dıyorum, evet delırttın daha bız bırlıkte kuvette keyıf yapmadık, vıcdanın el verıyo mu yalnız yatmaya hayatım dıyo ahsjsks öyle bı el verıyo kı valla 45dk cıkamadım
O da çok geç kaldıgını dusunuyor, bak sımdı kararsız kaldım zhdkshssjBu dudiş çok erken oldu, adam şok geçiriyor. Biraz daha alıştırsaydın keşke.
Bir ay kadar oldu heralde di mi?O da çok geç kaldıgını dusunuyor, bak sımdı kararsız kaldım zhdkshssj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?